Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas.
Mickute pabandysiu įkelt foto vėliau, bet labai paprastai.
Vakar palikom dukra pas vyro mama, tai taip keista be jos, bet nenorim leist I darželį nes savaitgali prie jūros važiuojam o dar slogyte nepraėjo. Kaip tik anytai atostogos, tiaaia sko palikit man smile.gif
Sunkiai dirbasi kažkaip, nusilpus kažkokia jaučiuosi, vyras sakė vitaminų važiuosim ieškot šiandien, arba spaudimas čia su manim žaidžia, nes atrodo galėčiau miegot ir miegot.
Atsakyti
O as stoviu eilej i tokia urmine maistine.. Nu blyn,nebepamenu kada i ja raip tiesiai iskart iejau..ir pirm anksciau visai zmoniu nebudavo,o dabar tas pats kas savaitgali..

Kita savaitgali karscius zada. Sestad planuojam i viena-ten vyks kazkoks rysakalbiu susitikimas.. Mb gi rusas biggrin.gif o sekm vel varysim,kur ir vakar buvom mirksiukas.gif nupirkau mazajai ant ranku tokius pripuciamus,gales pati plaukt biggrin.gif Dar toki ranksluosti kur per galva uzsimauni,su kapisonu-patogiau palakstyt,nei taip susivyniojus mirksiukas.gif Tik va pluaziniu tapkyciu jos dydzio nebuvo,p ten -akmenuota pakrante.
Atsakyti

Jau kai kas ir savaitgalio planais gyvena, liuks :rolleyes: mes va nieko dar neplanuojam ir tikrai nieko nežinom, MB labai darbinga savaitė nusimato, tai savaitgalį kažkur čia pat vietoj ramiai spėju :)​ 

Atsakyti
Pas mane 3 savaitgaliai i prieki nuplanuoti biggrin.gif Kita,kaip sakiau i susitikima ir prie juros mirksiukas.gif Dar sekanti -i gimtadieni su nakvyne, ir trecias-mano gimke biggrin.gif
Atsakyti

Būna būna, kai išpuola visokiausių progų :) mums rugpjūtis panašus turėtų būti, prasideda gimtadieniai, dar mamuko jubiliejus :rolleyes:​ 

Atsakyti

LAbukas

As labai daug draugiu-Liuciu turiu mirksiukas.gif KAi prasideda maratonas biggrin.gif Aisku ne visu svenciu,nes dauguma LT,viena Amerikoj..Bet As,dukra,sese,5 drauges,kriksto dukra,dukterecia biggrin.gif

Antradienis,prasideda ir mano darbo savaite biggrin.gif Itartinai nedaug siandien g.gif Ar tik nebus atvirksciai-viskas naparnikui sudeta..Na jis kazkada sake,kad ir 250 laisvai darytu biggrin.gif

Vakar karsta,+25 buvo,siandien apsiniauke,21..MAn tai gerai,neperkarsta dirbt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas

