Labas rytelis
Be reikalo vakar masina ploviau,visa nakti lietus pyle

Siandien is vis nedaug darbo

VA va,kai paskaiciuoji laika,benza...RAsi kazka arciau namu. Bent jau Londone tu sportklubiu ant kiekvieno kampo. MAdoj jie dabar. Be tu didziuju kompleksu,pilna privaciu klubeliu,padarytu is kokiu garazu,nedideliu saliu.
Almost,o kada pasirodysi namus?
Ne veltui sakoma, kad laikas - pinigai Bet is kitos puses gera kluba su tikrai atsidavusiu, atsakingu treneriu rasti irgi labai nelengva. Ne viskas nuo asmeninio kliento noro priklauso, nes jeigu treneris - molis, tai papusk tu jam i uodega
Sita kluba as radau per rekomendacijas ir tikrai juo labai labai patenkinta buvau, todel labai ir gaila
Nu bet yra kaip yra.
Kai apsitvarkysim kazkiek, nes dabar deziu ir kalnu rodyt nei tikslo nera
Gi dar tik savaite gyvenam cia
Smagu apie Almost pokyčius gyvenime skaityt ir dar smagu kad jau ne taip skausmai kankina. mes jau vakar į lauką trumpam išėjom, oras super buvo 😊 sveiksta mažutė, tikiuosi ir toliau eis tik geryn ☺️
Aciu
Nu va liuks, saunuole mazyle su stipriu organizmu, greit jau leks laukais kaip nieko nebuve
Labas rytas!
Dirbu is namu. Oras toks meh Siandien turetu atvaziuot interneto tiekeja pakeist ir kabeline pajungt. Uzmeciau rubus skalbt, kaip viskas idomu su nauja skalbykle
Dantis vis dar skauda, bet jau po truputi gereja reikalai, tai bent tiek smagu. Bet nuskausminamus vis dar tenka gert
Vakar buvom vakare iki Ikea nuvaziave smulkmenu visokiu, tai puse gavom, ko reikejo, puses ne. Nusipirkom taures, darzoviu skustuka, kilimeli duru, kazka dar smulkaus net nepamenu jau. Norejom batu lentynos kokios laikinos, kol sugalvosim kaip pertvarkyt koridoriu, bet neradom. Reikejo dar virtuvei smulkmenu irgi, bet nieko tinkamo nebuvo. Galvojam vaziuot iki kokio TKMaxx savaitgali pasizvalgyt
Daugiau kaip ir nieko idomaus. Lekiu darbuotis ir skaityt mokslams straipsniu Grazios dienos visoms!
Sveikos jungiuosi jau po kavos, dar tik pirmos, tai vėliau skanausiu dar
Ketvirtadienis įprastas, greit pralekia tie rytai ir apskritai dienos, va ryt jau savaitgalis, tai ulialiuška kaip gerai
Šiandien į filmą lėksim, į kažkokią komediją esam nusipirkę bilietus, tai visai liuks, norisi man kažkaip jau dažniau filmus žiūrėti
Almost, bet kaip faina eina sau! ir nesvarbu, kad daug ko trūksta, kad truks laiko kol viską pasidarysit kaip patinka, bet pats faktas, kad savi namai yra nerealu!
Aš kiek leido galimybės išsivaliau langus balkono. Vidurinio iš lauko pusės niekaip nepavyks be tos ilgos plovimo šluotos. Teks pirkt. Bet bent is vidaus ir šoninius išsivaliau. Skalbyklę jau tuoj baigs suktis, tada mažajai pietų pamiegot pasiūlysiu

Šiandien į filmą lėksim, į kažkokią komediją esam nusipirkę bilietus, tai visai liuks, norisi man kažkaip jau dažniau filmus žiūrėti
Almost, bet kaip faina eina sau! ir nesvarbu, kad daug ko trūksta, kad truks laiko kol viską pasidarysit kaip patinka, bet pats faktas, kad savi namai yra nerealu!
Pas mus pletkai eina, kad kino teatra, kuriam abonementa turim, uzdaryt planuoja is viso, tai zodziu nezinau, kada nueisim vel kino paziuret. Dabar del karantino visoj saly uzdare vel kino teatrus, tai nieko gero Dubline is viso jau 3sav uzdaryti, dar 3sav pratese.
Zinai smagiausia, kad nereik del jokio vienos su niekuo derintis Ir kad jaukus namai tikrai. Daugiau tai nezinau, gal man vis dar reikia prisijaukint prie tos minties, kad cia musu, nes kol kas atrodo, kad visi kiti daugiau dziaugiasi, nei mes
Almost kokia skalbyklę pirkot?
Samsung ww10n645rpw modelio, ecobubble 10kg su addwash tom durelem, kur imest gali kazka, jei pamirsai sudet iskart Be dziovykles pirkom, nusprendem atskirai pasiimt dziovykle, nes man nepatinka tie 2in1 - kas tinka viskam, tai netinka niekam, o man reik dziovykles normalios su daugiau funkciju

