MB kazkur darbe uzstrigo sake darbu daug turi.
Ryt Giega jau nepramiegosiu kazkaip patiko su daktarais bendrauti. jau siemet kaip niekad atsibendravom
o ryt MRT kelio darys. niekad dar neteko daryti
Labas rytas!
As jau i darbus isisukus, jau ir antros kavos laukiu. Mes visad, kai is namu dirbam abu, geriam pirma kava su pusryciais apie 7val ryto, o antra kava kazkur apie 10val, kai jau vyras baigia savo ryto pokalbi su kolegom Tai man tokiais rytais, kaip sis, ta antra kava kaip nepasiekiama svajone atrodo
Aisku galiu nueit ir pasidaryt dabar, bet smagu toki kaip rituala turet kartu gert ta antra ryto kava
Vakar uzsakem vyro kriksto dukrai Kaledu dovana - barbiu nama radau su barbem, su baldais, dar ten kazkuo. Nukainotas pusiau, tai nors siaip tikrai labai brangi dovana musu suvokimu ir biudzetu, bet kadangi simet taip isejo, kad vyras su gimtadieniu mergaitei nieko nesiunte, tai sakau nors si karta palepinam kazkuo brangiau ir idomiau. O ir pati jau sake, kad nori barbiu namo, tai kaip kriksto teciui sakau nupirkt tu sita ir viskas
Reikia ir siaip uzsiimt jau dovanu pirkimais, kad nepasilikt visai paskutinei minutei visko. Tai laisva akimirka istaikius susigalvojau jau, ko ieskosiu ir vyrui, ir draugai norus issake
Siandien dar mokslams visko nemazai pasidaryt reikia, o rytoj paskaita visa diena bus, tai zodziu. Tikrai reik man nicka keistis i Reikaliste
Sianakt taip gerai issimiegojau, kad net pati nustebau! Pasiemiau vyro pagalve - jis nauja nusipirko ir jam ziauriai nepatogi, tai galvoju as pabandysiu. Nu jergus, ismiegojau, kaip sakoma - ne kaip kudikis, o kaip kudikio tetis Nei vyro zadintuvo negirdejau, nei kaip jis kelesi, ruosesi ir pusrycius gamino. Pabudau jau kai tik pasauke, kad valgyt laikas
Tai visa tokia geros nuotaikos dabar, tikiuos ir diena tokia bus
Ta proga visoms jos puikios ir skanios kavos!
As jau su arbata pasirodau, nes is pacio ryto tik atsikelus atsigeriu kavos ir nieko nevalgau tai vat prasilaksciau, ilgai neuztrukau pas daktarus,pirma karta dariausi MRT, bet nieko ten baisaus, atsakyma tik per savaite gausiu. na ir aisku grisdama po visas pardes neskubedama. vadinasi, jau kad isejau is namu, tai reikia visur apeiti SAVA pazioplinejau, ten jau Kaledomis kvepia
turgelyje raugintu agurku nusipirkau, nes sumasciau siandien guliasa su bulviu kose daryti, nu ir taip man tu agurku prisireike vat butent prie to guliaso
tai su turginiais dar paplepejau, dar pro parduotuve prasukau- tai bananu, o pagrinde katinui visko pripirkau, gales dabar ramiai menesi esti
vat grizus arbata geriu, varskes atsinesiau uzkasti, dar reikia paskutines siandien uzduotis supildyti ir issiusti. ir daugiau ...... ai dar nezinau
bus matyti
Labukas ir aš visiška reikalistė, tik dabar va prisiminiau, kad nesisveikinau su damomis šįryt
kartais taip atsitinka, kad įsisuki į veiklas savo ir žiūri, kad pusdienio nebėra, bet vistiek stengiuosi pasirodyti ir bent pasivaidenti
man net savotiška rutina per tiek metų patapo
Žvarbokas toks oras šiandien pas mus ir vėjas sukilęs, tai man butinai reikia pirštinių, butinai
Einu kavos gerti ir persimono valgyti, skanaus man
Nu jergus, ismiegojau, kaip sakoma - ne kaip kudikis, o kaip kudikio tetis
neblogai
nu ir taip man tu agurku prisireike vat butent prie to guliaso
![]()
![]()
Rauginti agurkai valgomi kasdien beveik, negalėčiau be jų bet apskritai mėgstu labai raugtas daržoves, tai šaldytuve visuomet agurkų yra, kopūstų
ypač dabar reikia valgyti, vitaminų kiek