Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi kad priplepejot smile.gif tiek visokių skanėstų prirašė kad net pilvas sugurge wub.gif norėčiau Almost minėtu blynų su šoninė ir klevų sirupu wub.gif o blynai miltiniai ar bulviniai?
Ryte geriu vandens, po pusvalandžio kava, dar po pusvalandžio pusryciauju. Čia jau mano toks įprotis dabar. Dar būna 1-2 puodelius dienos eigoj isgeriu.
Daržovės ir vaisiai patinka man, visada jų pas mane lėkštėje yra. Tai net keista kaip va Almost čia kažkokia naujovė rolleyes.gif gerai kad jas valgyt pradėjai, sveika ;) Cezario salotos mano vienos mėgstamiausių smile.gif
Šiandien darysiu vakarienei idarytus kiaušinius. Įdaras - kiaušinio trynys, avokadas ir krabų lazdelės. Pamačiau internete ir taip užsimaniau smile.gif
Atsakyti

Oi kad priplepejot. tiek visokių skanėstų prirašė kad net pilvas sugurge. norėčiau Almost minėtu blynų su šoninė ir klevų sirupu. o blynai miltiniai ar bulviniai?

Daržovės ir vaisiai patinka man, visada jų pas mane lėkštėje yra. Tai net keista kaip va Almost čia kažkokia naujovė. gerai kad jas valgyt pradėjai, sveika ;) Cezario salotos mano vienos mėgstamiausių

Šiandien darysiu vakarienei idarytus kiaušinius. Įdaras - kiaušinio trynys, avokadas ir krabų lazdelės. Pamačiau internete ir taip užsimaniau

Aha, as net sukapojau banana kaip uzsimaniau kazko  :D  :D Blynai miltiniai (arba vafliai kartais buna). Bulviniu blynu is viso jau seniai nevalgem kazkaip  :hmm: Nors gal visai noreciau. Tevai planuoja man perleist aa mociutes bulviu tarkavimo masina (mes siaip negaminam daznai nei kugeliu, nei cepelinu, nei visokiu kitokiu, kur reik tarkuot bulves, o jei gaminam, tai darom su blenderiu tiesiog), tai gal pasigaminsim ta proga kazka tokio skanaus lietuvisko, kai jau galesiu  :) 

Ai zinai, man kazkaip tos darzoves buve nebuve, ta prasme nu neturiu isugdyto iprocio jas valgyt ir nereikia  :D Apskritai kas liecia darzoves, tai musu ir racionas darzovinis gana mazas - valgom pagrinde tik tas iprastas standartines (agurkas, pomidoras, grybai, bulves, retu kartu kokia cukinija ar sparagai, kartais moliugas). Visokiausiu ten brokoliu, kalafijoru ir pan. tai ne. Bet jau teks kazkaip ziuret, kaip labiau ikomponuot i raciona  :D Tarkim kokiu papriku tai abu nevalgom (man nevirskina skrandis, o MB vaikystes trauma  :D )

Jergus kaip pasiilgau tu paprastu idarytu kiausiniu su desra ir majonezu  :wub:  :D Taip uzsimaniau!!  :D  :D​ 

Atsakyti

Pas mane  irgi visada buna salia darzoviu, gal ir tos standartines agurkas, pomidoras, morkos (situ daug suvalgom) burokeliai, kopustai. oi net neisivaizduoju kaip valgyti pietus be kazkokiu darzoviu  :hmm:  Grybas man ne darzove, tai atskiras patiekalas, na gal i koki troskini bet vis tiek dar buna ir kitokiu darzoviu salia ju . Vel turiu cukiniju, reikes sau pasikepti  :ax:​ 

Atsakyti

Mickute, esu mačius šį reikalą parduotuvėje, įdomus pasirodė :)

gan saldus,  nesuprasi, kad tai agurkas

Atsakyti

Oi kaip gardu burokėliai su ožkų sūriu, super :rolleyes:  :) 

situ neatsisakyciau. Man is viso labai skanu burokeliai. 