Super, labai gerai kad didelė 👍 pas mus čia palikta yra kuria it naudojam kol kas. Tai čia turbūt kokie 5kg gal net mažiau. Nervina nes neina ištuštinti skalbinių dėžės 🙈 su vaiku gyvenant to skalbimo dar daugiau nei dviese, tai labai noriu ateityje didesnės. Ir šitam bute kadangi nelabai džiūsta rūbai, o dziovyklei vietos tikrai be šansų, tai visai gal pagalvočiau apie tą 2in 1 😊
Super, labai gerai kad didelė 👍 pas mus čia palikta yra kuria it naudojam kol kas. Tai čia turbūt kokie 5kg gal net mažiau. Nervina nes neina ištuštinti skalbinių dėžės 🙈 su vaiku gyvenant to skalbimo dar daugiau nei dviese, tai labai noriu ateityje didesnės. Ir šitam bute kadangi nelabai džiūsta rūbai, o dziovyklei vietos tikrai be šansų, tai visai gal pagalvočiau apie tą 2in 1 😊
Nu va sprendziau labai tarp 9kg ir 10kg, nes ir patalai dabar jau pasikeis, didesni bus musu, o ir siaip geriau skalbt talpesnej I mazesnes talpos net nesizvalgiau.
2 in 1 patogu, jeigu neturi daug specifiniu medziagu rubu, kuriems dziovinimo ypatingesnio reikia. Nes tos 2in1 neblogos patalynei pvz ar medvilnei kokiai, bet vis tiek neisdziovina taip gerai. As kadangi noriu ivairesniu dziovinimo programu ir funkciju, kurias tik atskira dziovykle turi, tai teks talpint kazkur. Planuojam det viena ant kitos abi i kambariuka skalbyklos, nes irgi neturim atskiros dideles erdves tam
Tu nenori pasiziuret pradzioj i elektrine dziovykle vietoj paprastos pastatomos? Mes galvojom va siandien laikinai nulekt tokia pasiimt, kad dregmes neprisirinktu, nes sausa bute (kas gana retas reiskinys Airijoj buna
), tai nesinori sugadint sito reikalo

UZlekiau i parduotuve,reikia gi kronos.Visko prisirinkau,jau kasoj stoviu

Pas mane skalbykle su dziovykle 2in1

DAug funkciju dziovinimui tikrai neturi,uz tai ir dziovinu tik ranksluoscius ir jei kazko staigiai prireikia

Pas mane skalbykle su dziovykle 2in1. Irgi pirkom del vietos stokos.Neturiu as jokio atskiro kambariuko,kur galeciau viena ant kitos sustatyt. Virtuvej stovi po spintelem
DAug funkciju dziovinimui tikrai neturi,uz tai ir dziovinu tik ranksluoscius ir jei kazko staigiai prireikia. Cia praeita sav sugalvojau pazaist su dziovinimais skalbenkej. Jei daug rubu,ilgai dziustam,tai isskalbus turi dalint i 2-3 dalis..Dalis dziuna kokia 30-45 min,nesi sudet,kol kita dalis dziusta...Vnz,man per daug zaidimo. Puse dienos aplink skalbenke sukaus. ISskalbei,padziovei,kai isdziuvo viska vienu metu nurinkai ir sudejai
Tai zinai su vieta ar i ploti reik tos vietos, ar i auksti - vis tiek reikia, jeigu jau nusprendi dvi masinas turet Pas mus toj skalbykloj vieta labai gerai padaryta vienai masinai, nes daugiau lentynele yra pasidet ka nors ir laisva erdve pasistatyt ar siurbli, ar kazka. Bet nu ziauriai noriu as atskiros dziovykles, tai kompromiso ieskosim ir tiek
Mes senam bute 8m naudojom 2in1, tai atsinaudojau jau ir nebenoriu Dabar ir skalbykle kai 10kg, tai automatiskai dziovykles dideles irgi reikia, bet cia ne problema jau

Nesu net girdėjus apie tokią 🙈🙈🙈 einu googint

Labas rytelis