Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Almost,sveikinimai moliniu vestuviu proga 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Noriu ir as atostogu..Siaip kol kas pasitenkinam savaitgaliais prie juros,bet noretus jau tokiu rimtesniu..Bet jauciu be rudens nelabai kur ir isleksim ax.gif

Vel darbo daugiausiai...Tikiuosi,kad vel naparnikas pasiims truputi biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

ALmost ir as sveikinu Jus su sia grazia proga  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Moterys, a pabludot? Kokios dar vestuviu metines molines, kai ka tik penktas atsventem?  :hmm:  :D  :D  :D Nu aciu aciu, bet mes pries 9m i Airija atvaziavom, o ne susituokem  :D  :D Jau kaip prajuokinot, as ir galvoju, ko mickute man nuotrauka su ziedais ten imete. Nu galvoju tiek to, gal nemate. O cia prasom viskas ir paaiskejo  :D  :D 

Mazai rodausi, nes dienoj valandu jau neuztenka. Labai daug darbo dabar grizus i ofisa, darbo tik dauges, tai kartais nei skambuciu atsakyt nebespeju. Nu bet nieko, svarbu gyva, sveika, darbo yra, sportuoju, ko daugiau reikia?

Lekiu dirbt, atejau tik papasakot kaip ir kas, nes tikrai sveikinimai nesustos paskui  :D Grazios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
Labas,
As jus paskaitau, bet darbo dienomis nelabai turiu ka pasakoti, tai ir nerasau, nes nieko naujo nevyksta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) 

Aš ir taip skaitau, ir anaip, galvoju kokios dar vestuvių metinės :D einu dar kartą į FB, paskaitau postą ir lyg nėra jokių metinių :D na, bet nieko, būna - pasitaiko :rolleyes: 

Aš užimta šiandien, laiko kažkaip nėra, o dar noriu kuo daugiau pasidaryti šiandien ir rytoj, kad penktadienį nieko nebereikėtų ir galėčiau mini atostogas pradėti :) 

Privalgiau trešnių, atsigėriau kavos, toliau įprasta diena laukia be kažkokių ypatingų planų :rolleyes: vėjuota pas mus labai, tai lyja, tai vėl nustoja, toks visoks oras, bet nelabai vasariškas :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Moterys, a pabludot? Kokios dar vestuviu metines molines, kai ka tik penktas atsventem?  :hmm:  :D  :D  :D Nu aciu aciu, bet mes pries 9m i Airija atvaziavom, o ne susituokem  :D  :D Jau kaip prajuokinot, as ir galvoju, ko mickute man nuotrauka su ziedais ten imete. Nu galvoju tiek to, gal nemate. O cia prasom viskas ir paaiskejo  :D  :D

Kazkaip siandien ilindau i savo organizacinius reikalus, tai ryte tik trumpai kystelejau cia nosi, a ziuriu, Giega sveiina, nu tai ir man reikia pasveikinti  :D  :D  :D  :D  vieni svencia vestuviu  metines, kiti siaip kartu metines, suprasi kas ten kaip ir su kuo  :D  :D  :D  vienu zodziu sventi, tai is taves vis tiek priklauso  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Sveikinimu per daug nebuna biggrin.gif
Is tikro ryte viena akim Almost posta uzmaciau,9metai,kitas zingsnis,labai ir nesigilinau biggrin.gif O kai jau prie kompo prisedau,jau ir nebeskaiciau daugiau biggrin.gif

Na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Einu valgyt kazka virt..Istraukus vistos krutinele,galvoju ar troskini koki padaryt ar susukt i blynus g.gif
Atsakyti
Va jau po darbų, vaikas maudosi, aš po vakarienės, eisim po to į lovą jau smile.gif rytoj planuojam pro prekybos centrą po darbo pralekt, riekia vyrui kažkokių marškinių nes šeštadienį į krikštynas važiuosim. Aš tai turiu ir suknele ir basutes smile.gif
Atsakyti

Mes siandien arbuza ir braskes naikinam  :D  sakau reikia atsivalgyti, o tai tos braskes tuoj ir baigsis

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 07 01, 18:45)
Va jau po darbų, vaikas maudosi, aš po vakarienės, eisim po to į lovą jau smile.gif rytoj planuojam pro prekybos centrą po darbo pralekt, riekia vyrui kažkokių marškinių nes šeštadienį į krikštynas važiuosim. Aš tai turiu ir suknele ir basutes smile.gif

MB irgi i kiekviena baliu nauju marskiniu reikia biggrin.gif biggrin.gif TAi sustoreja,tai sukusta,niekad nebetinka turimi biggrin.gif biggrin.gif
O pas ka i krikstynas?
Mes irgi siandien gavom pakvietima i kriksto dukros 10 gimtadieni mirksiukas.gif SIiap dovanas visada nusiunciu,jie gyvena kitam mieste,2h vaziavimo..Bet matyt jau nemaza baliu daro biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2020 07 01, 19:08)
<p>Mes siandien arbuza ir braskes naikinam  biggrin.gif  sakau reikia atsivalgyti, o tai tos braskes tuoj ir baigsis</p>

Pirkau ir as braskiu siandien mirksiukas.gif Puse suvalgiaupuse rytdienai pasilikau mirksiukas.gif Braskiu pas mus tai istisus metus yra biggrin.gif O ir kainos ne ka brangesnes,nei dabar..Nu tik skonis...
UZ yai pas mane zemuogiu po gera sauja kasdien mirksiukas.gif Ir taip iki kokio spalio pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(giega @ 2020 07 01, 22:27)
MB irgi i kiekviena baliu nauju marskiniu reikia biggrin.gif  biggrin.gif TAi sustoreja,tai sukusta,niekad nebetinka turimi biggrin.gif  biggrin.gif
O pas ka i krikstynas?
Mes irgi siandien gavom pakvietima i kriksto dukros 10 gimtadieni mirksiukas.gif SIiap dovanas visada nusiunciu,jie gyvena kitam mieste,2h vaziavimo..Bet matyt jau nemaza baliu daro biggrin.gif
Pirkau ir as braskiu siandien mirksiukas.gif Puse suvalgiaupuse rytdienai pasilikau mirksiukas.gif Braskiu pas mus tai istisus metus yra biggrin.gif O ir kainos ne ka brangesnes,nei dabar..Nu tik skonis...
UZ yai pas mane zemuogiu po gera sauja kasdien mirksiukas.gif Ir taip iki kokio spalio pabaigos mirksiukas.gif

Pusseseres berniukas, bet bus lauke, svediskas stalas, o zmoniu 50 biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

As jau po rytines savo mankstos - aplekiau parduotuve ir turgeli visa ismasiau, siandien lesime braskes ir tresnes. tai tik dabar prisedau kavytes atsigerti

Labas rytas 4u.gif

Pusseseres berniukas, bet bus lauke, svediskas stalas, o zmoniu 50 biggrin.gif

Oho normaliai balius nusimato  :bigsmile:

Atsakyti