Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas!

Atlekiau siandien i ofisa dirbt. Ryt irgi turiu irasius save ofise dirbt, o poryt ateisiu savanoriskai  :D Reik is tiesu jau ir su bosu aptart si bei ta, susitikt (seniau pirmadieniais kartu dirbdavom, bet paskui pasikeiciau savo grafika, tai praktiskai jau beveik menesi nebuvom susitike  :hmm:  :D ), reikia ir is namu rutinos pabegt, dar ypac kai remontai vonios vakar prasidejo.

Nieko idomaus is tiesu nevyksta pas mane. Vakar absoliuciai nenusiteikus buvau, tai praktiskai nieko ir nenuveikiau nei mokslams, nei darbams  :unsure: Uztad siandien atsiimsiu. Turiu viena interviu su darbo kolega mokslu reikalais (projektui vienam reikia apklausti iki 6 zmoniu is imones tam tikrais klausimais), reikia dar prie literaturos analizes prisest kitam atsiskaitymui. Zodziu tik spek suktis  :) 

Baigiu kava ir kimbu i darbus. Sakyciau atsiraitoju rankoves, bet suknia trumpom rankovem siandien, tai bala nemate  :D  :D Skanios kavos visoms ir geros dienos! :4u: 

Atsakyti
As. jau po darbu mirksiukas.gif Atejo ir batukai mazajai,bet tingiu vaziuot..Vis tiek MB ryt nedirbs,tai gales atsiimt mirksiukas.gif

As LT esu kelis kart darius tuos didelius makaronus su farsu,bet man kazkaip nelabai jie patiko..Jei virt,tai is mesos visos sultys isbega..jei kaip lazanija daryt,tai as lazanijos nemegstu biggrin.gif

Ka cia man pagaminus g.gif Sriubos dar yra,man kaip ir uztektu,bet MB sakys-noriu dar ko nors..Tai va-kas tas kas nors biggrin.gif
Atsakyti

Aš lyg nieko negaminsiu šiandien, greit pasikepsiu tofu su avinžirniais ir cukinija orkaitėje, šalia raugtų daržovių ir bus gerai :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu va- jau perdave MB Kaledu seneliui mano prasyma ir jau turiu  virtuvines mazas svarstykles  :P​  :wub: 

Atsakyti
As istraukiau dorados,kreveciu biggrin.gif Atsils,iskepsiu mirksiukas.gif Su salotom bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

As istraukiau dorados,kreveciu biggrin.gifAtsils,iskepsiu mirksiukas.gifSu salotom bus gerai mirksiukas.gif

Jetau kaip skanu :) mes savaitgalį valgėm doradas - gardumėlis! 

Atsakyti

Nu va- jau perdave MB Kaledu seneliui mano prasyma ir jau turiu  virtuvines mazas svarstykles  :P  :wub:

Ankstyvas seneliukas :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Senukuose po darbo su reikalais buvo, tai va ir nupirko. naudokis, sake, negi dar laikysiu menesi  :D​ ale vis tiek smagu

Atsakyti

Labas rytas!

Jau kaip neissimiegojau sianakt, tai ne tas zodis. Vyras pamirso nosies lipduka (nuo knarkimo), tai krioke ir garsiai kvepavo visa miela nakti. Ir i mano puse atsisukes kaip specialiai. Tai siandien man nudobimo nuotaika. O pilna darbo diena, mokslu irgi pilna su kaupu. Nu tai sekmes man, eisiu tikrai per pietus nusnaust arba energetinio kokio saut, kitaip pavirsiu po stalu  :D  :D 

Grazios dienos visoms! :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Almost, o tai negalejai pajudinti ? gal bent ant kito sono apsiverstu ? nu  lai prabustu ir ta lipduka susirastu/.

Atsakyti

Labas rytelis

Almost, o tai negalejai pajudinti ? gal bent ant kito sono apsiverstu ? nu  lai prabustu ir ta lipduka susirastu/.

Labai skaniai miegojo ir ryte sake gerai pailsejo, tai gal ir gerai, kad nebudinau  :D  :D  :D 

Bet nieko, va isgeriau kavos, jau geriau viskas. Dar valandele ir kibsiu i darbus pilnu pajegumu. Sakiau miegot siandien eisiu kokia 20val  :D​ 

Atsakyti

Sakiau miegot siandien eisiu kokia 20val  :D​ 

jau matau   :D  :D  :D​ 

Atsakyti