Ne, man kava pasimėgavimas, malonus ritualas, tai geriu, kai pasidarau rytinius reikalus, aplakstau visur kur reikia
ne anksčiau 12, kartu su maistu dažniausiai 
Aš va irgi neseniai kalną vaisių/uogų valgiau su kokosų jogurtu 
Dėl daržovių, tai matai kaip skirtingai visiems, pas mane jų turi būti daug
ypač dabar, kai lietuviškos, šviežios, ech nenoriu, kad baigtųsi gėrybių sezonas
As paskutiniu metu irgi kavos su pusryciais nebegeriu. Siaip visad gerdavau 7val ryto prie pusryciu, paskui antra puodeli apie 10val ryto ir tuomet kartais dar po pietu viena. Bet dabar pradejau gert tiesiog sultis po vandens su citrina, o kava jau geriu darbe atejus apie 9val
Aha, as labai ramiai ir puikiai sau gyvenau su tikrai minimaliu kiekiu darzoviu prie maisto ir pagrinde valgydavau mesa, juros gerybes
Taip greit pagalvojus, tai nu kartais pomidorus kokius prie sono valgydavau, grybus labai megstu, bulves. Morkas kartais, bet tokiu idomesniu kazkokiu nelabai. Salotos man tik uzkandis ar sone prie mesos, bet ne pagrindinis maistas. Darzoves dedavau i sriuba kokia ar troskini, bet retokai tai gaminam
Uztad dabar labai keista, kai prie visu patiekalu ar uzkandziams privalo but daug darzoviu, vaisiu
Pietums darbe va salotas nestis pradejau, ko tikrai nebudavo
Nu kazkaip keistai skamba morka ir aviete, bet va paciai drauge dave - ir skanu !
Siaip nemazai tokiu visokiu idomiu deriniu yra tikrai
Man labai skanu blynai su sonine ir klevu sirupo slakeliu, kur atrodo mesa ir saldesis gi nelabai gal suderinama
Arba va bananas, riesutu sviestas ir vos siek tiek druskos ant virsaus