Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) na rudenėlis šįryt tikras, jau ir kažką šiltesnio užsimesti reikia, o dar taip lyja neblogai nuo pačio ryto, tai iškart vėsiau, iškart tamsiau :) nors patinka man lietus, kai jis nėra per dažnas. 

Rytas šis labai ankstyvas, 11val, o man atrodo, kad jau žymiai daugiau :) Lyg jokių įdomesnių ar neįprastų planų neturiu, rami diena nusimato, vakare galvojom su dviračiais, bet neaišku kaip oras - bus matyt :rolleyes: 

Kavos labai noriu ir šįryt gan alkana jaučiuos, tai laukiu jau kada mėgausiuos :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Oras grazus, saulute sviecia, lekiu iki turgelio, o tai namie tik 2 bulvytes belikusios  :ax:  

Paskaičiau apie Mickute kelione, tai nu super. Aktyviai jus pakeliavot. Liuks 😊 Esu buvus ir Birštono bokšte ir Trakuose, o vat Kernavėje neteko dar būti smile.gif
Vakar beveik visą dieną namie pabuvau, o va vakare išėjom su dukra pasivaikščiot, na ji su balansiniu važiavo. Tai prie mokyklos stadione chebra sportavo tai ir maniškė prie jų prisijungė 🙈 prisijuokiau smile.gifdar is darželio draugių sutikom, su mama viena paplepėjom. Tai bet jau vakare man tokiu rudeniu dvelkė, vėsu trumpom rankovėm but buvo.

Trakus nuo vaikystes pamenu, vis su tevais nuvaziuodavom,sedi i autika ir pirmyn  :P  kadangi masinos neturejom, tai Kernaves ir nepasiekdavom., o ir Trakuose daugiau veiklos. O Birstono boksta tai mes kai i kaima vazinejam senai pravaziuodavom, bet pernai kai buvo  nenormalios eiles  :oh:  ai ne, sakau, tikrai nestovesim. SIkart kai anksciau atvaziavom tai tikrai zmoniu nedaug, tai smagu lipti, gali sustoti, pailseti, niekas tau ant kulnu nelipa.o jau kai nusileidom zemyn- is karto pasijuto, kad zmoniu daugeja. mes kai atvaziavome tai  stovejimo aiksteleje apacioje gal tik 2 automobiliai stovejo, visi cia kalne arciau Seklyteles buvo, o isvaziuojant pilna aikstele ir apacioje jau buvo 

Komunikabili taviske  :D  smagiau su chebra pasportuoti  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 rugpjūčio 2020 - 10:27

Kavos labai noriu ir šįryt gan alkana jaučiuos, tai laukiu jau kada mėgausiuos :)

Dar kavos negerei? as siryt kava lovoje guledama isgeriau, kol filma paziurejau  :P neskubejau keltis, kazkokiu planu nera, niekur skubeti nereikia, vakar valgyt prisigaminau, na siaip pasitvarkyti namus ir tiek   :B​ 

Atsakyti

Labas rytas!

Skanauju morkas, kriauses ir avietes prie kavos, jergus, koks geris  :wub: Man dabar paciai naujove, kad tinka tokie dalykai kartu - as siaip nevalgau is esmes nei vaisiu, nei darzoviu, tai mano organizmas dabar nezino, kas vyksta, kai tiek daug darzoviu visokiu pradejau valgyt  :D  :D  :D 

Vel nieko idomaus pas mane. Vakar po darbo grizau namo, pavalgem vakariene ir isvaziavom pasivazinet siek tiek aplink rajona. MB kadangi is namu dirba, tai irgi aplinka pakeist norisi bent vakarais  :D 

Siandien atveze mane i darba, nes nuo pietu vel audra prognozuoja, tai nenorejau vaziuot pati motoroleriu, nes ir lietus, ir vejas, zodziu vel meh  :unsure: Tai vakare turbut nieko neveiksim daug. Vakariene pasidarysim, skaitysiu knyga ir tiek ziniu  :)​ 

Atsakyti
Labukaa

Kazkada esu valgius vaisiu salotas-braskes,kiviai,ananasai it tt. ir buvo itarkuota morka. Is pradziu taip skersai ziurejau i tas salotas,nesiderino ta morka biggrin.gif Bet is esmes ji juk saldi ir ten labai tiko biggrin.gif Paskui atsitraukt nuo tu salotu negalejau biggrin.gif
Atsakyti

Dar kavos negerei? as siryt kava lovoje guledama isgeriau, kol filma paziurejau  :P

Ne, man kava pasimėgavimas, malonus ritualas, tai geriu, kai pasidarau rytinius reikalus, aplakstau visur kur reikia :) ne anksčiau 12, kartu su maistu dažniausiai :rolleyes: 

Skanauju morkas, kriauses ir avietes prie kavos, jergus, koks geris  :wub: Man dabar paciai naujove, kad tinka tokie dalykai kartu - as siaip nevalgau is esmes nei vaisiu, nei darzoviu, tai mano organizmas dabar nezino, kas vyksta, kai tiek daug darzoviu visokiu pradejau valgyt  :D  :D  :D

Aš va irgi neseniai kalną vaisių/uogų valgiau su kokosų jogurtu :) 

Dėl daržovių, tai matai kaip skirtingai visiems, pas mane jų turi būti daug :rolleyes: ypač dabar, kai lietuviškos, šviežios, ech nenoriu, kad baigtųsi gėrybių sezonas :huh2:​ 

Atsakyti

Nu kazkaip  keistai skamba morka ir aviete, bet va paciai drauge dave  - ir skanu !