Atrodo nedirbu,  namie atseit sedziu, bet paskutiniu metu kazkaip  pritruksta to laiko  :D  :D  vakar planavau ramiai pas drauge nueiti, kavos pagerti, lauktuviu is savaitgalio nunesti, tai mes su ja susitikom parduotuveje, na ir jos vyrelis atvare, sako varom grybauti  :bigsmile:  tai aisku, kad varom. bele  kad veza, tai tik i vaistine uzbegau padruskei dar vaistu pripirkau, o tai  UK   jie ten visia  jokiu vaistu neturi  :oh:  o cia vaistininkes jau kaip ir savos, daug ka ir be recepto parduoda ar kitus parekomenduoja, nu vienu zodziu begom namo,  persirengiau,  kasika i rankas ir dui pas  draugus. Nuvarem i Prienu miska, sausa, net braska, ten visia nieko gero, na as dar pora raudonikiu radau, o siaip voveruskos, pasukom toliau, ale kazkaip draugelis ir miska pravaziavo ir net Marijampoleje atsidureme  :lol:  :lol:  :lol:  mums tai kas , plepame su padruske ir tylim, nes pasakysi, kad ne ten vezi, tai dar isterikuot prades, sakys pacios protingiausios atsirado. Bet viskas gerai, apsukom rata ir i SIlavoto miska uzsukom, tiek kad ten jau bjaurus miskas, tamsus,  vos praeiti, tai ten dar biskeli pasirinkom, po 15 baravyku  radom.  nedaug bet tokie grazuciai, sveiki, storais kotais. Na mums kaip dviems tai uzteks pietums ir dai maisiuka baravyku i kamera imeciau. tai va kol grizom, gerai,  kad  mano turistu grupe vakar negrizo pas mane, tik siandien turi uz valandos parsibelsti, tai ramiai grybus susitvarkiau, dar visus savo keliautojus savaitgaliui patikrinau. ale kaip diorgina  :oh:  kaip siaip visi - vaziuosim vaziuosim. o dabar prasideda- tai  technikine masinos  pasibaige, tai suni paserti. tai kiti is viso neatsiliepia, kazkokios netikros atmazkes  :oh:  nu koroce nenori nereikia.  uzteks kiek musu bus. siryt prabudau 5.35 . Ir neuzmigau, MB isejo i darba, dar filma paziurejau, o kaimynka nuo puses 7  virsuje pradejo brazdintis,  baldus stumdyti, ryskiai remonta daro, tai ir dabar tai grezia, tai baladojasi. nu tai atsikeliau, prisidariau saltibarsciu, priskutau bulviu puoda, dar spejau viena Avono uzsakyma padaryti ir  va valandziukei prisedau laisvai prie kompo  :ax:  :ax: 

Atsakyti
Labas smile.gif
Mickute o nebijo vaistininkė kad pagaus? Beje kad nebūtų taip jog oro uoste paprašys recepto? Ar ne antibiotikai?
Tai va kartais geriausia daryti viską ekspromtu, nes liūdna kai planuoji planuoji ir nevaro puse žmonių.
Aš darbe va, nežinau šiandien po darbo gal pas anyta važiuosiu, pasiilgau dukros ❤️
Atsakyti

Labas smile.gif
Mickute o nebijo vaistininkė kad pagaus? Beje kad nebūtų taip jog oro uoste paprašys recepto? Ar ne antibiotikai?
Tai va kartais geriausia daryti viską ekspromtu, nes liūdna kai planuoji planuoji ir nevaro puse žmonių.
Aš darbe va, nežinau šiandien po darbo gal pas anyta važiuosiu, pasiilgau dukros ❤️

Na  nevisus vaistus taip parduoda, kitiems  vis tiek reikia receptu. cia tikrai visu negali. o ji siaip tase i mikriuka ruosia,  tikrai nesives i oro uosta. tai kad pavyzdziui Uk net svirkstu  sake be recepto neparduoda 

Ekspromtu aisku geriausiai, tiek kad   uzimtos vietos is anksto buna. Atrodo is anksciau, tai visi  gali kazka pasiderinti, kiti net darbo grafikuis pasikeicia. o va cia technikine pravaryt prisireikia  :oh: briedas kazkoks. gali  ir siaip darbo diena po darbo akare nuvaryti. cia jau aisku , kad nenori. Nenori- nereikia.  kiek jau musu bus, tiek uzteks  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 liepos 2020 - 12:42
QUOTE(mickute7 @ 2020 07 14, 13:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72682414" data-time="1594711516">
<div>
<p>Labas vartotojo įkelta nuotrauka

Aš darbe va, nežinau šiandien po darbo gal pas anyta važiuosiu, pasiilgau dukros ❤️</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na  nevisus vaistus taip parduoda, kitiems  vis tiek reikia receptu. cia tikrai visu negali. o ji siaip tase i mikriuka ruosia,  tikrai nesives i oro uosta. tai kad pavyzdziui Uk net svirkstu  sake be recepto neparduoda </p>
<p> </p>
<p>Ekspromtu aisku geriausiai, tiek kad   uzimtos vietos is anksto buna. Atrodo is anksciau, tai visi  gali kazka pasiderinti, kiti net darbo grafikuis pasikeicia. o va cia technikine pravaryt prisireikia  doh.gif briedas kazkoks. gali  ir siaip darbo diena po darbo akare nuvaryti. cia jau aisku , kad nenori. Nenori- nereikia.  kiek jau musu bus, tiek uzteks  ax.gif</p>

Aš pamenu kai vairuotojąas mikriuko perspėjo mane kad jei ras neleistinų daiktų visa tašė paliks prie muitinės. Nerizikavau niekad vaistų taip vestis. Buvo į vardinės alko, cigaretės, vaistus.. O UK šiaip vaistų yra bent kiek aš atsimenu.
Atsakyti

Laba diena, stai ir as  :) Turiu pusvalandi tarp skambuciu, tai uzbegu pasilabint.

