Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš irgi po sporto atbėgu pavakarot :D Nusnaudžiau 20min prieš treniruotę, tai dabar suveikė. Užkandau jogurto su mėlynėm, eisiu praustis ir gult, kryžiažodžius spręst :D

Va neatsidžiaugiu nauja sale ir treneriu, eina sau! Jau taip laukiu sekančios treniruotės! :)
Atsakyti

Oi užsimaniau avokado, perskaičius kaip skaniai Giega valgo :rolleyes: galėčiau valgyt ir valgyt, tiek kaip užtepą, tiek kaip padažą, tiek kaip garnyrą ir t.t :D gerai, kad jų sezonas prasideda :bigsmile: 

Kol jaučiuos geriau, tai darbuojuos truputį, pavakarosiu šiandien :ax: 

Atsakyti

Aš irgi norėčiau avokado  :laugh:

Labas vakarėlis! Mano referatas jau beveik siekia pabaigą, pasilikau tik išvadas rytojui, tai taip smagu :smartass:  Šiandien sužinojau, kad atkeliauja dar vienas referatas iš kito dėstytojo :karsta: ir kaip supratau, daug mes jų labai rašysim. Teks priprasti.  :) Šiandien į mokymus nenuvažiavau, nes labai silpnai jaučiaus, matyt spaudimas pakritęs, bet dabar jau geriau. :) Ryt visą dieną darbe, vakare niekur nežadu užsibūti, tai grįžus referatą damušinėsiu, eisiu pakuotis daiktų konferencijai ir tiek. :angel_not:

tu tikras energijos  uzkratas. saunuole.!!!!! visur suspeji, nei tu dejuoji, nei tu skundiesi, tik vis  begi pirmyn, tik vel kazkokios naujos veiklos, naujas darbas, seni- nauji draugai . Neatsistebiu tavim  :bigsmile:​ 

Ačiū, Mickut :) Tiesiog daug (labai daug..) naujos ir įdomios veiklos, viską norisi išbandyti, bet vėliau manau, kad sumažės visko, nes atsirinksiu kas man įdomiau ir arčiau širdies :)

Ai tiesa, jau MB siandien pradejo tyrimus, nes vakar vel su daktaru jiedu kalbejosi, tai daktaras ir pasake, jau kad labai nori namo, tai greiciau tuos tyrimus darom, tai siandien ir krauja pridave, ir rentgene vel buvo, po pietu veze i klInikas nezinau ar ten magnetini rezonansa ar  kaip ten vadinasi dare, jis pats nezino. tai vat  dabar laukiam penktadienio naujienu  :wub:​ 

Laukiam gerų naujienų :bigsmile:

Sveikatos sergančioms! :4u:

Labos nakties! :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

vakar anksti nuluzau, tai jau ir nesimiega  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Čia taip skaniai kalbate apie avokadus :D  o aš jų niekaip neprisijaukinu,nemoku matomai skaniai gaminti su jais,nors gal tik du kart ir gaminau :D  tai ką ir kalbėti. Buvo laikas,kai nemėgau paprikų,alyvuogių,pelėsinio sūrio...o dabar tik duok,niam niam kaip skanu :D 

Mickute7,agą ankstyva šiande Tu :D 

Giega,o į šitą sporto klubą galit,kad ir kasdien eiti ar yra savaitės dienų limitas ,kiek kartų eit per savaitę?

*Voque* ilgai vakar darbavaisi,užsivakarojai? :) 

Almost,kiek Tu kartų per savaitę eini pas trenerį?

BigBang,lauksim labaaiiii foto Mažylės :wub: 

Mouette,ar pailsėjai? Nusiteikusi toliau "kalnus versti" ?  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas  :)

Čia taip skaniai kalbate apie avokadus :D  o aš jų niekaip neprisijaukinu,nemoku matomai skaniai gaminti su jais,nors gal tik du kart ir gaminau :D  tai ką ir kalbėti. Buvo laikas,kai nemėgau paprikų,alyvuogių,pelėsinio sūrio...o dabar tik duok,niam niam kaip skanu :D

Mickute7,agą ankstyva šiande Tu :D

as ir nesusidraugavau dar su avokadu  :P  irgi dar matomai nemoku

nu jo, vakar jau 9 ir nuluzau prie teliko, tai  po valandos prabudau, persirengiau ir atgal i lova. nu tai jau kaip ir issimiegojau  :D 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Svarbiausia išsirinkti gerai prinokusį avokadą, nes jei ragavot guminius ar pusiau žalius, tai tikiu, kad neskanu buvo :D 

R's, nelabai ilgai, po vidurnakčio kažkur užmigau :) 