118419985_944478589377862_72882751957619

Atsakyti

Ne, man kava pasimėgavimas, malonus ritualas, tai geriu, kai pasidarau rytinius reikalus, aplakstau visur kur reikia :) ne anksčiau 12, kartu su maistu dažniausiai :rolleyes:

Aš va irgi neseniai kalną vaisių/uogų valgiau su kokosų jogurtu :)

Dėl daržovių, tai matai kaip skirtingai visiems, pas mane jų turi būti daug :rolleyes: ypač dabar, kai lietuviškos, šviežios, ech nenoriu, kad baigtųsi gėrybių sezonas :huh2:​ 

As paskutiniu metu irgi kavos su pusryciais nebegeriu. Siaip visad gerdavau 7val ryto prie pusryciu, paskui antra puodeli apie 10val ryto ir tuomet kartais dar po pietu viena. Bet dabar pradejau gert tiesiog sultis po vandens su citrina, o kava jau geriu darbe atejus apie 9val  :) 

Aha, as labai ramiai ir puikiai sau gyvenau su tikrai minimaliu kiekiu darzoviu prie maisto ir pagrinde valgydavau mesa, juros gerybes  :) Taip greit pagalvojus, tai nu kartais pomidorus kokius prie sono valgydavau, grybus labai megstu, bulves. Morkas kartais, bet tokiu idomesniu kazkokiu nelabai. Salotos man tik uzkandis ar sone prie mesos, bet ne pagrindinis maistas. Darzoves dedavau i sriuba kokia ar troskini, bet retokai tai gaminam  :) Uztad dabar labai keista, kai prie visu patiekalu ar uzkandziams privalo but daug darzoviu, vaisiu  :D  :D Pietums darbe va salotas nestis pradejau, ko tikrai nebudavo  :blink:  :D  :D 

Nu kazkaip  keistai skamba morka ir aviete, bet va paciai drauge dave  - ir skanu !

Siaip nemazai tokiu visokiu idomiu deriniu yra tikrai  :) Man labai skanu blynai su sonine ir klevu sirupo slakeliu, kur atrodo mesa ir saldesis gi nelabai gal suderinama  :wub:  Arba va bananas, riesutu sviestas ir vos siek tiek druskos ant virsaus  :wub:​ 

Atsakyti

Mickute, esu mačius šį reikalą parduotuvėje, įdomus pasirodė :) 

Dėl įdomesnių derinių, tai aš niekaip dabar neatsivalgau uogų/pomidorų/avokado salotų su balzamiku ant viršaus, man kosmosas kažkoks :) uogas miksuoju kartais, bet skaniausia su braškėmis :) fetos dar užsiberiu kartais, moliūgų sėklų kepintų, gardumas.

Atsakyti

Salotos man tik uzkandis ar sone prie mesos, bet ne pagrindinis maistas.   

Arba va bananas, riesutu sviestas ir vos siek tiek druskos ant virsaus  :wub:​ 

Bet dar žiūrint, ką mes turim omeny, nes aš tokias bombines pasidarau su kokiom kruopom, tai dar ir kaip pagrindinis maistas :) 

Oi gėris čia visiškas arba riešutų sviestas + džemas :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet dar žiūrint, ką mes turim omeny, nes aš tokias bombines pasidarau su kokiom kruopom, tai dar ir kaip pagrindinis maistas :)

Oi gėris čia visiškas arba riešutų sviestas + džemas :rolleyes:​ 

As dabar tai tokias nabagucio darausi, kol neatradau, kas man tinka ir patinka labiausiai  :) Kol kas visokiu pupeliu, kruopu siek tiek vengt reikia, tai zinai nieko daug neprisikrausi  :D Valgau paskutiniu metu arba Cezario, arba dabar darausi pagrinda burokeliai + ozkos suris ir papildomai ziuriu ar riesutu siek tiek, ar va kaip siandien agurko ir spinatu, ana savaite dariausi su ridikeliais  :) Zodziu lengvai, greitai ir, mano nuostabai, sociai ir skaniai  :D 

Jooo sitas ant skrebucio man labai skanu, vietoj deserto  :wub:​ 

Atsakyti

Oi kaip gardu burokėliai su ožkų sūriu, super :rolleyes:  :) ai užsimaniau valgyt, lekiu namo toast'o su avokadu ir pomidorčikais :D viso gero :D​ 

Atsakyti