Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Nesimiega kazko. tai atsikeliau  palaikyti MB kompanija kartu su kavyte  :ax:​ 

Atsakyti
Labas rytas, man tai miegotusi, bet mažoji neleidžia 🙈
Atsakyti
LAbukas

Visai normaliai ir as atsikeliau,galvojau bus sunkiau..Darbuko nemazai,tai vaziuoju ziuretis kur kas yra biggrin.gif
Atsakyti

Jau prasivaiksciojau pora valandu - ir iki Maximos nuejau, is ten  i Norfa pasukau, paskui per parka grizau neskubedama, dar ir ant treniruoklio spejau ten uzsokti   :P  oras siltas, taip smagu pasivaikscioti, dabar po remonto   grazus tas musu parkas, dar ir fontanai   veikia. :wub: na ir dar pro Rimiaka prasimakalavau ir grizau  :P   jau ir valgyt noriu  :D​ 

Atsakyti

Labas!

Dirbu siandien is namu, nes tris naktis nemiegojau per tuos dantis. Sianakt kazkokia kosmine katorga su jais buvo, sakiau turbut pasieke jau pati blogiausia lygi, nes pagaliau vaistai nuo skausmo veikt pradejo ir galiu gyvent. Istino puse burnos, ant skruosto melynes atsirado  :blink:  :D Siaubas, ne tas zodis. Nu bet nieko, uzsirasysiu pas endodonta susitvarkyt kanala ir gyvensiu toliau  :) 

Gavom ka tik lova nauja, tai jau laukiu, kol vyras per pietus surinks  :) Nors ciuzinio dar neturim tinkamo dydzio, bet smagu jau po truputi gaut baldus, kurtis  :wub: 

Daugiau nieko idomaus neturiu ka papasakot, tai lekiu dirbt ir skaityt mokslams straipsnius  :)​ Grazios dienos visoms!

Atsakyti

Sveikos :) tik dabar galiu pasilabinti, labai jau greit pusdienis pralekė, daug veiklos kažkaip ir nepajutau kad jau ohoho kiek valandų :D 

Įprasta diena ir šiandien tokia jau rudeniška, vėjuota, iki pat dabar beveik pralijo ir nors pakankamai dar tos šilumos, bet nelabai jaučiasi :) bet šiaip, kai pagalvoji jau spalio mėnuo, o tas oras dar tikrai nei per šaltas, nei labai drėgnas, gražus ruduo :rolleyes: 

Vakar pagaliau rugštynių sriubos išviriau vakare, bet MB sakė pas mane ne rūgštynių sriuba, o daržovių sriuba su rugštynėmis :D visko prikroviau, tai tokia daržovinė gavosi, kas aišku nėra blogai :)​ 

Atsakyti
Dar tik antradienis o man jau stogas važiuoja. Kai užeina jai skaudėti, tai nesustodaba koki 15 min verkia ir sako mama, žinokit taip per nervus eina, nes negaliu ir padėt, nes kol vaistai suveikia tik laikau ant ranku apsikabinus ir gruodžiu o ji taip gailiai, ir per dieną 2-3, tokie priepuoliai užeina, tai vaje vaje. Noriu į darbą..
Atsakyti

Oj, BigBang, as dabar kaip Tavo mazoji, tik tie tarpai po gera pusvalandi buna irgi kokius 3k dienoj. Ir mama neapkabina, o kriokiu balsu jau is skausmo :/ Laikykis ir Tu, ir mazylei greiciau pasveikt! :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Big Bang   :4u:  :4u:  :4u:  kaip gaila tu mazu vaikuciu kai taip kankinasi  :(​ 

ALmost o tau ne siandien  pas dantiste ? tai  kalk kokia stipresne tablete

Atsakyti

ALmost o tau ne siandien  pas dantiste ? tai  kalk kokia stipresne tablete

Jau buvau vakar. Visa diena geriau stiprius nuskausminamus ir visai nepadejo, va tik siandien kazkiek pagaliau veikia. Turiu dvieju dantu kanalu infekcija (dantys tvarkyti jau pries eile metu, bet reikia pertvarkyt is naujo), kuri plinta, jau apemus trecio puse. Istinus kaip burundukas, melyne ant zando atsirado  :D Israse dvieju rusiu antibiotikus ir kita antradieni einu tai operacijai / procedurai pas endodonta. Sake 90min trunka, zoooodziu  :unsure: 

Atsakyti
Bigbang 4u.gif Bet tai kaip ilgai mazajai nepraeina 4u.gif Sveikateles 4u.gif

Almost,tau irgi 4u.gif As 19d uzsirasius pas dantistus.Neskauda,ten nebegyvas dantis,karunele uzdeta,bet gal ikilus ji ar kas,kazkaip jauciu kazkokia atplaisa ir maistas labai lenda..Tuo paciu ir apie inplanta pasidomesiu.

O siaip jau po darbu.Dar i sportklubi nulekiau.TAi jau issimaudzius,ziuriu TV mirksiukas.gif Prasedeciau iki vakaro su chalatu,bet vel man mazaja is darzo paimt reikia,nespeja niekas grizt anksciau uz mane biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau Almost, užjaučiu... Bet tikėkimės po to ale operacijos praeis visi skausmai 4u.gif
Aš irgi pas dantiste spalio 30d.uzsirasius. Pfu pfu pfu man neskauda, bet apačioj reikia kad pažiūrėtų ar plomba pamečiau ar nuskilo dantis.
Ryt mama sakė atvažiuos aplankyt tai ir diena greičiau praeis 😊
Atsakyti