Bigbang

Mickut,tai ar pirkai bilietus i uk? Paziurek per edreams. jie ismeta gerus variantus .. Pvz atskrist su Ryanairu i lutona,o grizt su Wizzair is kokio Stanstedo

Giega - Namo dar neisleido nes laukiam mano kraujontyrimu rezultatu. Be pietu nebus tikriausiai.
Maitinu pati, daugelisnantibiotiku tinka maitinancioms taigi nieko tokio daktarai zino kad maitinu tai jau pasirupino kad nekenktu vaikeliui
pati jauciuosi labai gerai, tikiuosi kad ir kraujas ta parodys
Del bilietu tai as nerizikuoju ten per jokius e dreams ir pan, iskart per ryanair puslapi pasitikrinu ivairius variantus. Beje kai Londone gyveni tai dzin ar Lutonas ar Standstedas, o pvz mums perkant geriau yra Standstedas nes jis visa valanda arciau gaunasi tai ten jeigu i standsteda keliais svarais brangiau tai pasiziuri kad ant keliones isleidi daugiau
aisku mickutei gal tai neaktualu kai atvaziuos pasiimt, be gyvenant va kaip kad mums tai ziurim taip.
Linkiu,kad jau geri ats butu ir namo isleistu
Drauges vaikiukui(3m) LT padare adenoidu operacija ir kazkas negerai buvo,truko kazkokia gysla,kraujas pasipyle,i plaucius pateko..5d reanimacijoj guli
Neperku ir as per tuos edreamsus,bet paziuret labai patoguJie keliu dienu intervala ismeta,visus orouostus,net su persidemu,jei tinka
Paskui perki tiesiogiai
Na ka,plaukai nudazyti,nagai vakar perlakuotiKepa tinginio varskeciai
Ka cia siandien idomaus nuveikus
oras nekazka...
Eina sau sveikateles maziukui
na o pas mus lyg ir sviecias kelione namo, mano kraujo tyrimo atsakymai atejondaug geresni tai tikiuosi vakariene valgysiu namie
Big Bang, kas pas tave girdeti ? kaip tyrimai ?
na jiems arciausiai Stanstedas, sekantis jau butu Lutonas. tai jau atvaziuos, o tai as viena dar kur nors nubludysiu
Biskeli padirbejom, iskepiau orkaiteje vistienos krutineles su bulvemis ir obuoliais prisveitem , net ir aptingom
Big Bang, kas pas tave girdeti ? kaip tyrimai ?
na jiems arciausiai Stanstedas, sekantis jau butu Lutonas. tai jau atvaziuos, o tai as viena dar kur nors nubludysiu
Biskeli padirbejom, iskepiau orkaiteje vistienos krutineles su bulvemis ir obuoliais
prisveitem , net ir aptingom
![]()
Jau auksciau parasiau kad tyrimai geresni daug, zada namo isleist siandien
Labutis!
Almost, su gimtadieniu! Gražių ir kūrybingų metų Tau!
Voque, kaip senelis?
Mickute, kaip faina dėl kelionės! Pas mus čia spalis bus atostogų mėnuo
BigBang, džiugu, kad jau šiandien išleidžia!
Giega, jetau kaip baisu dėl vaiko to.. Tikiuosi, kad greitai atsigaus!
R's, kaip sveikata?
Aš penktadienį po paskaitų susitikau su drauge, kuri studijuoja UK ir greitai išvažiuos, ramiai pasibuvom, vėliau grįžau namo, pasigražinau ir lėkiau su kursiokais į miestą, žiūrėjom krepšinį, vėliau šiaip smagiai leidom laiką. Vakar diena kiek ramesnė buvo, aplankiau draugę, gavau jų šeimos naminio medaus
vėliau pas mane užsuko draugas, tai ramiai pavakarojom ir toks tas savaitgalis
Šiandien ilsiuosi namie, nes kita savaitė gan įtempta nusimato, reik energijos pasikrauti
Mickut,tai ar pirkai bilietus i uk? Paziurek per edreams. jie ismeta gerus variantus .. Pvz atskrist su Ryanairu i lutona,o grizt su Wizzair is kokio Stanstedo
Pirkt is ju. eapsimoka,uzsideda procenta,bet matai ivairius variantus
na pasiziurinejau, matau ir pigiau, nors irgi tas pats Rynair. bet ka zinau, cia viskas angliskai, nesuprantu ko cia prirasyta
Sveikos oi kaip gaila, kad sekmadienis į pabaigą, kažkaip greit pralekė
šiandien pusdienį praleidom pas MB tėvus, virė cepelinus, tai oi apsivalgymas, buvau pasiilgus, tai dabar vėl nenorėsiu maždaug pusmetį, nesu didelė megėja
R's, vakar grįžusi iš Klp nieko gero ir neveikiau, žiūrėjom filmą, tinginiavom ir tiek
Mouette, ačiū, bet seneliui nekaip, rytoj turėtų kažkas daugiau paaiškėti
BigBang, liuks, kad jau namo, kad pagerėjo