Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas smile.gif mums jau geriau, galim daugiau ką valgyt smile.gif neleidžia daržovių valgyti, vaisių irgi ne. Jau linksma, dainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 08 03, 08:35)
Labas smile.gif mums jau geriau, galim daugiau ką valgyt smile.gif neleidžia daržovių valgyti, vaisių irgi ne. Jau linksma, dainuoja smile.gif

Bet dar ligoninej?KAda zada isleist?
Papildyta:
Kazkoks siuntinys man ateina biggrin.gif Siaip nieko nesu uzsisakius..Ir greiciausiai cia vel kazkokiu dovanu is darbo gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 08 03, 10:42)
Bet dar ligoninej?KAda zada isleist?
Papildyta:
Kazkoks siuntinys man ateina biggrin.gif Siaip nieko nesu uzsisakius..Ir greiciausiai cia vel kazkokiu dovanu is darbo gausiu biggrin.gif

Na daktarų dar nebuvo, tai nieko nežinau žinok smile.gif bet vakar kai klausiau kiek maždaug laiko po tokios operacijos tai sakė 5-7 dienas. Iš operavo mus 31 diena tai tai gal koki trečiadienį išleis 😊
Atsakyti
Ilgokai...NA bet cia tokia rimta operacija,geriau tegu po gyd prieziura buna..
Atsakyti

Labas smile.gifmums jau geriau, galim daugiau ką valgyt smile.gifneleidžia daržovių valgyti, vaisių irgi ne. Jau linksma, dainuoja smile.gif

Na ir liuks, kad viskas gerai, kad mažoji linksmai nusiteikus :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 08 03, 11:34)
Ilgokai...NA bet cia tokia rimta operacija,geriau tegu po gyd prieziura buna..

Tai kad penktadienį tik issoperavo, tai tas toks ilgokai, man tia kažkaip neilgai smile.gif ypač kai normalus pjūvis darytas.
Atsakyti
As siaip nepernesu ligoniniu,tai man net 3d labai ilgu ax.gif

Papildyta:

Atveze DPD siuntini biggrin.gif Vel dovaneles uz gera darba biggrin.gif Si karta tai visokie padazai mirksiukas.gif Graziai taip supakuoti.MB megsta,suvalgys biggrin.gif Esam ir po maike gave,ir piesimo visokiu reikmenu,zaidimu-cia seimynine dovana buvo biggrin.gif Esam ir geliu gave,ir po toki pyraga-tie siaubingai saldus buvo,nieks nevalge,ismeciau biggrin.gif Kaledom gaunam po 10sv dovanu ceki,bet galima isleist DPD pardej,o ten tik 2 rusiu vynas arba aromatines zvakes biggrin.gif Ai,maikutes su DPD logo,buteliukas vandeniui..Vnz sudniekiai biggrin.gif

Ai,pataise boileri mirksiukas.gif Vis del to nusprogus motinine buvo..Dar ten kazkokiu detaliu pakeitaliojo mirksiukas.gif
Po tu elektros dinginejimu-gi dar ir penktad per mano gimke kelis kart dingus elektra buvo,man ir masinos kroviklis kazkaip itartinai garsiai dirbt pradejo..Atjungem is saugiklio..Siandien sujungiau viska masinai pasikraut,uzia baisiausiai..Ir vienu metu tik pokst ir vsio..Nu blyn-ir tas nusprogo..Tikrai ne i gera tie elektros persokinejimai..Skambinu i servisa-sako ijunk,vel ijunk.Ir atsigavo biggrin.gif Ir vel tyliai dirba..Vnz ir kas ten buvo,ne nesupratau..
Atsakyti

Bet vistiek faina, kad va už gerą darbą vis nustebina kažkuo :) tikiu kaip sunku visiems įtikti, nes man pvz nei tie padažai netiktų, bet va pati idėja ir toks požiūris labai liuks :rolleyes:​ 

Atsakyti
MAn labiausiai tas pyragas neitiko biggrin.gif Toks nei tai braunis,nei tai grynas sokoladas..Saldybe siaubinga biggrin.gif
Visas kitas dovanas panaudojom biggrin.gif
Sitie padazai irgi tokie neblogi turetu but.Vienas bbq padazas,kitas astrus sousas,dar chilli flakes(dziovinti gabaliukai) ir chilli dzemas.As nesu megeja jokiu kecupu,bet MB megsta,tai suvalgys mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Jau spejau ir apsiprekinti, ir padruske buvo uzlekus, senu indu atidaviau. dabar jau galiu ramiai kavos atsigerti. veliau reiks nulekti antakius susitvarkyti, jei nelis, tai begsiu pas padruske serbentu nusiskinti 

Atsakyti

Labas rytas :) taip gaivu, faina po lietaus, vėjo nebėra, faina būtų iki pušyno pasivaikščioti nulėkti :rolleyes: 

Šįryt nesuprantu kaip nuspaudžiau žadintuvą ir kaip vėl prisnūdau, nieko neatsimenu, nes tikrai retai taip būna :D gerai, kad mamukas pasuko, nes spėju būtumėm abu miegoję ir dzin :D 

Va lekiu tuoj iki pašto, pagaliau prisiminiau, kad kaukę reikia pasiimti, nes vakar pamiršau, dar uogų noriu greit užsukti nusipirkti ir toliau įprasta diena laukia :) vakare tik su druage lėksim kažkur pasisedėti/paplepėti :rolleyes:​ 

Atsakyti

As siaip nepernesu ligoniniu,tai man net 3d labai ilgu ax.gif

Papildyta:

Atveze DPD siuntini biggrin.gifVel dovaneles uz gera darba biggrin.gifSi karta tai visokie padazai mirksiukas.gifGraziai taip supakuoti.MB megsta,suvalgys biggrin.gifEsam ir po maike gave,ir piesimo visokiu reikmenu,zaidimu-cia seimynine dovana buvo biggrin.gifEsam ir geliu gave,ir po toki pyraga-tie siaubingai saldus buvo,nieks nevalge,ismeciau biggrin.gifKaledom gaunam po 10sv dovanu ceki,bet galima isleist DPD pardej,o ten tik 2 rusiu vynas arba aromatines zvakes biggrin.gifAi,maikutes su DPD logo,buteliukas vandeniui..Vnz sudniekiai biggrin.gif
.

siaip malonu , kad ir smulkmenos. o pyraga reikejo kaimynus pasikviesti ir pavaisinti  :D​  kam gera daikta ismesti

Atsakyti