mickute - nu ka as zinau, net girdejus nesu, kad saldus desertai su majonezu buna
![]()
nieko ten jis nesijaucia, be priedu gi, riebalas ir tiek . gerai minkosi
Sveikos
Visų pirma, tai nuoširdūs ir šilti sveikinimai skrieja, Giega Tau tegul išsipildo viskas apie ką svajoji, tegul niekada nepritrūksta geros nuotaikos ir pozityvių minčių
būk laiminga!
Sveikatos glėbys skrieja mažajai ligoniukei! sveikit greičiau
Aš tai šiandien nuo pačio ryto pas stomatologę buvau, po to soliariume, po to reikalai visokie ir va dabar jau ramiai darbuojuos planų manau šiandien jokių, ramiai, o ryt va jau į šventę lėksim, MB dėdės jubiliejus (minėjau lyg)
Beje, apie kepinius su majonezu esu girdėjusi, bet pati niekada nebandžius nors tikrai žinau, kad niekas ten nesijaučia, kažkada seniai seniai sausainius
ragavau keptus
o labukas
pasirodo ryte net nespejau pasisveikinti. galvojau tinginausui namie, bet varem pas padruske , saslykus kepem, MB jai sena linoleuma koridoriuje islupo, kol vyras sanatorijoje, sudesim naujas grindis koridoriuje. . pasisedejom, pasiplepejom, jau namie , dar drauge cukinuju prikrove, ramiai vakarojam
Labas po savaitgalio kaip ir minėjau turėjom šventę, MB dėdės jubiliejus, tai va šeštadienį paminėjom, pašventėm, na labai buvo smagu
po tokių vėjuotų dienų oras kaip užsakytas buvo, saulėtas ir vėjas aprimęs
grįžom tik 4, tai vakar tokia pasyvi diena namuose. Truputį tik apsitvarkėm, valgyt pasigaminom ir tiek. Žadėjom dar kažkur lįsti pasivaikščioti, bet žmonių masės, tai kažkaip apsigalvojom
na, o dabar laukiam sekančio savaitgalio, mamuko jubiliejus
Lietingas pas mus šis rytas, rytoj dar toks prastesnis oras, o po to vasarėlė grįžti turėtų, spėsim dar pasidžiaugti
Giega, skaudžiai susiskaitė
BigBang, sveikatos mažylei!