Atsakyti

Nu ka as zinau, taip paprastai imu ir valgau. Kepsnys / juros gerybes su saldzia / paprasta bulve ar kruopom; makaronai su kazkuo; nu troskinys ar sriuba automatiskai su darzovem  :D Taip tu darzoviu ir nereikejo sitiek metu  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

situ neatsisakyciau. Man is viso labai skanu burokeliai. 

Aš labai jų daug suvalgau, gal net per daug, labai mėgstu :) 

Va šiandien tai vakarienei pas mus du atskiri patiekalai, aš sau užmačiau tokias salotas su brokoliu - mėginsiu :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2020 08 25, 17:10)
<p>Nu ka as zinau, taip paprastai imu ir valgau. Kepsnys / juros gerybes su saldzia / paprasta bulve ar kruopom; makaronai su kazkuo; nu troskinys ar sriuba automatiskai su darzovem  biggrin.gif Taip tu darzoviu ir nereikejo sitiek metu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Na bet daba ėjau keiti racioną, manau tik į gerą tau bus daržovių valgymas smile.gif
Jetau nuo knygos atsitraukti negaliu, gal jau busi skaičius. - Mes dedame taska? Vis atrodo gana, reik ta reik Ana pasidaryt bet mintys prie jos sugrysta nors tu ką 🙈🙈🙈
Atsakyti

Na bet daba ėjau keiti racioną, manau tik į gerą tau bus daržovių valgymas

Jetau nuo knygos atsitraukti negaliu, gal jau busi skaičius. - Mes dedame taska? Vis atrodo gana, reik ta reik Ana pasidaryt bet mintys prie jos sugrysta nors tu ką 🙈🙈🙈

Nu reik tiketis, nes kitu atveju tai as is viso nieko nebegalesiu valgyt, tik Selga sausainius ir kava / arbata  :D  :D  :D  :D 

Ne, neskaiciau  :)​ 

Atsakyti

Na bet daba ėjau keiti racioną, manau tik į gerą tau bus daržovių valgymas smile.gif

Jei su žarnynu ar skrandžiu problemos, tai vėlgi ne visas daržoves galima valgyti, taip, kad ne visiems jos naudingos :)​ 

Atsakyti
Mes kazkokiu imantriu darzoviu irgi nevalgom.Bet koks agurkas,pomidoras butinas orie mesos/zuvies.Anksciau dar ir bulves/makaronai salia buvo,dabar apsieinam su salotom tik biggrin.gif
Grynai salotu ir as nepavalgau biggrin.gif

Siandien beveik pries pat mane(prieky dar 2 masinos buvo) ivyko avarija-kazkas staigiai pastabde ant perejos,o kita masina tiesiai ir ivaziavo.Pirmai masinai kaip ir nieko,o tos antros visas priekis garmoske.Aisku iskart kamstis...
Paskui,jau kai baigiau darba,vaziuoju i depa,pati vos taip negavau siknon.Irgi kazkas staigiai sustabde,tokioj gatvej,kur jokiu pereju nera..As jau staigiai stabdziau,o man is paskos net cypdama masina stojo.As jau net uzsimerkiau ir laukiau kada gausiu..Stabdi ispaudus kiek eina,kad nuo smugio i priekine masina neivaziuociau...Bet spejo sustot grynai pora cm liko..

Atsakyti

rgi kazkas staigiai sustabde,tokioj gatvej,kur jokiu pereju nera..As jau staigiai stabdziau,o man is paskos net cypdama masina stojo.As jau net uzsimerkiau ir laukiau kada gausiu..Stabdi ispaudus kiek eina,kad nuo smugio i priekine masina neivaziuociau...Bet spejo sustot grynai pora cm liko..

irgi smagumelis tokios situacijos

Atsakyti