Labas rytas
Almost, dar kartą su Tavo diena! Manieji linkėjimai jau išsakyti, tai tiesiog būk laiminga, brangioji! Išlik ir toliau tokia pozityvi, išlik kokia esi, nes Tu ypatinga!
Aš baiginėju kavutę, lėksiu ruoštis ir važiuosim pas senelį į ligoninę, paguldė užvakar, nes su kojom blogai, su venom, o dabar žaizdos atsivėrusios... na, o vėliau lėksiu su mamuku ir tetuliuku į Klp, į Akropolį, pasivaikščiosim, gal kažką gražaus rasim, kažkur papietauti nueisim
tokia ir diena
Dėl krepšinio, tai sergam už slovėnus!
Mus jau isleis namo siandien . Laukiam kraujo tyrimo rezultatu, jei geri - gerai, jei nelabai tai pirmadieni teks gryst pakartoti kraujo tyrimu. O siaip teks gert antibijotikus dar kazkiek laiko ir leistis vaistus i pilvuka greiciausiai 6ias savaiteles del kraujo kresejimo
mes namie tiginiaujau, MB isvare i turgu, nes sake pazistamas papigiai dzinsus ispardavineja, o as su MB pasnekejau, vsio, uzsiminiau dar siaiis metais pas drauge i UK nuskristi man kazkaip buvo stabdis be jo skristi, o jis sako, dzin, nori, varyk,, tai jei drauge priims, tikrai leksi kokiam savaitgaliui
mes namie tiginiaujau, MB isvare i turgu, nes sake pazistamas papigiai dzinsus ispardavineja, o as su MB pasnekejau, vsio, uzsiminiau dar siaiis metais pas drauge i UK nuskristi
man kazkaip buvo stabdis be jo skristi, o jis sako, dzin, nori, varyk,, tai jei drauge priims, tikrai leksi kokiam savaitgaliui
Oooo tai gal pavyks susimatyt vel
su MB pasnekejau, nu ka, sake ko cia pergyveni , nori varyk pas padruske i UK, tai kad atdrodo skrisiu susiskambinau, sakau atvarau, atrodo priims chebryte mane, tai kad planuosiu spalio vidurys-lakpritis, man ilgam nereikia, kokioms 5 dienoms, vsio, ieskau bilietu
Oooo tai gal pavyks susimatyt vel
tikrai kiek leis galimybes, planuosiu visas dienas, bet tu esi mano sarase, , kazkaip bandysiu tave pasiekti