Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega, anukiukui laikas jau kazka pradeti megzti   :wub:

Atsakyti

Sveikos! Trumpam apsireiškiu, nes juodai laiko nėra šią savaitę :rolleyes:

Nemažai papildomos veiklos šią savaitę ir iš paskos tempiasi referatas :D Pirmadienį turėjau studentų atstovybės susitikimą, grįžau vėlokai namo ir rašiau referatą, vakar buvau pirmame tos kitos organizacijos susitikime, susipažinau su savo komanda, namo grįžau prieš vidurnaktį, tai dabar atsikėliau ir sėdžiu prie rašymo. :) Per pietus važiuosiu į darbą, o vakare bus mokymai toje organizacijoje, tai vakarą praleisiu ten, tikiuosi neužsivėlinsiu ir dar galėsiu padirbėti grįžus. :)

Ai, dar vakar užsirašiau į universiteto sporto centrą, tai nuo kito antradienio pradėsiu vaikščioti į salę :bigsmile: Reikia jau sporto man, nes be jogos jaučiuos ištižus :ax:

Tai va, rytoj visą dieną darbe, o poryt po paskaitų išvažiuoju į konferenciją visam savaitgaliui. :) Tai tiek žinių iš manęs

Einu skaityti, kas naujo pas jus :)

tu tikras energijos  uzkratas. saunuole.!!!!! visur suspeji, nei tu dejuoji, nei tu skundiesi, tik vis  begi pirmyn, tik vel kazkokios naujos veiklos, naujas darbas, seni- nauji draugai . Neatsistebiu tavim  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Aš tai neturiu net ką pasakot, namie trinuosi, kažką tvarkausi, buvau šiandien iki parduotuvės išlėkus, nes oras pasakiškas, nusipirkau ko reikėjo, nerealiai figų užsimaniau, tai labai salotas skanias pasigaminau :) ir atrodo nieko daug neveikiau, bet toks jėgų stygius, kad pykstu pati ant savęs :D 

Atsakyti

O as sianiden  nieko dirbt neparsinesiau   :P  tai iskart i parduotuve nuskubejau, susitikau kaimyne, tai turejau laiko su ta paplepeti,   grizus imeciau vistienos i puoda, man  mesytes bus i darba ir dar kazkokia sriubyte kita diena prasivirsiu, salotu kopustu pasidariau, laiko dar yra, eisiu gal kambarius  pasitvarkyti biskeli 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 27 rugsėjo 2017 - 17:19

Ai tiesa, jau MB siandien pradejo tyrimus, nes vakar vel su daktaru jiedu kalbejosi, tai daktaras ir pasake, jau kad labai nori namo, tai greiciau tuos tyrimus darom, tai siandien ir krauja pridave, ir rentgene vel buvo, po pietu veze i klInikas nezinau ar ten magnetini rezonansa ar  kaip ten vadinasi dare, jis pats nezino. tai vat  dabar laukiam penktadienio naujienu  :wub:​ 

Atsakyti

Puiku, Mickute, tikiuosi, kad greit paleis :4u: 

Atsakyti

Puiku, Mickute, tikiuosi, kad greit paleis :4u:

Dekui, dabar  tik apie tai ir suksis mintys iki penktadienio

Atsakyti

Na tikimes geru naujienu! :) o mano pupa diena tsip miega kad vaje vaje :) galetu nakti taip miegot :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 09 27, 17:26)
<p>Na tikimes geru naujienu! smile.gif o mano pupa diena tsip miega kad vaje vaje smile.gif galetu nakti taip miegot biggrin.gif </p>

Sumaise diena su naktim mirksiukas.gif

Muckut,kad greiciau tb namo isleistu 4u.gif Bet is kitos puses-gris namo,versis i darba,kad velneatkristu 4u.gif

As sporto salej jau,dar 5 min.. Kazkaip zmoniu mazai.. Ai ne,va renkas po truputi biggrin.gif
Atsakyti

Muckut,kad greiciau tb namo isleistu 4u.gifBet is kitos puses-gris namo,versis i darba,kad velneatkristu 4u.gif

nu gi  ne mirtinas ligonis. uzsigules, visai sunku i darba bus gristi. nu bet sunkumu juk nekilnos dar

Atsakyti
NA,namai aisku gydo,bet pasveikt pilnai irgi reikia..

As po sportu..Nu biski erzina sitas klubas..KAi nera tokios atskiros sales visokioms aerobikoms,tai kas nori tas ir vaiksto ...Nesimaiso po kojom,bet vistiek erzina..

Prisidariau bruschettos-avokadas,svoguniukas,pomidorai-apsirijimas ax.gif DAr noriu,dar ir avokada viena turiu,bet ten MB paliktas ax.gif
Atsakyti

O man apetitas dinges, vet va giega alie avokada parasei ir kaip uzsimaniau :D 

Atsakyti