Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(R's... @ 2017 09 26, 16:11)
<p>Giega,o Dukra su Jumis gyvena? Aš kažkaip maniau,kad atskirai? smile.gif </p><p></p>

DAbar dukra namie gyvena,uz tai sunus atskirai biggrin.gif PAsiekite biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2017 09 26, 17:38)
tai kad siaip darbas iki 16,  kai su masina, o jei dar darbu vezuosi, tai tiesiu taikymu jau tik  namo . </p>

TAi vis dirbi ir dirbi namie biggrin.gif Gerai,daugiau pinigeliu atostogoms bus mirksiukas.gif
Atsakyti

As maniau abu tavo vaikai giega atskirai gyvena  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

TAi vis dirbi ir dirbi namie biggrin.gifGerai,daugiau pinigeliu atostogoms bus mirksiukas.gif

Na jeigu valdzia leidzia  ir pas mane yra noras . kita menesi nei valandeles nepasidarai. Ir  namie kazkaip smagiau dirbasi- ir valgyt pasidarai ir gali telika ar kompa paspoksoti, neskubant, o  darbe tai lieki, jau paskui imi dairytis i laikrodi., nesinori per ilgai uzsibuti. na tiek siukslynas namie. kad ir prasluoji, nuo plastiko vis tiek visokiu atraizeliu, pleveles gabaleliu paskui dar ilgai randi. tiek to , pakentesim, cia dar kokia savaite ir  baigsis sitas musu uzsakymas ir vel grisim i ramesni ritma, tada ir susitvarkysim  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Man ausį skauda :huh2:  Ta ilgai besitesianti sloga,vistik paliko savo "rezultatą" :oh: 

Na kaip nors pasveiksiu greit,nėra nei noro nei laiko sirgti :D 

*Voque*, kaip Tu šiande jautiesi?

BigBang, gal šianakt pavyko išsimiegoti? :unsure: 

Mickute7,kaip Tavo savijauta? 

Giega,orai vėsta,nekyla/negryžta noras megzti? :) 

Almost,kaip Tavo vakaras?

Mouette,tikiu ,kad "paskendusi" savo smagioje veikloje :) 

Geros dienos Visoms :) 

Nesirkime ir būkime sveikos!!!

Atsakyti

Labas rytas :) na laikausi laikausi, nieko tokio, peršalimas ir tiek :) 

R's, sveikatos ir Tau! :4u: 

Desertauju po pusryčių, kavutę geriu, avietes valgau :) nežmoniškai jų daug šiais metais pas močiutę :) reikia atsivalgyt :D 

Atsakyti

LAbukas

KAvos aparatas viska raso-baiges vanduo,isvalyk kalkes,isvalyk nuosedu indeli..Bet kad kava baiges tai neraso biggrin.gif Tik pagal garsa atpazistu,kad jau tusciai mala biggrin.gif Turejau is naujo kava darytis,o tai padare kava is 1 pupeles biggrin.gif

MAn nuo pirmadienio sportu blauzdas skauda..Galvoju,koki cia pratima darem,kad iki siol jauciu g.gif Pasiimu ir siandien apranga,gal vel tiesiai po darbo i gyma varysiu..

Megzt...JAu atsiranda po truputi noras biggrin.gif JAu ir siulus apziurinejau,jau ir nesiausi prie kasos,bet tooooookia eile buvo,kad patingejau stovet ax.gif
Atsakyti

Sveikos! Trumpam apsireiškiu, nes juodai laiko nėra šią savaitę :rolleyes: 

Nemažai papildomos veiklos šią savaitę ir iš paskos tempiasi referatas :D Pirmadienį turėjau studentų atstovybės susitikimą, grįžau vėlokai namo ir rašiau referatą, vakar buvau pirmame tos kitos organizacijos susitikime, susipažinau su savo komanda, namo grįžau prieš vidurnaktį, tai dabar atsikėliau ir sėdžiu prie rašymo. :) Per pietus važiuosiu į darbą, o vakare bus mokymai toje organizacijoje, tai vakarą praleisiu ten, tikiuosi neužsivėlinsiu ir dar galėsiu padirbėti grįžus. :)

Ai, dar vakar užsirašiau į universiteto sporto centrą, tai nuo kito antradienio pradėsiu vaikščioti į salę :bigsmile: Reikia jau sporto man, nes be jogos jaučiuos ištižus :ax:

Tai va, rytoj visą dieną darbe, o poryt po paskaitų išvažiuoju į konferenciją visam savaitgaliui. :) Tai tiek žinių iš manęs

Einu skaityti, kas naujo pas jus :) 

Atsakyti

Sveikos!