Kaip Tavo vakar diena? :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2017 09 28, 04:04)
<p>Labas rytas  smile.gif </p><p></p><p>Čia taip skaniai kalbate apie avokadus biggrin.gif

Buvo laikas,kai nemėgau paprikų,alyvuogių,pelėsinio sūrio...o dabar tik duok,niam niam kaip skanu biggrin.gif </p><p></p><

<p>Giega,o į šitą sporto klubą galit,kad ir kasdien eiti ar yra savaitės dienų limitas ,kiek kartų eit per savaitę?</p><p></p><p>

As avokada galiu viena valgyt,nereikia man nei makaluot ju,nei jokiu drusku mirksiukas.gif PAsiimu saukstuka ir iskabinu mirksiukas.gif
MB irgi dar visai nesenai i avokadus ne neziurejo,kol nepaskaite,kad ten daug baltymu biggrin.gif biggrin.gif TAi va,sukandes dantis paragavo,nu ir patiko biggrin.gif Bet jis renkas kietesnius(o man kaip tik minksti labiau patinka) ir druskos uzsibarsto..Sugadina visa avokado sveikuoliskuma biggrin.gif biggrin.gif

Alyvuogiu ir pelesinio surio as iki siol neprisijaukinau..O is tokiu,ko seniau nevalgiau,o dabar tik paduok-tai krevetes biggrin.gif

MAno gymas dirba 24h per para 7d savaitej mirksiukas.gif GAli nors ir para ten but,jei tik nori biggrin.gif Va tik aerobikos turi nustatytus laikus,tai jei nori,kad tau jas treneris pravestu,tai ir ateini tuo laiku mirksiukas.gif

Atsakyti

Sveikos  :) 

Atbėgu su kava. Smagus visai rytas. Vis stengiuos susidraugaut su kontaktiniais lęšiais, tai šiandien pagaliau pavyko normaliai abu įsidėt  :D Gerai, kad vakar užsakymą pasidariau ir šiandien ar ryt turėtų ateit. Galėsiu toliau sau žaist  :D 

Šiandien nelyja, tai ryte važiuojant toks gražus saulėtekis buvo, negalėjau atsižavėt  :wub: 

Kalbant apie avokadus, tai man visai skanu, bet kartais. Dažniausiai valgau kaip užtepą prie lašišos ar kiaušinių virtų, kartais į kokias salotas įmaišau. Šiaip man jis nėra neskanus, tiesiog kažkiek riebokas jaučiasi, ta tekstūra tokia sviestinė, slidi, kai prinokęs būna. Tai man iškart nelabai skanu darosi. Bet kartu kombinacijoj kad ir su druska, prieskoniais, tikrai liuks  :wub: 

giega - kodėl sakai, kad druska gadina sveikuoliškumą avokado? Druskos reikia organizmui, tik nepersistengiant  :) 

R's - klausei, kiek kartų einu dabar pas trenerį per savaitę, tai tris. Jeigu būčiau likus prie individualių treniruočių plano, tai būčiau ėjus kartą į savaitę ar dvi ir paskui pati individualiai sportavus kitam klube, kur abonementą turiu. Bet paklausinėjau dėl vietos pas jį mažų grupių treniruotėse ir kaip tik turėjo vietą 19val grupėj, tai einu ten. Trys valandos trukmės treniruotės per savaitę, žiauriai geros jos ir tikrai labai daug nuveikiam  :) Pirmadienį buvom šešios merginos grupėj, vakar iš viso tik trys, tai vos ne kaip asmeninės treniruotės gavosi visoms  :D Nes vienai su pečiu problemos, kitai šiek tiek kitos bėdos, o man reikia ribas išbandyt, kiek daugiausia galiu išspaust iš savęs, tai su visom individualiai ir padirbo  :) Labai geras treneris, tikrai kol kas man super liuks ir tinka, ir patinka jo darbas  :) 

Šiandien ryte per ryto šou pasakojo, kad Ryanair ir toliau daug skrydžių atšaukia, planuoja, kad viskas iki kovo mėn. tęsis. Labai tikiuosi, kad mūsų skrydžio atgal iš Lietuvos neatšauks, kitaip ne tik Kalėdas, bet ir naujus ten sutiksim  :D  :D​ 

Atsakyti
Druskos pakankamai su kitais maistais gaunam,kam dar be reikalo barstyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Druskos pakankamai su kitais maistais gaunam,kam dar be reikalo barstyt

Nu iš tos pusės žiūrint, tai gal ir taip. Tačiau iš esmės pridėtinė druska tikrai nėra blogis organizmui ir negadina kažkokių patiekalų sveikuoliškumo ir naudos  :)​ 

Atsakyti