Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas

Siandien jau nesimiega, ir MB spejau kava padaryti, jau isleidau ji i darba, o  pati i kompa ilindau  :P 

Leksiu biskeli po pardes, vakarop  su padruske susitiksim kokiam CIliake pasedeti  :ax:​ 

Oi kad priplepejot smile.giftiek visokių skanėstų prirašė kad net pilvas sugurge wub.gifnorėčiau Almost minėtu blynų su šoninė ir klevų sirupu wub.gifo blynai miltiniai ar bulviniai?

Atvaryk kita savaite po darbo - galesi ir pati paragauti agurku dzemo  :mirksiukas: 

Atsakyti
LAbukas

Perkele musu sekcija i kita vieta,turbut pacia prasciausia visam depe.Labai siaura,ner kur masinu normaliai pastatyt...TAi siandien vaziuosiu truputi veliau,lai ankstyvi vairuotojai issivazineja,vietos atsilaisvina.

Antra diena vetra draskos,na bet siandien nors nebelyja biggrin.gif Kol kas biggrin.gif

Viena sena pazistama suzinojo,kad pirkom buta Ispanijoj ir jie nori biggrin.gif TAi kviecia i svecius,kad patartume ka kaip daryt reikia mirksiukas.gif Sutarem kaip penktadieniui,bet dabar galvoju-drauges gimke irgi penktad g.gif Kazi kada cia ji sves-ar penktad ar sestad g.gif O as ko gero dirbsiu ir penktad ir sestad ir sekmad ir net pirmad biggrin.gif Vnz,sia sav be iseiginiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) lietingas ir apsiniaukęs šis rytas, jau tikras rudenėlis jaučiasi :rolleyes: kaip visuomet viskas įprastai, dienos vienodos, va tik šiandien vakare tiksimės su draugute, pavakarieniausim/paplepėsim, mergaitišką vakarą turėsim :) 

Giega, tai kitą savaitę galbūt daugiau išeiginių bus? :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 08 26, 06:54)
<p>Labas rytas</p><p></p><p>Siandien jau nesimiega, ir MB spejau kava padaryti, jau isleidau ji i darba, o  pati i kompa ilindau  tongue.gif </p><p>Leksiu biskeli po pardes, vakarop  su padruske susitiksim kokiam CIliake pasedeti  ax.gif​ </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72697539" data-time="1598361206"><div><p>Oi kad priplepejot vartotojo įkelta nuotraukatiek visokių skanėstų prirašė kad net pilvas sugurge vartotojo įkelta nuotraukanorėčiau Almost minėtu blynų su šoninė ir klevų sirupu vartotojo įkelta nuotraukao blynai miltiniai ar bulviniai?
</p></div></blockquote><p></p><p>Atvaryk kita savaite po darbo - galesi ir pati paragauti agurku dzemo  mirksiukas.gif </p>

Kita sav nelabai laiko turėsiu. Ruošiuosi mažytės gimtadieniui smile.gif

Labas rytas 🙂 puse nakties varčiaus, nėjo užmigt. O dabar atrodo parpciau ir parpciau, nera niekam jėgų 🙈 net kava nepadėjo..
Atsakyti

Labas rytas :) lietingas ir apsiniaukęs šis rytas, jau tikras rudenėlis jaučiasi :rolleyes: kaip visuomet viskas įprastai, dienos vienodos, va tik šiandien vakare tiksimės su draugute, pavakarieniausim/paplepėsim, mergaitišką vakarą turėsim :)

kazkaip atveso ziuriu ten pas jus pajuryje ? savaitgali tai zinau karsta turejot ?  daug pazistamu prie juros dziaugesi.pas mus ka zinau- normalus tas oras, ryte variau i parde, tai ir akinius nuo saules dar prigriiebiau, gal dabar biskeli apsiniauke, bet iki rudens dar toli  :P

LAbukas

as ko gero dirbsiu ir penktad ir sestad ir sekmad ir net pirmad biggrin.gifVnz,sia sav be iseiginiu biggrin.gif

o uz ka cia dabar tau taip pasiseke ?  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 26 rugpjūčio 2020 - 10:06

Kita sav nelabai laiko turėsiu. Ruošiuosi mažytės gimtadieniui smile.gif

Labas rytas 🙂 puse nakties varčiaus, nėjo užmigt. O dabar atrodo parpciau ir parpciau, nera niekam jėgų 🙈 net kava nepadėjo..

Ir ka jau  cia taip planuojat tam gimtadieniui  ? Kur svesite ? dideli baliu darysite ?

na siandien as islekiu, rytojus dar ant klaustuko pas mane, o penktadieni tai  ruosiu maista savaitgaliui isleistuvems kaime 

Atsakyti

Labas rytas!