Aš su kava ir pilnai darbingu rytu. Kažkaip labai viskas šiandien žmonėms genda ir pamiršta viską  :rolleyes:  :D 

giega - jungiuos prie skausmo posportinio, ale man visą apatinę kūno dalį skauda. Net nejuokinga  :unsure:  :D  :D Atrodo, kad plėšo kas į gabalus ir šlaunis, ir sėdmenis, eina švilpt.. Bet šiandien vėl lėksiu į treniruotę, viršutinės kūno dalies pratimai bus, tai bent tiek gerai  :D 

R's - nieko įdomaus nenuveikiau iš viso. Grįžau namo visa pavargus ir pikta, tai pažiūrėjau TV, pasprendžiau proto žurnaliuką (ten visokie kryžiadžodžiai ir pan.), pavalgiau, pažiūrėjom serialą su MB ir ėjau miegot  :D​ Ilsėjausi žodžiu..

Atsakyti

Almost, kaip TB sveikata? gerėja? :4u: 

Atsakyti

Almost, kaip TB sveikata? gerėja? :4u:

Bent vakar tai nelabai, sakė taip pat viskas. Labai gerklę skauda, geria antibiotikus, gydosi namie ir tiek žinių. Valgyt negali nieko, nes skauda, tai žinai.. 

Atsakyti

Sveikos ;)

Visu pirma tai visoms siunciu sveikatos kam jos reikia, nesirkit :)

Sporuojančioms siunčiu stiprybės, tuoj tie skausmai pasitrauks :) 

Mouette - eina sau aktyvumas ir kaip tu visur speji :) Nors kol jauna ner ko namie sedet, gerai kad yra noras taip aktyviai gyvent, nes kiti i kompa akis inardine sedi laisvu metu :) 

Musu grupej cia visos tokios aktyvios is tikro, as gal daugiau namiseda :D

Miegot siandien leido, daugiau nei vakar, tai ir nuotaika ir savijauta geresne. Nors atrodo galeciau visa para miegot :D 

Jau gavau nuotraukas is fotografes - na dar nesutvarkytos jos, bet atsirinkti reikia is tu kurias atsiunte 10vnt. tai va kol mazoji miega atrinkau lyg ir. Reikes dar palaukt kol sutvarkys ir tada jau bus nuotraukos pas mane :) 

Vakar nulekiau i grozio salona, sutvarke antakius, mergiote ne krust, tik gryzom namo ir vel zirzalyne prasidejo. Siandien busim namie, nenoriu niekur eit. Ryt va keliausiu uzregistruoti mergina ir bus galima siust dokumentus legalizacijai, tada kai atsius atgal galima bus tvarkyt laikina gryzimo dokumenta. Bilietus mamai nupirkau i abi puses uz 70 svaru, dabar man i viena beveik 80 svaru kainuoja ir nekrenta kaina, galvojau gal kad su kudikiu skrendu tokia kaina, bet paziurejau be kudikio ir kaina ta pati  :oh:

Atsakyti

Man ausį skauda :huh2:  Ta ilgai besitesianti sloga,vistik paliko savo "rezultatą" :oh:

Mickute7,kaip Tavo savijauta? 

nu va tai tau , sveik greiciau

As jau kaip ir visai gerai, dar aisku pakosciu, paciaudau darbe, bet kaip chebryte darbe sake- kad ne mane, o as gripa iveiksiu  :D  :D  Nu 2 biuleteniai namie jau prabanga  kazkaip butu.  :P

Atsakyti