Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) jau tokia užimta diena šiandien, kad tik dabar galiu normaliai prisėsti ir pasilabinti :rolleyes: va jau savaitės vidurys beveik, tuoj savaitgalis, tuoj rugpjūtis, vienu žodžiu :D

Vakar su drauge labai fainiai pasibuvom pušyne, aš buvau vakarienę pagaminus, tai va pavakarieniavom pušų ir jūros apsupty, faina :) turim ten tokią vietelę atokesnę, nes šiaip žmonių tai visur apstu.

Dėl tų karantinų, tai ir aš girdėjau, kad spalio vidurį kažkur, nesamonė ir neįsivaizduoju kaip taip gali būti iš anksto nustatoma data :hmm: jetau nenoriu tų kaukių, man kažkaip iškart psichologiškai jaučiasi :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 29 liepos 2020 - 13:57

Kokios tylios, kokios ramios :) 

Aš va ramiai vakarą leidžiu, pavalgiau, apsitvarkiau ir tiek :rolleyes: 

Taip vėjuota pajūry, net langų prasidaryti negaliu, labai permainingas oras. Vakar vasara, šiandien labiau ankstyvas ruduo :rolleyes: 

Atsakyti

ramu vakaras, net paziurejau i medzius - ne, nejuda. Siandien biskeli tik iki turgelio nubegau, agurku nusipirkau  uzraugti,  dar iki vaistines ir namo. siandien tvarkiausi. ryt irgi tvarkysiuos  tai vat ir kuitinejuos po namus,  dar papriku idarytu pasitroskinau su marinuotais grybais, tai taip skaniai prikirtau  :P cia toks vasaros patiekalas pas mane gaunasi, nes vis laukiu kada tos paprikos atpigs  :D​ 

Atsakyti
As nesenai grizau. Zingsnis ten,zingsnis sen,tas laikas taip greit prabega..
Gerai,kad ryte ir sriuba isviriau ir nepatingejau zole nupjaut,nes dabar tai tingiu viska daryt biggrin.gif

Pas mus atvirkscisi-cakar vejuota buvo,siandien 24, ryt 28, poryt 33 biggrin.gif Issitroskinsiu masinoj biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Grazi ir silta diena nuo ryto. bet ir toliu sau karaliausiu namie. Sakau, gal jau laikas kazka issikepti butu  :hmm:​  is tiek ryt pas drauge eisiu, kazka nusinesti reikia, sestadieni greiciausiai pas kita drauge saslus kepiosim, ta ir saldumynus megsta. tai kazkaip susivalgo greiciau

Atsakyti

pasidziaugiau, kad is ryto saulute, bet va jau ir lyja. Gerai, ne karsta, tai pats tas tvarkytis namie  :ax:​ 

Atsakyti

Labukas :) na, bet ir vėjuota pas mus, eina sau. Ir to oro nesuprasi, tai lyja, tai ne, bet dabar kiek žiūrėjau tokios dienos ir nusimato, truputį vesesnės :rolleyes: 

Diena įprasta, vakare kartu su MB vakarieniausim (retas atvejis), tai gal ir kokį filmą pažiūrėsim, na ramiai kažkaip, o dar tas oras toks, tai taip ir norisi jaukiai namuose :rolleyes: 

Mickute, tai kokį saldėsį žadi kepti? :mirksiukas: 

Atsakyti

Mickute, tai kokį saldėsį žadi kepti? :mirksiukas:

Trupinini pyraga, si karta biskeli kita recepta isbandysiu, faktas kad su uogiene, nes  ir vel parsivezem is kaimo, o ypac juodieji serbentai gerai tinka sitam pyragui. dar kepsiu ale  kijevo kotletus, nuo vakaryksciu papriku liko farso, tiek kad jautienos ir dar su ryziais su maisytas, bet vis tiek  gaminsiu kaip kijevus  su sviestuku.  va jau 4 sulipdyti laukia savo eiles saldytuve

Atsakyti

Vaje, net neatsimenu kada mamukas arba močiutė virė kokią uogienę :) jau kažkaip kurį laiką tik šaldo uogas, nes kur po to dėti tas uogienes? :hmm: na čia mes gal tik nelabai jas naudojam, nes spėju kiti ir prie blynų, ir su varške kokia :) mes esam atradę tokias be cukraus, va jas karts nuo karto nusiperkam, ypač figų džemas einamas pas mus, kai koks susibūrimas, nes prie sūrių labai liuks :ax:​ 

Atsakyti

nu kaip kaime yra tu uogu, tai ir privirdavo mociute, cukraus daug pridedavo , kad ilgiau laikytusi. kartais valgom, va man tai vysnios pirmoje eileje dingsta.kaip tik kaime kaimyne dave pora 0.5 stiklainiuku vysniu uogienes  :P  Paskui melynes ir avietes. dar kokios braskes ar  raudonu serbentu drebuciai liuks eina. o kitos uzsistovi. tai  i pyragus ir dedu. ai MB labai megsta  mamos slyviene- jos tirstos, kaip dzemas jau. seniau kai tevukas budavo, tai tas labai megdavo. dar nuo pernai  pas mane pora indeliu saldytu trintu braskiu liko, tai ir uzteks, siemet daugiau ir  nepirkau. sitas mes suvalgom su varskes apkepu. pas drauge dar mano raudoni serbentai noksta :P​  , bet  is tu kompociuko privekuosiu,  situos isgeriam. dar vysniu pas ja yra, jei tik pavyks MB uzkelti ant kopeciu  :D  :D  :D  as jau tikria nelaipiosiu. 

Atsakyti

o dabar yoac kai reikia viska iskraustyti, na tai ir krauna maisais  :P na ziema kai atvaziuos pas mus pagyventi, tai  gales ir valgyti savo uogienes  :D  varske megsta. ar su kokia bulka  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas labas, kumutes!  :4u:​ 

Perskaiciau viska, o ka pakomentuot - nezinau  :D  :D 

giega - ziurek neiskepk per tuos karscius. Puiki vasarele pas jus  :wub: 

Voque - kazkur eisit vakarienes su vyru ar namie patys sau?  :) 

mickute - kaip as megstu trupininius pyragus, o jei dar su rugstelna uogiene  :wub: 

BigBang - laikysiu kumscius, kad nepasikeistu planai del dukros operacijos  :4u: 

Atsakyti