Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

As siandien vel ankstyva,  jau kavos pasidariau 

Atsakyti

Labukas

O as siandien sunkiau keliaus..Norejau dar kelias min pagulet..Oras,tamsa cia mane veikia..Man saules reikia ax.gif Ir kaip tu Mickute sitaip anksti keliesi...As per savo laisvadienius(3 biggrin.gif ) taip iprantu ilgiau pamiegot,kad paskui per darbo dienas vos atsikeliu biggrin.gif

Skaneris dar neuzsikrove,nezinau,kiek darbo..Bet jau reik pradet judet darbo link biggrin.gif

Atsakyti

Nezinau, MB kelesi, katinas alkanas kniauke  :D  dar galvojau  gal uzmigsiu, bet kur tau , pagulejau pusvalanduka ir atsikeliau. siandien grazi diena nuo ryto, tai jau ir iki turgelio  buvau nulekus, agurku, daikonu nusipirkau. Saulute uz lango, kazka jau norisi veikti  :P 

Atsakyti
Saulute ir pas mus sviecia,tik visiskai nebesildo ji.. Nors dar su bliuzonu dirbu,dar nereik striukes biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Siandien jau atejau i darba (mes dabar dirbam dalinai ofise, dalinai is namu visi, bet tech. komandos dalis dirba 2 dienas ofise, o mes is vadovu dirbam 3 dienas ofise), pagaliau skausmas kiek rimsta, vaistai veikia, tai sakau ner cia ko tuose namuose but. Turi skalbimo masina atvezt ir skambins vyras del sofos, tai maloniau grizt jau i namus su naujais daiktais, nei kad dirbt per visus pajungimo ir surinkimo darbus  :D  :D Gali vyras ten kuistis sau pats, as neturiu sveikatos  :rolleyes: 

Dvi dienas lijo, siandien jau siek tiek rims, tik vakare lietu pranese. Kol kas sauleta, grazi diena. Toks grazus sauletekis buvo  :wub: Mano kelias i darba susideda is 2/3 visisko pajurio kelio ir jau paskui mieste siek tiek, tai eina sau kaip grazu buna ryte vaziuot. Tokia atgaiva dusiai - vis tiek as kai pajurio mergaite, tai man siela dziaugias gyvent tokioj vietoj  :) 

Gavom vakar lova, tai jau irgi neatsidziaugiam. Toki patogi, grazi, nu tik ciuzinys dabartinis per mazas  :D  :D 

Daugiau nieko neturiu ka ir papasakot. Ai, pirmadieni po darbo nuvaziavau i sporto sale, pakalbejau su treneriu ir nutraukiau naryste ten. Labai buvo liudna ir gaila, apsiverkiau vargelis net, bet nu absoliuciai man dabar neprotinga butu test naryste butent tame klube. Labai man ten patinka sportuot, bet jis man visiskai nepatogioj vietoj dabar jau nei nuo darbo, nei nuo namu. Papildomas stresas ir del vaziavimo, ir del laiko. Reikia koncentruotis man i mokslus ir darbus, kraustynes, tai toks gaunasi ne kaip naudingas dalykas, o kaip prievole islaikyt butina. Tai zodziu priemiau toki sprendima kuriam laikui  :) 

Lekiu pabaigt kava ir darbuotis. Puikios dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

Labukas :) ir aš šiandien sunkiai kėliausi, bet sportas pilnai išbudino :rolleyes: O rytas įprastas kaip visuomet, greitas, tai nelabai turiu ką pasakoti. Oras dar visai liuks, lyg ir saulė lysti nori :) 

Ligoniams sveikatėlės :4u: 

Atsakyti

Toks grazus sauletekis buvo  :wub: Mano kelias i darba susideda is 2/3 visisko pajurio kelio ir jau paskui mieste siek tiek, tai eina sau kaip grazu buna ryte vaziuot. Tokia atgaiva dusiai - vis tiek as kai pajurio mergaite, tai man siela dziaugias gyvent tokioj vietoj  :)

:wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Almost, tikiu, kad liūdna, bet manau tikrai, kai norėsi, kai truks sporto, tai kažkur susirasi arčiau namų ir bus liuks! :) 

Atsakyti
TAip,sportklubis turi but arti namu arba darbo,jei patogu is jo uzlekt mirksiukas.gif As del to grizau i savo sena sportklubi,kuris arciau namo,nors ir brangesnis..TAs pigesnis buvo netoli darbo,bet kai as tik i aerobikas vaikstau,tai labai laikas netiko-jau baigiu darba,griztu namo,paskui vel turiu link darbo vaziuot..O ir tokiu laiku kamsciai prasidedavo..

As jau darba pabaigiau.Bet prisigalvojau naminiu darbeliu biggrin.gif Reik masina issiplaut,issisiurbt mirksiukas.gif Dar i sportus ir as planuoju nulekt.DAr kalnas rubu guli jau pora sav nerusiuotu,bet galvoju juos rytdienai paliksiu biggrin.gif Nes ryt i sportus neisiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai va, kad dabar gaunasi vos ne taip: nuo darbo iki namu apie 40min su motoroleriu. Po darbo iki sporto klubo apie 40min ir paskui dar nuo sporto klubo iki namu apie 40 - 60min. Nu tai dvigubai! Eina sau, kai pagalvoji. Jei oras blogas, as is namu i darba traukiniu galiu nulekt tiesiai, bet jau i sporto kluba tada niekaip. Dar ta sveikata byra, vis atsiprasinet reik. Ai, galvoju nesazininga nei man, nei kazkam, kas ta mano vieta pasinaudos iskart, nes treniruotes ir treneris tikrai puikus, ypatingai tos asmenines individualios, kaina uz paslauga gera, norinciu tikrai yra  :) 

Vyras atsiunte nuotrauka, kad jau gavom skalbykle. Kaaaaaip skalbsiuuuu grizus namo  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
VA va,kai paskaiciuoji laika,benza...RAsi kazka arciau namu mirksiukas.gif Bent jau Londone tu sportklubiu ant kiekvieno kampo biggrin.gif MAdoj jie dabar biggrin.gif Be tu didziuju kompleksu,pilna privaciu klubeliu,padarytu is kokiu garazu,nedideliu saliu.
As einu i Gold gym,ji,aisku Amerikoj,lanke Svartznegeris biggrin.gif Iki sito klubo man eit 5 min biggrin.gif

Almost,o kada pasirodysi namus?
Atsakyti
Labas rytas 😊 ateinu su kava smile.gif
Vakar mama visa diena pas mus buvo svečiuose, tai nebuvau čia uzbegus.
Smagu apie Almost pokyčius gyvenime skaityt ir dar smagu kad jau ne taip skausmai kankina 4u.gif mes jau vakar į lauką trumpam išėjom, oras super buvo 😊 sveiksta mažutė, tikiuosi ir toliau eis tik geryn ☺️
Atsakyti