Aš irgi po sporto atbėgu pavakarot Nusnaudžiau 20min prieš treniruotę, tai dabar suveikė. Užkandau jogurto su mėlynėm, eisiu praustis ir gult, kryžiažodžius spręst

Aš irgi norėčiau avokado
Labas vakarėlis! Mano referatas jau beveik siekia pabaigą, pasilikau tik išvadas rytojui, tai taip smagu Šiandien sužinojau, kad atkeliauja dar vienas referatas iš kito dėstytojo
ir kaip supratau, daug mes jų labai rašysim. Teks priprasti.
Šiandien į mokymus nenuvažiavau, nes labai silpnai jaučiaus, matyt spaudimas pakritęs, bet dabar jau geriau.
Ryt visą dieną darbe, vakare niekur nežadu užsibūti, tai grįžus referatą damušinėsiu, eisiu pakuotis daiktų konferencijai ir tiek.
tu tikras energijos uzkratas. saunuole.!!!!! visur suspeji, nei tu dejuoji, nei tu skundiesi, tik vis begi pirmyn, tik vel kazkokios naujos veiklos, naujas darbas, seni- nauji draugai . Neatsistebiu tavim
Ačiū, Mickut Tiesiog daug (labai daug..) naujos ir įdomios veiklos, viską norisi išbandyti, bet vėliau manau, kad sumažės visko, nes atsirinksiu kas man įdomiau ir arčiau širdies
Ai tiesa, jau MB siandien pradejo tyrimus, nes vakar vel su daktaru jiedu kalbejosi, tai daktaras ir pasake, jau kad labai nori namo, tai greiciau tuos tyrimus darom, tai siandien ir krauja pridave, ir rentgene vel buvo, po pietu veze i klInikas nezinau ar ten magnetini rezonansa ar kaip ten vadinasi dare, jis pats nezino. tai vat dabar laukiam penktadienio naujienu
Laukiam gerų naujienų
Sveikatos sergančioms!
Labos nakties!
Labas rytas
Čia taip skaniai kalbate apie avokadus o aš jų niekaip neprisijaukinu,nemoku matomai skaniai gaminti su jais,nors gal tik du kart ir gaminau
tai ką ir kalbėti. Buvo laikas,kai nemėgau paprikų,alyvuogių,pelėsinio sūrio...o dabar tik duok,niam niam kaip skanu
Mickute7,agą ankstyva šiande Tu
Giega,o į šitą sporto klubą galit,kad ir kasdien eiti ar yra savaitės dienų limitas ,kiek kartų eit per savaitę?
*Voque* ilgai vakar darbavaisi,užsivakarojai?
Almost,kiek Tu kartų per savaitę eini pas trenerį?
BigBang,lauksim labaaiiii foto Mažylės
Mouette,ar pailsėjai? Nusiteikusi toliau "kalnus versti" ?
Labas rytas
Čia taip skaniai kalbate apie avokadus
o aš jų niekaip neprisijaukinu,nemoku matomai skaniai gaminti su jais,nors gal tik du kart ir gaminau
tai ką ir kalbėti. Buvo laikas,kai nemėgau paprikų,alyvuogių,pelėsinio sūrio...o dabar tik duok,niam niam kaip skanu
Mickute7,agą ankstyva šiande Tu
as ir nesusidraugavau dar su avokadu irgi dar matomai nemoku
nu jo, vakar jau 9 ir nuluzau prie teliko, tai po valandos prabudau, persirengiau ir atgal i lova. nu tai jau kaip ir issimiegojau
Sveikos
Atbėgu su kava. Smagus visai rytas. Vis stengiuos susidraugaut su kontaktiniais lęšiais, tai šiandien pagaliau pavyko normaliai abu įsidėt Gerai, kad vakar užsakymą pasidariau ir šiandien ar ryt turėtų ateit. Galėsiu toliau sau žaist
Šiandien nelyja, tai ryte važiuojant toks gražus saulėtekis buvo, negalėjau atsižavėt
Kalbant apie avokadus, tai man visai skanu, bet kartais. Dažniausiai valgau kaip užtepą prie lašišos ar kiaušinių virtų, kartais į kokias salotas įmaišau. Šiaip man jis nėra neskanus, tiesiog kažkiek riebokas jaučiasi, ta tekstūra tokia sviestinė, slidi, kai prinokęs būna. Tai man iškart nelabai skanu darosi. Bet kartu kombinacijoj kad ir su druska, prieskoniais, tikrai liuks
giega - kodėl sakai, kad druska gadina sveikuoliškumą avokado? Druskos reikia organizmui, tik nepersistengiant
R's - klausei, kiek kartų einu dabar pas trenerį per savaitę, tai tris. Jeigu būčiau likus prie individualių treniruočių plano, tai būčiau ėjus kartą į savaitę ar dvi ir paskui pati individualiai sportavus kitam klube, kur abonementą turiu. Bet paklausinėjau dėl vietos pas jį mažų grupių treniruotėse ir kaip tik turėjo vietą 19val grupėj, tai einu ten. Trys valandos trukmės treniruotės per savaitę, žiauriai geros jos ir tikrai labai daug nuveikiam Pirmadienį buvom šešios merginos grupėj, vakar iš viso tik trys, tai vos ne kaip asmeninės treniruotės gavosi visoms
Nes vienai su pečiu problemos, kitai šiek tiek kitos bėdos, o man reikia ribas išbandyt, kiek daugiausia galiu išspaust iš savęs, tai su visom individualiai ir padirbo
Labai geras treneris, tikrai kol kas man super liuks ir tinka, ir patinka jo darbas
Šiandien ryte per ryto šou pasakojo, kad Ryanair ir toliau daug skrydžių atšaukia, planuoja, kad viskas iki kovo mėn. tęsis. Labai tikiuosi, kad mūsų skrydžio atgal iš Lietuvos neatšauks, kitaip ne tik Kalėdas, bet ir naujus ten sutiksim