Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

O siryt slapias rytas.  Penktadieni taip netiketai  gerai subaliavojom pas padruske, dar  buvo minciu eit paziuret tu visu sviecianciu ir grojanciu fontanu, ale kad gerai lyti pradejo, tai ir likom pas ja sedeti.  dar kelios drauges prisijunge, tai jau gerokai po 12 parsibeldem   :P sestadieni daugiau apie namus, pas drauge buvau islekus,  vakar rami diena namie, patinginiavom, saltibarsciu puoda prisidarem, o tai MB uzsimane  :P  siandien irgi namie, reikes iki kaimynkos nulekti nagus pabaigt tvarkytis, nes penktadieni su tuo gimtadieniu negalejau ilgiau uzsibuti,viena ranka kaip ir sutvarke, o kitai tik  viena sluoskni uzdejo ir pabegau  :D  :D  :D Mb dar miega, tai kol kas ramiai tyliai sedziu namie, vistienos file  rytdienai uzmarinavau, prikepsiu kepsniuku, reikia namus apsitvarkyti, kazkur  net ir nesiruosiu eiti, lyja,  gerai ir namie 

Atsakyti
LAbukas

O ka cia mes veikem g.gif Sestad po darbo i svecius trumpam nulekem mirksiukas.gif
Vakar nuvarem i isparduotuviu miesteli biggrin.gif Oi,kaip senai shopinge buvau biggrin.gif I kiekviena parde reikia eilute pastovet..3-5 zmones pagrinde,bet pvz i NIKE eile kokiam geram pusvalandziui biggrin.gif DAr atsistojom,bet paskui spjovem ir isvaziavom namo,nes ji jau paskutine parde buvo biggrin.gif
MB nusipirko pora maikiu ir hugo boss kelnes.Mazajai basankes ir kedukus.Tik kedukai per dideli,nors pirkom ir reikiama dydi..NA svarbu nemazi,uzaugs,tik nepamirst reikia,kad yra biggrin.gif
SAu Diesel suknele ir bliuzona,Ted bakerio pora bliusku ir K LAgerfeldo kelnes.Ant visko apie 300£ isleidom mirksiukas.gif Buciau daugiau prisipirkus,bet nevisuose pardese leidzia matuotis..TAi pabijojau kelias sukneles nesimatavus pirkt..Aisku galima grazint,bet vezk paskui toki kelia..Ai,MB kelnes nusipirko ir i tulika nuejo pasimatuot ir gerai,nes teko eit kita dydi pasiimt mirksiukas.gif
O diesely buvo galima matuotis.Nusinesiau dar toki megztini/suknele,nu nerealiai ant pakabos atrode,o apsirengus-maisas blink.gif
Po kiekvieno matavimosi tuos rubus su garintuvu praeina mirksiukas.gif

Siandien nedirbu.Turetu atvaziuot det man stotele masinai krauti mirksiukas.gif PAskui nezinau ka veiskiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :) 

giega - nera nuotrauku, vadinasi nieko nepirkai. Firmos nieko nesako, Karl'as daug kelniu gamina  :rolleyes:  :P  :D  :D 

Mes savaitgali smagiai visai praleidom is tiesu.

Penktadieni po darbo (dirbau namie) vyras i treniruote nuveze, kol lauke manes - apsipirko maisto siek tiek. Sestadieni ryte i grozio salona vaziavau, ten pusdieni gera praleidau, paskui papietavom su vyru, grize nusnaudem pietu. Tada nuvezem masina i technikini pakartotina, viska praejom. Paskui atvaziavo draugai i svecius, pavakarojom lengvai ir baigesi diena  :D 

Vakar iki pietu lovoj voliojomes, kol issibudinom, kol pavalgem. Nuvaziavom paskui pasivaiksciot i pajuri, bet buvo laaaaabai vejuota jetus net is padu verte  :blink:  :D Paskui grizom namo, paziurejom seriala ir viskas, ejom ilsetis  :) 

Siandien, ryt ir poryt dirbu ofise, po darbo leksiu sportuot. Jokiu daugiau planu dideliu kaip ir neturim, tiesiog sulig kiekviena diena susidelioja visi reikalai  :) 

Grazios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Zinai,kai perki isparduotuvese,sunku rast tuos rubus internete biggrin.gif Lengviau paciai nufotkint biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) grįžtam į ritmą po savaitgalio, užteks nieko neveikti :D o, jei rimtai, tai labai liuks pasibuvom pas broliukus, puikiai laiką praleidom :) kad ir trumpai, bet tikrai liuks va taip išvažiuoti, bent trumpam atitrūkti, pakeisti aplinką :) žinoma daug vaikščiojom, daug apėjom, daug visur pabuvojom, skaniai valgėm ir tiesiog mėgavomės :) oras nebuvo labai geras, bet gerai, kad tas lietus nebuvo pastovus, o atvažiavus, tai išvis pasisekė, nes vakarojom restoranėly prie jūros, faina labai aplinka, maistas skanus :B 

O šiandien mums kažkaip įprasta diena, darbuosimės ir tiek. Aš dar iki kapinių eisiu, tai va ir pralėks pirmadienis. Nors kažkaip norisi rašyti, kad sekmadienis :D​ 

