Labas rytas!
Nu matau dauguma savaitgali smagu planuojat, super. Kad viskas sklandziai ir puikiai
Mes jokiu planu konkreciu neturim, nors visai noreciau gal pagrilint koki smota mesos ar pan., jei orai leis Bus matyt viskas. Siandien po darbo leksiu sportuot, o paskui ilsesiuos
Turesim 11val komandos susitikima virtualu, reikes jau derintis laikus ofise, nes nuo kitos savaites kelsim zmoniu skaiciu, nors valandas vis dar paliksim tas pacias trumpesnes, kas ofise dirba, o kas namie - normalias darbo valandas
Siaip tai ka galiu pasakyt - jau laukiu atostogu siaubingai. Liepos vidury turim kelias dienas pasieme laisvas, siek tiek po sali pakeliausim, tai jau norisi tikrai pailset ir nebetikrint nei el.laisku, nei skambuciu atsakinet darbo klausimais. Gana itemptas laikas buvo sitie 3.5men, tai norisi atsipust pilnai
Ai, vakar viska galutinai patvirtino man ir universitetas, ir bosas, tai jau oficialu - busiu studente nuo rugsejo Ir laukiu, ir bijau, ir jaudinuosi, bet zodziu jau ateinantys 2.5m kaip ir su bent kazkiek aiskiais planais nusimato man
Ta gaida laukiu, kol vyras baigs savo komandos skambuti ir padarys kavos man
Grazaus penktadienio visoms!