Grizau pilnu tempu jau i ofisa tas tris dienas per savaite, tai veiklos tik spek sukis. Dar sportas, paskui darbas is namu, draugai - taip ir nebera energijos niekam daugiau  :D 

Sekmadieni vyro gimtadienis, tai planuojam su draugais pavakarieniaut, pasibut. Lengvai taip, nes jis nei sureiksmina labai, nei svest megsta ar staigmenu  :) Dabar ir priorititetai kiti, tai vaje vaje net dovanos nebus  :blink:  :D  :D Nu bet ka dabar  :) Bus ta dovana kiek veliau aisku  :D 

mickute - kuo daugiau laiko turi, tuo jo daugiau pritruksta ir tuo daugiau padarius dar padaryt norisi  :)  taip jau buna. Gerai, kad nesedi namie ir galvos nesuki darbo yra ar ne. Veiklos matau sociai pas Tave, liuks!

Ai, kas del vaistu, tai nu tikrai b l e m b a - kaip as sakau uz lango 2020 metai, vaistu yra visur ir visokiu. Tik jeigu zmones itikeje, jog vaistai tik is Lietuvos gydo, tai nu cia jau kitas reikalas  :) Mes kai griztam, tai nusiperkam dazniausiai tik Mezymforte dezute Lietuvoj ir Neurofen (perkam ji ir cia kai reikia, bet Lietuvoj nusiperkam tiesiog del to, kad pigiau, nes vaista zinom ir vartojam cia vietoj toki pat lygiai). Daugiau ner ka is vaistu pirkt, nors seniau tikrai pirkdavom ir mes visko nuo angliuku iki antibiotiku. O paskui baigdavos tuo, kad realiai pinigai ismesti gaudavos, nes visos kruvos vaistu is galiojimo iseidavo  :D  :D 

BigBang - graziai nagus sutvarke  :wub: 

Voque - as irgi zinok jau vakar apie savaitgali svajojau  :D  :D Esam pasieme kelias iseigines, pasiilsesim su vyru, nes paskutiniai 4 menesiai buvo tragiski cia mums veiklos klausimu su visom koronom, karantinais ir darbais. Reikia atsipust siek tiek abiems, tai nebegaliu sulaukt savaitgalio  :D  :D 

Daugiau kaip ir neturiu ka papasakot, tai lekiu toliau darbuotis. Geros dienos visoms  :4u: 

Atsakyti
Tikrai kad visokiu vaistu cia UK yra mirksiukas.gif Ir dar nemazai ju nemokamai duoda mirksiukas.gif Ir svirkstu yra,tiesa juos su receptu duoda..VA del to ir lengviau LT nusipirkt,nei eit issirasinet receptus biggrin.gif
Ai,vienintelio ko nera cia UK,tai eilinio tepalo kojom,na kaip koks venoruton ar panasus..Kiek vaistiniu perejus,kiek parduotuviu,nei vienoj nera..

Keisti tie zmones..IS pradziu sutinka,paskui atmazkiu iesko..Nu tai is anksto viskas ir planuojama,kad visi viska spetu..O jei zinai,kad nevaziuosi,kam sutikt ,kai viskas tik organizuojama buvo..
Dar-reik iskart pinigus imt,tada jau po laiko atsisakyt biggrin.gif

Grizau po darbo ir prisedau dovanas uzsakinet biggrin.gif Tiem leliukam padarys tokius ala kalendoriaus lapelius,tik israizytus medyje.Kriksto dukrai dovanosim pinigais,bet idesiu i tokia dezute,kuria irgi ta pati mergina padarys.Bus dangtelis isgraviruotas mirksiukas.gif Dar idesiu is ginrato padaryta angeliuka mirksiukas.gif
O mamai,nes jos irgi gimtadienis uz poros dienu,uzsakiau muilo roziu dezute.Nu labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti