Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) jau kaip laiko neturėjau šiandien, oi kaip neturėjau. Va tik dabar galiu normaliai pasisveikinti, darbuojuos dar ir spėju pavakarosiu šiandien truputį :rolleyes: 

Daugiau visiškai neturiu ką pasakoti, ta pati rutina, nieko įdomaus nevyksta, ramu mano fronte :) labai fainas šiandien oras ir dabar žiūriu visos dienos bus saulėtos, bet ne per daug karštos, tai visai liuks :B 

O jau kaip baravykų pavydžių, o jau kaip pavydžiu :wub: visų spalvų pavydais :D yra ir pas mus turgely, bet kainos superinės, tokios tikrai kurortinės ir nebent turtuoliams :D 

Ant žmonių, kurie randa tokius kvailus pasiteisinimus, tai pikta ir man būtų, nes nu tikrai neplanuok/nežadėk, sakyk apsigalvojau, tiesiog nebenoriu, bet ne technikinė, šuo ir pan. Aišku tikrai tikiu, kad visko būna, bet juk iš anksto planuoji, juk dėliojies, tai keista kažkaip :rolleyes:​ 

Atsakyti

tai vis   kalbedavom apie avansus, bet kazkaip savi,  atrodo iskas gerai, nu  va dar vieni atkrito, nes vyriskis su bulgarke  peti persipjove, nu tai ir siuvo ir antibijotikus geria, tai suprantu, kad  ir gal judint nelabai nores, nei slapint, nei i pirti. Tai cia tokiu buna  variantu nesekmingu. 

Atsakyti
Labukas

Na sitam tikrai pateisinama priezastis... Nors as turbut vis tiek vaziuociau biggrin.gif Ta prasme neplaukciau,bet ant kranto palaukciau-vis tiek saslykai,kompanija bigsmile.gif Vnz as dalyve biggrin.gif

Nedaug darbo ir siandien. Ar cia jau uzsakymai mazeja,ar taip tik sukrito..Bet po tiek as noriu kasdien gaut biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

As ir prie dalyviu   :D o dar ir orus neblogus pranesa. dar vakar su bratkiu pasisnekejau,  tai sako kiek bus, tiek varykit, jis ten su zmonike ir taip ka turi veikti per diena, tai tuo paciu mums ir koses spes isvirti , ir saslykus vakare iskepti  :P 

rytas grazus,  vel apibegau  savo taskus  :P  nusipirkau pora baltu suriu, itrinsiu prieskoniais, tai sestadieni   isrukysim ir bus skanumelis  :wub: grizus jau galva issiploviau ir tik dabar prisedau rytines kavos. paskui leksiu Avono uzsakyma parsinesti, po 1 valandos vel chebra suguzes pas mane ir liks iki rytdienos tai vis tiek kazka uzkasti reikia, nors siaip vaikai  visokiomis nesamonemis daugiau maitinasi- cipsai, sausainiai, saldainiai, bandeles, limonadai. Nors vakar skaniai kabino mano saltibarscius, net pakartoti prase. turbut jau  pilvai uzsikimse nuoto sauso maisto  :lol: 

Atsakyti

Sveikos :angel_not: aš va jungiuosi su kava, tik dabar pirmoji, bet išlaukta, tai va mėgausiuos :) 

Rytas toks įprastas, dar iki parduotuvių kelių greit sulaksčiau, nes prasideda pas mus lenktynės, žmonių prigužės, tai savaitgalį nesinori maltis ir stumdytis eilėse :) nors ir dabar užtenka tų žmonių, kažkaip mieste nebuvau, bet yra yra, kurortas vis dėl to :ax: 

Oras ir šiandien labai liuks, saulėtas, bet nėra per karšta, toks visiškai mano  :B  :rolleyes: 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Patinka man taip anksti baigt mirksiukas.gif

DAbar niaukstos,gal lis,nors ir nepranese..O penktad net +27 rodo bigsmile.gif Savaitgali apie 25 wub.gif Bus labai gera prie juros biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Mazoji pabudo pries 5,visus prikele,pati kakavos atsigere ir toliau miega biggrin.gif O mums ka biggrin.gif Ar siaip ar taip jau greit i darba keltis reikia..Tai va,jau ir po pusryciu mirksiukas.gif
Vaziuot anksciau i darba neapsimoka,nes vis tiek siuntiniai dar neiskrauti iki galo bus..O ten vaikstinet is kampo i kampa,tai geriau namie pasedesiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) jungiuosi su kava, nes šiąnakt tik 3 val miegojau, atrodau kaip zombis :D su pusseseriuku laiką leidom, tiek plepėjom, kad net nepajutom, kad vos ne rytas :D aišku ir vyno buvo, tai va šiandien esu be jėgų ir net pati dabar stebiuosi kaip sugebėjau ryte tokio sunkumo treniruotę padaryti :D  :rolleyes: 

Dar vakar vakare išlindom į miestą, žmonių daug, o nuo šiandien jau girdisi mašinų garsai, kad raliuoja, kad raliuoja :D 

Padirbu ir lėksiu namo, vakaras šiandien ramus nusimato, vienišauju truputį, nes MB darbo reikalais išlėkęs porai dienų :)​ 

Atsakyti
NA ka,as jau namie mirksiukas.gif O cia irgi tik Vogue pasirode biggrin.gif KA kitos veikinejat?

Vaikas musu-mauglis biggrin.gif Laksto po kiema nuoga,neina aprengt biggrin.gif O ir nera taip labai jau silta,nors ir 21 rodo biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Prisiduodu , kad gyva, isleidau  savo svecius, jau atsibuciavom, jie dar pas kita drauge isvaziavo, nes  isskrenda tik sestadieni, o mes jau negalesim i oro uosta nuvezti.   tai jie tik 19 h isvare, dar  su MB nuvezem ju tase, kad paskui i mikrika pakrautu, o net tame paciam aukste senu laiku musu  draugelis gyvena, tai dar pas ta uzsukom pasilabinti,  kavos isgeriau, katina paniurkiau ir namo. oi kaip ramu ir tylu namie  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Jau  lekiu i rytini apsipirkima  :P​ 

Atsakyti
LAbukas

O as i darba tuoj eisiu biggrin.gif DArbo nedaug,tik 100,bet net 6 laikinius turiu..Oi,kaip mes ju nekenciam..Per juos vazineji is vieno galo i kita,tik mylias prisuki...Reik bandyt kazkaip susidet marsruta,kad kuo maziau sukt per tas pacias vietas..

Siandien karsta bus pas mus mirksiukas.gif Net 27 wub.gif Tik va tie 27 galejo sekmad but,kai nuplanavus prie juros vaziuot..O dabar sekmad lietu rodo...Ex,nepasiseke..
Siandien turi didelis baseinas atvaziuot biggrin.gif Tikiuosi anksti atves,MB nedirba siandien,tai prileis vandens,nes noriu grizus is darbo iskart sokt maudytis biggrin.gif
Atsakyti