Voque - kazkur eisit vakarienes su vyru ar namie patys sau?
Nu labas labas labas manes nenervuok ir pasakok tik viską! kur ilgi postai?
Dėl vakarienės, tai pastaruoju metu retai kažkur einam valgyti, namuose bus gerai
Nu labas labas labas
manes nenervuok ir pasakok tik viską! kur ilgi postai?
![]()
![]()
Dėl vakarienės, tai pastaruoju metu retai kažkur einam valgyti, namuose bus gerai
![]()
Kad zinok vis dar neturiu ka pasakot tikrai. Darbas, sportas, namai, ivairiausi rupesciai ir tiek tu istoriju Tas pats per ta pati pas mane. Nieko neperku, niekur neinam, tik dirbu ir nervuojuos
Mes kazkaip irgi niekur nebeinam out valgyt, namie vis, tai man laime karta savaitej pietus darbe kazkur nusipirkt, uzsisakyt atvezimui maisto idomesnio kokio
Labas labas, kumutes!
Perskaiciau viska, o ka pakomentuot - nezinau
![]()
mickute - kaip as megstu trupininius pyragus, o jei dar su rugstelna uogiene
Labas prazuvele va va su rugscia uogiene pats tas
si kart biskeli kitoki kepu su majonezu ir nesaldziau teslos, bet irgi trupiniais apibarsciau. paziuresim kas gausis. jau pasoviau i orkaite
Pagaliau poilsis namuose visada tos veiklos atsiranda, dar sausainėlių sugalvojau iškepti proteininių, dar pasidarbuoti truputį teko ir vakaro nebėra
gerai, kad MB kambarius, virtuvę sutvarkė - rytoj nereikės
Almost, džiugu nerealiai! lauksim visų patvirtinimų, o tuomet sveikinsim!
Labas prazuvele
va va su rugscia uogiene pats tas
si kart biskeli kitoki kepu su majonezu ir nesaldziau teslos, bet irgi trupiniais apibarsciau. paziuresim kas gausis. jau pasoviau i orkaite
Tai koki jau cia darei dabar? Idomiai skamba pyragas su majonezu
nu ir ko cia dabar nervuojames ?
Nu o ka cia veiksi daugiau, reik gi ir pasinervuot kartais
Almost, džiugu nerealiai! lauksim visų patvirtinimų, o tuomet sveikinsim!
Labas rytas!
giega - su gimtadieniu! Nuostabios Tau dienos ir puikiu metu. Tegul tu marsrutu su kaupu tiek neprikrauna, kamsciu nebuna ir baseine vanduo visad pakankamai siltas mirkimui buna
Pas mane nieko idomaus. Dirbu, vyras pirma karta nuo kovo pradzios i ofisa isvaziavo pusdieniui, tai viena darbuojuos namie. Keista net, sakau kas man kavos atnes 10val
Vakare vaziuosiu sportuot ir viskas, ilgasis savaitgalis bus. Rytoj pas drauge leksim, svesim jos jubilieju. O paskui ilsesim, tvarkysimes ir tiek tos veiklos
Grazaus visoms penktadienio
Tai koki jau cia darei dabar? Idomiai skamba pyragas su majonezu
![]()
O kas cia idomiai ? juk tie naminiai ar kaimiski sausainiukai kur per mesmale leidi, jie irgi su majonezu
va koks gavosi
Labai lengvai gaminasi, skanus, jeigu MB dar pats i orkaite lindo daugiau ieskoti pyrago.Eisiu dabar pas drauge, tai nunesiu, paziuresiu ka pasakys. bet zinant ja- tai sakys, kad skanu