Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Savaitgali,kai svesim MB gimke,bus sodybos seimininkes sesuo,jos gimke 29d,bet ji nesvencia..NA bet kadangi bus,o ir pazistu ja,o ir zinau,kad gimke,tai irgi planuoju simboliskai pasveikint,irgi galvoju nupirkt kokia orchideja biggrin.gif
Dar tuo pat metu sveikinsim kitus du draugus.Ju gimkes balandzio pradzioj buvo,bet tada tas virusas..Nors labai grieztai mes karantino nesilaikem,bet i didelias kompanijas nevaziavom...

O jei grizt prie orchideju,tai tuoj mesiu visas savo turimas..KAzko visos nuleipo...Irgi gimke arteja,tegu naujas dovanoja biggrin.gif
Atsakyti

o net idomu pasidare- jeigu nusipirkus balta orchideja  ir pabandyti paeksperementuoti su tais rasalais  :hmm: pakeistu spalva ar ne :hmm:  neturiu baltos, neturiu ant ko isbandyti  :D

Atsakyti

Savaitgali,kai svesim MB gimke,bus sodybos seimininkes sesuo,jos gimke 29d,bet ji nesvencia..NA bet kadangi bus,o ir pazistu ja,o ir zinau,kad gimke,tai irgi planuoju simboliskai pasveikint,irgi galvoju nupirkt kokia orchideja biggrin.gif
Dar tuo pat metu sveikinsim kitus du draugus.Ju gimkes balandzio pradzioj buvo,bet tada tas virusas..Nors labai grieztai mes karantino nesilaikem,bet i didelias kompanijas nevaziavom...

Nu siemet daug kam sumakalavo gimtadienius tas virusas . Kita savaitgali dar ir drauges gimtadieni turiu, na cia ta kur vis keliones mums organizuodavo, bet kol kas is jos tylu,nors kolektyvas sutarem susimesti ir nupirkti normalu telefa, o tai  pas moteriske dar su mygtukais- net ir interneto neturi. sakom itaisysim normalu, paskui  lai ka nori ta ir daro su juo  :D  :D​ 

Atsakyti
Labas rytas, vaikas darželyje, eisim su mama iki turgaus, nori jį tėčiui nupirkt kelnes trumpas. Aš noriu dukrytei suknyciu pažiūrėt, kainos įdomu 🙂
Oras super, saulė šviečia, nu tikra vasara. Įdomu kokia liepa bus smile.gif
Atsakyti

Mickute - oi turėsi ką veikt siom dienom, na kita savaite manau vėl kavyte derinsim, po mano rytinių smile.gif

tik kita, uz tai sia savaite  ir tyliu, o kitai galesim ir vel susibegti 

Atsakyti

Sveikos :) aš va kirpykloj sėdžiu, laukiu kol plauti eisim plaukuosenos, nudažė jau :rolleyes: pora gerų mėnėsių nekirpau, tai šiandien laukia trumpinimas, bus liuks vasarai :) tada greit darbuotis lėksiu ir jokių planų šiandien, karšta ir pas mus, tai planas arbūzu gaivintis :rolleyes: 

Orchidėjas mėgstu, man gražiausios baltos, bet šiuo metu neturiu nei vienos :unsure: kažkaip nelabai draugauju su jomis arba jos su manimi :D  :hmm: Ir tikrai seniai jau turėjau, reikėtų gal įsigyti :) 

Atsakyti

Laba diena, damos!

Oj kokia kaitra pas mus, tikra vasarele  :wub: Pranesa zaibus vakare, tai tikiuosi nesubjurs orai. Sake siandien galimai karsciausia diena metuose bus - iki +26 zada  :rolleyes:  :D Leksim butinai prie juros su vyru po darbu, pasivaiksciot, grynu oru pakvepuot  :) 

Siandien kazkaip labai daug veiklos darbines turiu, o nuo kitos savaites jau ir i ofisa eit kelias dienas per savaite pradesiu, tai bus darbelio vel susideliot rutina visa  :rolleyes: Ir dabar kiek galvosukiu bus, kad sudeliociau komanda, kas kada eit gali, kaip islaikyti visus reikalavimus del atstumo ir t.t. Zodziu darbu kiek nori - tik spek dirbt  :D 

Gavau siandien galutini patvirtinima del studiju - viskas gerai, priima mane. Liko isspresti apmokejimo klausimus (ar pati mokesiu, ar darbas apmokes) ir tada jau bus 100% viskas aisku  :) 

Ai, kas liecia vazonines geles - kazkaip nelabai as su jom sutariu. Kaktusa va ir gele maldininka pavyksta gyvus, grazius islaikyt, bet kitos geles kazkaip nelabai noriai pas mane auga  :rolleyes:  :D 

Daugiau kaip ir neturiu ka papasakot, tai grazios likusios dienos visoms, megaukites puikiais orais ir skania kava  :wub:​ 

Atsakyti
Orchidejos gana neblogai pas mane augo,bet gal jau paseno g.gif

Po darbu. Issimaudziau saltoj vonioj,bet einu dar i savo baseinuka pamirt biggrin.gif Labai jau karsta biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Ir vel karsta . Vakar buvom su draugais nuleke i sodybas, ir tortusir gerimus nusivezem, apziurejau sodyba,  liuks, bala yra, maudysimes  :yahoo:  varau tvarkytis, dar daug turiu suspet nuveikti. del kambariniu geliu - megstu, galit ir azonu  man dovanoti, dar geriau. ziema net palandiu pritruksta joms sustatyti  :D  Kazkaip gerai sutariu su orchidejom- zydi cia viena pas mane nuo gimtadienio turbut, pasiziuriu salia dar antra saka su pumpurais isleista  :wub:​ 

Atsakyti
LAbukas

KArsta+lyja=pirtele biggrin.gif Jei anas dienas tik karsta buvo dirbt,tai siandien dar ir slapia...O darbo daug..GAl kazkiek ir nores tas mano naparnikas,o jei ne...
NA,bet as irgi viska jau susipirkus.Siandien po darbo i maistine dar uzlekt reiks,bet ten tokiu smulkmenu-morku svogunu,kavos biggrin.gif Sarasiuka susirasiau,nes cia tokie dalykai,kuriuos galiu ir pamirst biggrin.gif

Atsakyti

Giega , kiek sveciu dalyvaus?

Pas mus  lietaus gal sekmadieniui pranesa. o siandien tai kepam. arba troskinames savo sultyse . Gerai, kad ten  sodyboje kondiske yra

Atsakyti
14-16+ vaiku gal 6 biggrin.gif

Anas dienas sausas tas karstis buvo,dabar po lietaus saule islindo,viskas limpa..
Atsakyti