Vsio, kursai baigti, testa issilaikiau , pazymejimas kaip ir kiseneje, belieka tik sulaukti kada atsius
Svorio nedaug..MAno siuntinukai mazi buna,apie 1kg

Sveikinimai!!!
Labas rytas
viena geriu sau kavyte, MB darbe, reiktu kur islisti biskeli prasivaikscioti, nors kai toks oras, tai tik namie geriau sedeti
Suskamba laikrodis,atsikeliu,paziuriu telefa,o ten atejus SMS,kad nereik i darba

Tiek,kad butume jau vakar pas draugus i sodyba nuvare..Na nieko,tuoj susirinksim daiktus ir leksim

eisiu ir as prasivaikscioti, MB lasiniai saldytuve pasibaige, tai vat varau i turgeli pakui trumpam pas padruske uzsuksiu, jai laukneseli visko surinkau, na kur sakiau, kad 3 -io laukiasi, dar pasirodo is kazkur vaikisku rubeliu turejau pasidejus, tai nesu atiduosiu, nes is tikruju jau ir ismesti norejau, bet kazkaip gaila, o vieta tai uzima
tai va ir pasivaiksciojau daugiau kaip 3 valandas- nupirkau brangiausiajam k/r sonines, uzsukau pas savo padruske, o tai sake iskepe pyrago- atvaryk, tai dar su ja kavos isgeriau, pyrago pakrove ir namo parsinesti, tada tiesiai dui pas kita draugyte, ten jau sakau duok arbatos ten dar gera valanda paplepejom, grisdama dar i parde uzsukau, vis ieskojau kur tu dideliu makaronu, kad galeciau pati farso prigrusti, nu tai radau ir kriaukliu dideliu ir cannelleoni , aisku juk man dar ir su akcija turi buti
musu parde kai mazesne, tai ir prekiu asortimentas atitinkamai mazesnis. nors anakart LIDLe dairiausi, SAVO Hyper RIMI tai irgi nieko panasaus neradau. nes vat dabar butent tokiu uzsimaniau
jau neisgalvoju ka cia ivairesnio maisto pagaminus
dar silkutes prigriebiau
kazkaip senai skanavom, tai kad jau ir pasiilgau. einu dziovintu grybu uzmerksiu, tai ir ant silkes bus ir makaronams padaziukui uzteks
Labas rytelis
vel viena as jau spejau prasivazineti, nulekiau iki kapu, geles nuo veliniu perzydejusias nurinkau, lapai vis dar krinta, tai sutvarkiau, dabar kelioms savaitems ramu, gruodzio pradzioje atvaziuosiu aplankyti, nuvaziavau dar pasivaikscioti i Panerio poilsiaviete, kazkaip nesinori visa diena namie prasedeti, tai jau geriau gamtoje pabuti.brolio neradau, tik kazkokie darbininkai zole pjauna. Grizus radau MB kaimyno masiniukui kaladeles bekeicianti, tai dar su vyrais pusvalandi praplepejau kieme, bet jau palikau juos, o tai labai valgyt norejau
greit uzkandu, paskui jau eisiu rimciau gaminti pietu -sprandine - armonika kisiu i orkaite. tiek va bus dienos darbu
Labukas savaitgalis link pabaigos, prisėdau po namų ruošos ir maisto gaminimo, gurkšnoju kavą ir laukiu SB. Būna ir taip, kad tenka dirbti savaitgaliais, aš taip pat buvau nulėkus iki darbo, tai šiandien tokia diena, kad visur po truputį
Vakar apsipirkti buvom išlėkę, reikalų truputį turėjom, tai diena praskriejo akimirksniu. Vakare žuvies išsikepėm ir vakarojom dviese su vynu jaukiai
Mickute, sveikinimai! šaunuolė!
Mickute, sveikinimai! šaunuolė!
ieskausi kur dar butu galima pasitobulinti
reikia man dar vienu kursu, bet dabar kai tas karantinas, aisku teorija tai nuotoliniu budu, bet ten praktika reikalinga, tai vat jie stabdo kol kas tuos kursus
Labukas
Mes sestad pas draugus nulekem.. oras nekazka,tai tik kad aplinka pakeitem.. Isvaziavom is ju su lietum ir paskui taip staigiai issigiedrino,kad net pasigailejau isvaziavus

Siandien laisva. Biski reikalu prisigalvojus

Labas rytelis
Prabudau anksti, isleidau MB i darba, uzstaciau skalbenka, pati pasidariau kavos ir atgal i lova dar seriala paziureti. o tai praeita savaite kazkaip per tuos mokslus neliko laiko ir visus serialus savo perziureti
kol kas namie kuitinesiuos, silkes pasidarysiu su dziovintais grybais, o daugiau turbut nedarysiu, nes dar ir sprandines liko ir as dar vakar visciuka su obuoliais issikepiau, tai kad mesos tik suvalgyt