Oi kad priplepejot. tiek visokių skanėstų prirašė kad net pilvas sugurge. norėčiau Almost minėtu blynų su šoninė ir klevų sirupu. o blynai miltiniai ar bulviniai?
Daržovės ir vaisiai patinka man, visada jų pas mane lėkštėje yra. Tai net keista kaip va Almost čia kažkokia naujovė. gerai kad jas valgyt pradėjai, sveika ;) Cezario salotos mano vienos mėgstamiausių
Šiandien darysiu vakarienei idarytus kiaušinius. Įdaras - kiaušinio trynys, avokadas ir krabų lazdelės. Pamačiau internete ir taip užsimaniau
Aha, as net sukapojau banana kaip uzsimaniau kazko
Blynai miltiniai (arba vafliai kartais buna). Bulviniu blynu is viso jau seniai nevalgem kazkaip
Nors gal visai noreciau. Tevai planuoja man perleist aa mociutes bulviu tarkavimo masina (mes siaip negaminam daznai nei kugeliu, nei cepelinu, nei visokiu kitokiu, kur reik tarkuot bulves, o jei gaminam, tai darom su blenderiu tiesiog), tai gal pasigaminsim ta proga kazka tokio skanaus lietuvisko, kai jau galesiu
Ai zinai, man kazkaip tos darzoves buve nebuve, ta prasme nu neturiu isugdyto iprocio jas valgyt ir nereikia
Apskritai kas liecia darzoves, tai musu ir racionas darzovinis gana mazas - valgom pagrinde tik tas iprastas standartines (agurkas, pomidoras, grybai, bulves, retu kartu kokia cukinija ar sparagai, kartais moliugas). Visokiausiu ten brokoliu, kalafijoru ir pan. tai ne. Bet jau teks kazkaip ziuret, kaip labiau ikomponuot i raciona
Tarkim kokiu papriku tai abu nevalgom (man nevirskina skrandis, o MB vaikystes trauma
)
Jergus kaip pasiilgau tu paprastu idarytu kiausiniu su desra ir majonezu
Taip uzsimaniau!!