Ziuriu bazukai patiko mano poziuris i salotas vakaryksciam poste  :hmm:  :D Tai laba diena, junkites, jeigu ir Jusu toks pat!

Pas mane ir vel nieko idomaus. Vakar tiek pikta ant vyro buvau, uzsiutau lygioj vietoj, kad vakarienei toki skanu troskini padariau - pati nesuprantu kaip cia ivyko  :D  :D  :D Labai norejau mesainio tiesiog, tai galvojau sustosim pakeliui namo ir pasiimsiu issinesimui. Bet neeee, kur Tau - vyrelis saugo mano zarnas, nereikia geriau, gi man negalima, o paskui namie sako "Jergus noreciau, kad kazka greito vakarienei butu galima, kad nereiktu prie puodu stovet simta metu". Tai uzsiutau kaip ragana - galvoju nu nu, butum norejes ko greito, tai butume abu po mesaini pasieme  :D Greit tik peili ciupau is to pykcio, pasiunciau lauk is virtuves, suvariau bulviu, morku, cukiniju, siek tiek spirguciu, desreliu kiaulienos su obuoliais, viska i musu multifunkcini ir psio, 15min ir skaniausias troskinys gavos  :wub:  :D 

Daugiau tai nieko idomaus. Niekur nevaziavom vakar, kazkaip namie tinginiavom sau ir tiek. Siek tiek pavargus buvau, nes ofise tvarkemes viska, tai isnaudojau energijos limita  :D 

Siandien vel i darba atveze. Va tiesiog toks geras buvo, po troskinio matyt dar atsigaut negali  :D  :D  :D  :D Vakariene jau suplanuota, tai nezinau gal kur nuvaziuosim, gal pabaigsiu knyga skaityt tiesiog  :) Daugiau kaip ir nieko idomaus nevyksta, tai ciumpu kava  :wub:​ Grazios dienos visoms!

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 08 26, 10:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72697925" data-time="1598426752"><div><p>Kita sav nelabai laiko turėsiu. Ruošiuosi mažytės gimtadieniui vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 🙂 puse nakties varčiaus, nėjo užmigt. O dabar atrodo parpciau ir parpciau, nera niekam jėgų 🙈 net kava nepadėjo..</p></div></blockquote><p></p><p>Ir ka jau  cia taip planuojat tam gimtadieniui  ? Kur svesite ? dideli baliu darysite ?</p><p>na siandien as islekiu, rytojus dar ant klaustuko pas mane, o penktadieni tai  ruosiu maista savaitgaliui isleistuvems kaime </p><p></p>

Ai užsakiau žaidimų kambarį, tirta, balionų. Pora valandų pasais ir tiek smile.gif nieko ypatingo o vaikų pakviečia, bet kiek ateis - klausimas 🙂
Atsakyti

Ai užsakiau žaidimų kambarį, tirta, balionų. Pora valandų pasais ir tiek smile.gifnieko ypatingo o vaikų pakviečia, bet kiek ateis - klausimas 🙂

tai ka tiek ruosies visa savaite  :P nes nezinau kiek  ilgai issilaikys tas dzemas pas mane  :lol:  :lol:  :lol:

pasikepiau pietums cukiniju, salia pasidariau  pomidoru  su grietine. nors cukinija kaip ir darzove, bet man reikia kazko dar salia. Kad ir seniau valgydavau   su bulvemis, salia dar turi buti kitos darzoves  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 26 rugpjūčio 2020 - 11:42

kazkaip atveso ziuriu ten pas jus pajuryje ? savaitgali tai zinau karsta turejot ?  daug pazistamu prie juros dziaugesi.

Aha, savaitgalį dar visai liuks oras buvo, bet jaučiasi pas mus iškart tokia dregmė, o vakarais jau išvis vėsu :)​ 

Atsakyti

Ziuriu bazukai patiko mano poziuris i salotas vakaryksciam poste  :hmm:  :D Tai laba diena, junkites, jeigu ir Jusu toks pat!

Bet neeee, kur Tau - vyrelis saugo mano zarnas, nereikia geriau, gi man negalima

Kas čia buvo? :hmm:  :B 

Teisingai! šaunuolis vyras :4u:​ 

Atsakyti

Kas čia buvo? :hmm:  :B

Teisingai! šaunuolis vyras :4u:​ 

Ka as zinau, pamegstino va komentara mano ir tiek. Paskaitineja gal, kai neturi ka veikt  :huh2:  :D 

Ai, bet vis tiek sugriesijau ir nusipirkau maza 4 gabaleliu pica siandien pietums. Jau tiek svajojau apie ja, kad uch. Sakau jei skaudes viska, tai bent zinosiu, nuo ko  :rolleyes:  :D  :D​ 

Atsakyti