Labas rytas!
Ziuriu bazukai patiko mano poziuris i salotas vakaryksciam poste
Tai laba diena, junkites, jeigu ir Jusu toks pat!
Pas mane ir vel nieko idomaus. Vakar tiek pikta ant vyro buvau, uzsiutau lygioj vietoj, kad vakarienei toki skanu troskini padariau - pati nesuprantu kaip cia ivyko
Labai norejau mesainio tiesiog, tai galvojau sustosim pakeliui namo ir pasiimsiu issinesimui. Bet neeee, kur Tau - vyrelis saugo mano zarnas, nereikia geriau, gi man negalima, o paskui namie sako "Jergus noreciau, kad kazka greito vakarienei butu galima, kad nereiktu prie puodu stovet simta metu". Tai uzsiutau kaip ragana - galvoju nu nu, butum norejes ko greito, tai butume abu po mesaini pasieme
Greit tik peili ciupau is to pykcio, pasiunciau lauk is virtuves, suvariau bulviu, morku, cukiniju, siek tiek spirguciu, desreliu kiaulienos su obuoliais, viska i musu multifunkcini ir psio, 15min ir skaniausias troskinys gavos
Daugiau tai nieko idomaus. Niekur nevaziavom vakar, kazkaip namie tinginiavom sau ir tiek. Siek tiek pavargus buvau, nes ofise tvarkemes viska, tai isnaudojau energijos limita
Siandien vel i darba atveze. Va tiesiog toks geras buvo, po troskinio matyt dar atsigaut negali
Vakariene jau suplanuota, tai nezinau gal kur nuvaziuosim, gal pabaigsiu knyga skaityt tiesiog
Daugiau kaip ir nieko idomaus nevyksta, tai ciumpu kava
Grazios dienos visoms!