Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O ta Armokina jus dviese ir suvalget bigsmile.gif As ja tik baliams darau,kai zmoniu daugiau biggrin.gif
VAkar pirkau rukytu sonkauliuku,raugintu kopustu-ta pietuus kaip ir aiskus-sriuba biggrin.gif O as sakau,kad sriubas darau tirstas,beveik kaip troskinius,tai sueina ir uz pirma ir uz antra patiekala biggrin.gif

Mazajai uzsakiau ta melsva suknele.DAr batukus pasiltintus.PAdariau,kad ateitu i parduotuvemtai va,suknele jau yra,o batuku dar ne..Na gal kol susiruosiu iki shopingo ir batukai jau bus parduotuvej,atsiimciau viska vienu metu..

Ka planuojat vyrams dovanot?As SB buteli viskio padovanosiu,bet reik ideju svogeriui ir kriksto sunui 21m biggrin.gif Pernai vytinai kiaulienos isplova ir ja nusiunciau.LAbai patiko,nu bet nesikartosi..Ir dirza esu dovanojus,ir maikiu ivairiu,ir kojiniu...Nebenesa fantazina biggrin.gif Sesei tai lupdazi ir tusa padovanosiu-greit sunaudojami dalykai biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) pradedam naują savaitę, ji turbūt bus truputį trumpesnė, nes žadam savaitgalį į Vilnių palėkti kelioms dienoms pakeisti aplinką :) 

Vakar kažkaip nieko ir nebeveikėm, MB tik vakare po darbų grįžo, tai pavakarieniavom ir ilsėjomės :rolleyes: 

Dėl dovanų SB, tai dar galvoju, bet esu džemperį tokį užsakius, o daugiau net nežinau :rolleyes: manau kokio gėrimo paimsiu, kuponą masažui, o gal į renginį kokį :) 

Atsakyti

Nedidele ta armonika, ten net kilogramo nesvere, 4 ipjovas padariau, nu tai 5 gabaliukai :P  tai as gabaliuka paragavau, o paskui vista valgiau. aisku kad visos nesuvalgem,  liko dar siandienai  :ax:

Nezinau ka MB dovanoti  :hmm:  kaip tik vakar kalbejomes apie tas kaledines dovanas, kaip ir sutarem, kad mums cia nieko nereikia, nes as jam kazko ko jam  reikia  galiu ir nepataikyti  :P  nors cia ideja del dirzo  gal ir nebloga, gal  naujas ir nepamaisytu , MB  alaus megejas, tai jam dazniausiai dar visokio alaus priperku  kokio ivairesnio,  o  man  tai va nebent reiktu lyginimo lentos ir mazu virtuviniu svarstykliu, tai MB sake, jei sutiks  ta Kaledu seneli, tai perduos mano prasyma  :P

dar kazka savo broliui reiks sugalvoti  :hmm: sunenui, na kadangi ir zmonikei jo, turiu is Aovno kvepalu rinkini jai ir jam ir turiu 2 didelius   ranksluoscius, ten komplektas, kur ant vieno uzrasytas - VYRAS , o ant kito ZMONA,  tai vat bus tokios komplektines dovanos jaunai seimai  :P

Biskeli buvau isbegus su  Avono reikaliukais, tai jau grizau ir  i virtuve, nes jau  pilvas marsus groja  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 lapkričio 2020 - 11:56

Labas rytas!

Telefone atsijunge man SM, slaptazodzio neprisimenu, tai savaitgali kai kompiuteriu nesinaudoju - nebegaliu ateit pasilabint bent  :D  :D 

Nieko idomaus nevyksta. Pridavem sestadieni projekta viena grupini, dabar jau kimbu toliau i asmeninius projektus. Turiu viena priduot iki 26d., kita iki gruodzio 14, tai veiklos per akis. Gerai, kad jau abiems projektams esu pasidarius si bei ta - vis tiek maziau liko darbu  :) Nu ir prie viso to dar aisku darbas pilnu etatu  :D  :D 

