Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mano mama atskrenda spalio 17 diena ir bus iki lapkricio 5os :) jei skristum 17 diena tai ir is orouosto paimtu vyras tave su mano mama :) pakeliui vistiek ;) 

Atsakyti

:P  man kazkaip buvo stabdis be jo skristi, o jis sako, dzin, nori, varyk,, tai jei drauge priims,  tikrai leksi kokiam  savaitgaliui

Suuuper! Pasibūsi, aplinką pakeisi, taip streso kiek turėjai, vis truputį paatostogauti :) 

O mes po vakarienės, MB pagamino tokius sumuštinius/mėsainius su jautiena, pelėsiniu sūriu, kiaušiniu, tai sprogsiu :D 

Diena liuks, pasibuvau su šeimyna, prasivaikščiojom Akropolyje, aš nieko gero neradau, tik palaidinę iš Zaros tokią nučiupau :rolleyes: buvom papietaut ir tiek žinių :) išvargina tos parduotuvės :D 

Atsakyti

Mano mama atskrenda spalio 17 diena ir bus iki lapkricio 5os :) jei skristum 17 diena tai ir is orouosto paimtu vyras tave su mano mama :) pakeliui vistiek ;) 

aciu :4u:  i i Stansteda skrenda ?

Atsakyti

aciu :4u:  i i Stansteda skrenda ?

Taip :) 

o mes likom ligoninej dar iki rytojaus... 

Atsakyti

Labukas :) 

Oras fuj fuj,tai taip smagu lovoje su kava tupėti :wub: 

Bulvės nukastos,ramu :D 

BigBang,kaip jautiesi? Kodėl vakar nepaleido iš ligoninė? :unsure: 

Mickute7,kaip smagu dėl kelionės,papramogausi,Draugę aplankysi :) 

*Voque*, hmmm...kaip skaniai nuskambėjo Jūsų mėsainiai :)  Ką vakar vakare gero nuveikėte?

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Taip :)

o mes likom ligoninej dar iki rytojaus... 

kaip tu pati jautiesi ? 

Atsakyti

Bulvės nukastos,ramu :D

Mickute7,kaip smagu dėl kelionės,papramogausi,Draugę aplankysi :)

Ar daug nukaset bulviu ? grazios ? siemet neteko sudalyvaut jokiam bulviakasyje  :ax: 

na butu gerai biskeli islekti, pakeisciau aplinka. o tai namai ir darbas dabar 

Siandien namie   busim, dar darbo nemazai parsinesiau, aisku virtuveje pasidarbuosiu, jau dabar   uzkaiciau puoda, bus kompoto ir dar burokelius apsivirsiu 

Atsakyti

Labas rytas. As gerai jauciuosi, bet mano kraujas jiems nepatiko plius vaiko gelta nat ribos buvo.

dabar vel patikrino del geltos tai rodikliai krenta zemyn, viskas ok, laukiu kol man ateis krauja paimt :) 

Atsakyti

Mickute7,kaip ne keista bulvių daug ir gražios,o tikrai po tokios vasaros nieko gero jau nesitikėjom. BigBang,svarbu Tu pati jau gerai jautiesi. Reik tikėtis,kad šiande namo važiuosite.

Atsakyti

Mickute7,kaip ne keista bulvių daug ir gražios,o tikrai po tokios vasaros nieko gero jau nesitikėjom.

BigBang,svarbu Tu pati jau gerai jautiesi. Reik tikėtis,kad šiande namo važiuosite.

Atsakyti

R's - aciu kad vis pakalbini, tu musu temutej tiek guvumo inesei atejus  :4u: 

Atsakyti

R's - aciu kad vis pakalbini, tu musu temutej tiek guvumo inesei atejus  :4u: 

Ui... :blush-anim-cl: Labai ačiū,smagu tai girdėti :wub:

Atsakyti