Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Braskiu pas mus tai istisus metus yra biggrin.gifO ir kainos ne ka brangesnes,nei dabar..Nu tik skonis...

tai ir pas mus ziema prekybos centruose buna braskiu, bet neskanios ir kaina tikrai  ne kaip dabar  :P  siandien braskes turgelyje 2.20 - 2.50. tresnes 3- 3.80

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 liepos 2020 - 09:14

Sveikos :) užimta šiandien diena nusimato, išlekiam truputį su reikalais, vakare daiktus reikia susidėti ir ryt brauksim į Latviją :rolleyes: laukiu labai, pasibūsim, pakeisim aplinką, bus liuks :) svarbu, kad lietus nelytų, nes bent pas mus tai šiandien vaje kas per pylimas :unsure: 
Braškes ir mes skanaujam kasdien, kaip ir kitas uogas, vakar trešnių pirkau, tai apsivalgymas :rolleyes: 

Atsakyti

Pas mus kol kas grazus oras nuo pat ryto. o kas veliau bus- bus matyti  :mirksiukas: 

Voque Kokius miestus miestelius latvijoje zadat aplankyti?

Big bang o kada jus rugpjuti lekiat i Latvija?

Atsakyti
O as nedaziurejau vieno adreso,ten laikinis buvo,nuo 11-12.. O jis pas mane jau dabar.. 10h.. Nei jo priduot negaliu,per ji ir visi kiti prades veikt tik uz pusvalandzio.. Tai va turiu sedet.. O galejau geru pusvalandziu anksciau darba baigt.. Labiausiai nervina tokie laikiniai siuntiniai.. Ne tik mane,visus.. Buna,kad per juos turi grizt i ta pacia gatve,nes vienas buna uzsisakes sakykim 11-12, o kitas 13-14.. Taip ir vazineji ratais..

Anuke jau namie biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!  :) 

Siandien dirbu is namu ir vakare treniruotes nera, tai jau ilsiuosi, dirbu is lovos  :D  :D Veiklos tai nemazai, bet daugiau tokios vadovajaumos / sureguliuojamos, tai viskas ok  :) 

giega - va va, klientus tai nervina, kai kurjeriai sugalvoja atvezt valanda - dviem anksciau, nei uzsakyta. Nes gi jie darba baigt anksciau gales tada, o kad klientas pvz is kazkur grizta tuo metu ar po kokio svarbaus pokalbio buna, tai dzin cia nu  :D  :D Zodziu abipusis nervas tokiais atvejais  :D  :D  :D 

Voque - gero jums laiko, pailsekit, atsipuskit, pasibukit sau  :) Mes uz keliu savaiciu leksim cia vietoj trumpam kelioms dienoms, tai jau dabar nesulaukiu. Sakiau noriu tiesiog isjungt telefona ir nesukt del nieko galvos  :rolleyes: Matysim tik, kaip iseis, nes tuo pat metu nebus ir mano kolegos, kuris mane pavaduotu siaip, tai zodziu kazin kaip cia man iseis atsijungt  :D 

Nezinau ka daugiau papasakot, tai linkiu skanios kavos ir geros dienos visoms  :4u: 

Atsakyti
Pas mus nelabai iseina atvezt anksciau nei sistemoj laika rodo.. Va ir dabar juk sedziu ir laukiu tu 11, nes skanuok ka nori-neveikia.
Bet jei to zmogaus nebus 11h namie,nurefuzinsiu taip,kad dar 3d negaus. Uzsisakei laikini,sedek ir lauk rolleyes.gif
Atsakyti

Kokia bjauri  :D  :D  :D  :D 

As va siryt skambinausi i pasta pasipykt biski. Nu nesipykstu as aisku, mandagiai visad issiklausineju visko. Raso sistemoj pagal reg. numeri, kad bande uzvakar pristatyt siunta, bet MB buvo namie ir nu niekas nebande. Negana to, dar ir lapelio nepaliko, tik irase, kad siunta yra mieste  :blink:  :D  :D Tai paskambinau siandien i klientu aptarnavima paklaust kaip ir kas, sako jo jo, bande tikrai, bet skambutis neveikia. Sakau nu tik nereikia meluot - ka tik va gavau kita siunta ir viskas visur veikia, o tuo labiau lapelio net nepaliko  :D Tai jau tada atsiprase, kad gal kodo nezinojo, gal tas, gal anas. Zodziu siunta yra skirstymo punkte, o kaip, kas ir kodel, tai niekas negali atsakyt  :D​ 

Atsakyti
Buciau neisokus i langa,buciau geresne biggrin.gif Dabar toks laikinis gadina mano laisvalaiki biggrin.gif
I butus tikrai bjauru pristatinet.. buna kad tikrai nesuveikia skambutis,o tai kaip tada ieit i nama ? Kad ir galima palikt kaimynams,bet i nama su butais,jei iskart paradiniu duru neatidaro,neinu ir as biggrin.gif
Turesiu siandien i toki daugiaauksti. Ir ryskiai ten neveikia skambutis. biggrin.gif Nu ir negaus siuntinio biggrin.gif
Atsakyti

Pastininkai gi privalo kodus zinot pro vartus ieit  :rolleyes: Kaip penki pastininkai visus kodus zino ir jokiu problemu jiems, o vienas nezino? Man tai cia nepasiaiskinimas, kad "Nezinojau, todel nieko nepristaciau". Nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes, darbas yra darbas. As suprantu, kad zmogisku klaidu visur pasitaiko, nu bet gal ne sitaip, kad viskas dzin ir buciuok ta savo siuntini kur tik nori  :D  O kaip man pasiimt siunta be lapelio ir be jokios informacijos tada?  :rolleyes: 

Atsakyti
Pastininkai turi spec raktus,su kuriais atidaro duris.. Mes neturim. ir neprivalom turet. ir neprivalom zinot kodu. Tu uzsisakai siuntini-sedek ir lauk mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai va apie ta ir kalbu, kad nu is abieju pusiu cia turi but susitarimas, to susitarimo laikymasis ir as nemanau, kad kazkoks "kersijimas" (kaip Tu sakai tris dienas negales pasiimt siuntos) is viso net gali but minty turimas  :rolleyes: 

O kaip pvz. klientui reik reaguot, jeigu tarkim Tu dabar veluoji ta jo siunta pristatyt kokias 30min ir pranesi? Gi tikiesi, kad supratingas bus, kad nesipiktins ir pan (nu buna kamsciu ir pan.).  O siaip pvz. kurjeris turi kliento kontaktini numeri? Ar neprivalo skambint telefonu jam? Nezinau 100%, todel klausiu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Numeriai yra,bet skambint neprivaloma. Buna,kad skambinu,nes gatve yra,o namo nr nera.. Va vakar toks buvo. Bet jei zmogus dar ir tel numeri paraso 0000000000, tai kur man skambint blink.gif Kur ta informacini lapeli palikt,jei nera numerio? Vadinas refuzini,jis kaip ir grizta siuntejuj,anie aiskinasi su pirkeju ir kai viskas tvarkoj,vel vezu ji biggrin.gif
Beje,uz nepristatyta siuntini man nemoka,nors as ir buvau prie to namo( uz nurefuzinta sumoka)
tai automatiskai ir man nera jokio noro ir tikslo po kelis kart vazinet i ta pati adresa. Visada stengies palikt ar kaimynams,ar imest i kiema,jei koks neduztamas daiktas.. Bet i nama su rakinamom paradinem durim tikrai nesiverziu ir jei namie nieko nera,kaimynams neskambinu..Nu nebent jau bunu gavus zinute,kad palikt konkreciam butui..
Atsakyti