Siandien va pradejo mums vonia remontuot pagaliau, tai padariau isvada, kad sia savaite dirbsiu is ofiso. Nors aisku ta isvada siai dienai butu uzteke pasidaryt, nes siandien visi griovimai vyksta  :D  :D Nu bet ka padarysi - bus man toks bimbinejimo pirmadienis siandien reiskia  :rolleyes: 

mickute - o negalvojai alaus degustacijos kupona padovanot ar jau esat bande? As pernai lyg dovanojau teciui, tai su draugu gerai laika praleido sake, labai patiko  :) 

Atsakyti
O,kol as bimbineju namie,atejo sms,kad ir batukai jau yra mirksiukas.gif TAi viska kartu ir pasiimsiu biggrin.gif Tikiuosi dydis bus geras...Va del to labai nemegstu internetu pirkinet...

Atsakyti

Degustacijos man taip pat atrodo labai faina dovana, o kažkada esam MB tėvukui mini degustaciją namuose surengę :D pripirkom visokio alaus, nes tikrai megėjas, šalia visokių užkandžių tinkančių prie alaus ir skanavo ponas :) na labai jam patiko, nes mes specializuotose parduotuvėse ieškojom, kad būtų tikrai neragauti :rolleyes:​ 

Atsakyti

mickute - o negalvojai alaus degustacijos kupona padovanot ar jau esat bande? As pernai lyg dovanojau teciui, tai su draugu gerai laika praleido sake, labai patiko  :)

Siaip esam tik tokiose didenese degustacijose buve,  na kai su ekskursijomis  vaziuodavom, bet gal visai  ir nieko ideja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 lapkričio 2020 - 14:01

Mes esam kažkada buvę alaus degustacijoje, bet aš visiškai nesuprantu šito gėrimo, man neskanu ir tik retu atveju nesivaipau, kai ragauju iš SB :D dar tamsenius galiu paragauti, bet ten visokie kvietiniai ar kažkokie lageriai fuuu :D​ 

Atsakyti
Grizau jau ir as.Suknele pasiemiau,batuku ne,nedaskaiciau zinutes biggrin.gif PAmaciau,kad batukai ir apsidziaugiau,o ten rase,kad veluos jie biggrin.gif NA nieko.Kita diena paimsiu.
Suknele grazi,bet bijau kad tik tik bus...

PAziurinejau kokiu dovanu ideju.MAciau gana neblogu kosmetiniu rinkinuku,tai jei nieko idomiau nesugalvosiu,tokius ir nupirksiu biggrin.gif Juk irgi susinaudoja visokie prausikliai,sampunai.

Alaus ir as nemegstu.Nebent Corona biggrin.gif Arba D-Light su citrina..Visi kiti man irgi kartus..

Netoli manes yra toks parkas su ezeru,su gulbem..Pravaziuot ji reikia,kai i vietini centriuka vaziuoji..Tai griztant viena gulbe i gatve isejus,nors tas parkas ir aptvertas..Bet matyt kazkas jai negerai,nes ji neina,o pilvu sliauzia..Kaip tik kazkoks zmogus ejo,gulbe nebego nuo jo...Maciau,kad issitrauke telefa,tikiuos,kad iskviete kokius gelbetojus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 16 lapkričio 2020 - 15:54
Labukas

Pabudome ir kelkimes biggrin.gif Prasideda mano darbo savaite biggrin.gif Biski dienose pasimeti,kai dirbt nuo antrad pradedi biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Tokia  tamsi diena , net kazka daryti, jau norisi sviesos. . tai kad leidau sau   siandien ilgiau pamiegoti. dabar  dar tik kava geriu, bet jau  spejau makaronus prigrusti farso, kad suminkstetu iki vakaro kol virsiu

Atsakyti

Labas rytas :) apniukęs jis ir pas mus, labai tamsus, tai vaje neina akių pramerkti normaliai :rolleyes: 

Diena įprasta nusimato, vakare su drauge žadam susibėgti, o daugiau jokių planų :rolleyes: noriu kavos, daug kavos, bet dar teks palūkėti, lekiu dabar iki pašto, po to iki paštomato, o tada galėsiu pasimėgauti :rolleyes:​ 

Atsakyti