Atsakyti
Tik nesenai meistras atvaziavo,kai turejo 9 but..Na svarbu pastatys man stotele,galesiu krautis ne per namini laida biggrin.gif
Isviriau jautienos troskinio.KAi pastatys stotele,varysiu iki vietinio centriuko.Biski susivelinsiu jau,vel bus daug zmoniu ardese..Nu bet cia tas meistras uzvelavo.
Atsakyti

Na ir pralaksciau siandien visa diena- tai pas kaimynka, tai grizau, pavalgiau, vel nulekiau pas ja, sutvarke mano nagucius, bet dar suspejo ir Big Bang atlekti, augaliuku pakroviau, dar virtuveje apsimeciau ir pagaliau jau ramiai prie kompo prisedau

Atsakyti

Sveikos!  :) Prisiduodu. Atostogauju jau porą savaičių, tai ir namuos rečiau bebūnu. :rolleyes: Praėjusį savaitgalį lankiausi Kaune pas MB mamą, šį savaitgalį keliavom su šeima po Lietuvą, buvo labai smagu, tik žmonių..begalės! :) Pasiilgus buvau kelionių labai, tikiuos jų bus dar daugiau šią vasarą. :) 

Na, o ryt pradedu kelių savaičių savanorystę stovykloj. Toj pačioj, kur praleidau kelerius metus. Tai iki pat rugpjūčio pradžios darbo dienas leisiu ten. Ši savaitė - pasiruošiamoji. Veiklos šią vasarą tikrai bus. :D

Taip pat sugrįžau į gymą, kol kas abonementą nusipirkau tik liepai, nes rugpjūčio didžiąją dalį nebūsiu Vilniuje, bet labai smagu, sporto tikrai pritrūko per karantiną, pasijuto ir ant svarstyklių, ir nugaros skausmai sugrįžo. :) 

Tai va, daugiau neturiu ką papasakoti, einu paskaityti, kuo jūs gyvenat, damutės. :) 

Atsakyti

Labas rytelis :4u: 

As siandien ankstyva, nesimiega, MB isejo, dar biskeli pagulejau ir atsikeliau. Jau spejau savo rytini rata po rajona prasukti, tai dabar kavyte geriu

Big Bang Kaip tavo siandien sveikatele ? as siryt irgi  lyg sloga  turejau, bet tikrai ne nuo taves, o tai paryciui prabudau, nes pajutau, kad kojos sala  :P  rytas saltokas, tai greit dar viena dekiuka susiradau  :D 

Atsakyti
Labas rytas ☺️
Oi Mickute, reikėjo man visa laiką iš but pas tave su kauke, nes dabar tikrai galvoju gal ta sloga užnešiau tau biggrin.gif
Esu darbe be vyro, jis liko su dukra namie. Mano sveikatele tokia pat kaip vakar. Sėdžiu darbe su kauke. Temp neturiu, bet vat pasalau ir ta nosis varvanti erzina. Geriu arbata ir labai skanu desertą prie jos. Pabandykit jei nesat bandžiusios - datulės įdarytos riešutų sviestu 🥰 patys geriausi saldainiai 😊 daugiau 3vnt per kartą nerekomenduoju nes kcal turi, bet daugiau ir neina suvalgyt, saldu smile.gif
Papildyta:
Dėl augaliuku tai gavau dvi gėlės is Mickutes, dar pinigų medį iš kitos merginos, bandysiu auginti gėlės. Šiaip ryte jas pakalbinau, tikiuosi jos mylės mane kaip ir aš jas 🥰 turit kuri nors kambarinių gyvų gėlių? Mėgstat, auginat ar nieko neturit?
Atsakyti

tikrai  ne nuo taves, nes tikrai ryte susalau  :P  pas mane juk langai atviri, plonas tas mano uzsiklojimas, tai tikrai jutau , kad salta. a jau kai dar  papildomai uzsiklojau, taip  taip gera  buvo  :P  :P 

verciuosi virtuveje po prakaitu  :karsta:  :karsta:​ 

Atsakyti

Sveikos :) vakar taip greit diena pralekė, bet kažkaip daug visko nuveikti spėjau :) Ir pasidarbuoti, ir kapinėse su šeima buvom, ten gėles persodinom, aptvarkėm. Dar ir su draugute spėjau susitikti, o vakarą jau namiai namuose leidau :rolleyes: kažkaip nieko nenorėjau nors planuose buvo eiti ant tilto himno giedoti, bet pagalvojau, kad bus begalės žmonių, tai kažkaip nesinorėjo to šurmulio :rolleyes: pas mus dar labai atvėso vakare, vėjas sukilo, o šiandien net striukelės plonesnės reikia, toks žvarbus vėjas. 

Sveikatos visoms, kas negaluoja :4u: 

Dėl kambarinių augalų, tai nelabai draugauju aš su jais, turim tik keletą ir kažkaip užtenka :rolleyes: yra vizija ir noras nusipirkti kokį didelį lapuotį, nes kaip tik vienam kampe labai liuks žiūrėtųsi, bet va prisibijau, nes tikrai nesu puiki gėlių augintoja :ax: 

Planai įprasti, visiškai nieko įdomaus, tik vakarop lekiu burnos higienos darytis. Nenoriu labai, nes jautrūs mano dantys ir pastoviai išeinu iškankinta :unsure: 

Mouette, va kaip liuks leidį vasarėlę, super! :B taip ir reikia!

Atsakyti