Sveikateles mazajai
 Sveikateles mazajai  
 Musiska praktiskai ora valgo..Du saukstus pakabina ir viskas..Bet gert geria normaliai..Tai sulciu,tai vandens,tai is uogu koki kokteisi suplaka..MAtyt uztenka,nes kuda nera

</p><p>Nu panasu , kad sikart nesureagavau i skiepa
  </p><p>Nu panasu , kad sikart nesureagavau i skiepa    </p>
 </p>Kaip ir as
 Juokemes,gal vandens mums ten suleido
 Juokemes,gal vandens mums ten suleido   
 MB vakar pasidare testa,ta toki namini,kur siust niekur nereik..Nes darbe 1 tikrai korona serga,dar 4 su juo kartu dirbe izoliuojasi.O mb irgi bendravo su jais,bet jo izoliuotis neissiunte..TAi siaip del idomumo pasidare ta testa-neigiamas

Isbandem vakar naujaja barnekine.Nu ka galiu pasakyt-kol kas man ji tokiu pinigu neverta

Nu OK,tik sudejo mesa,nureguliavo tempa telefonu ir toliau visa procesa stebejo telefe iki issimt reikejo..Bet kepta mesa ant BBQ yra kepta mesa
 Nu OK,tik sudejo mesa,nureguliavo tempa telefonu ir toliau visa procesa stebejo telefe iki issimt reikejo..Bet kepta mesa ant BBQ yra kepta mesa  Viska ta pati galima padaryt ir ant paprsaciausios barbekines..
 Viska ta pati galima padaryt ir ant paprsaciausios barbekines..

mergaitiškas vakaras nusimato truputį
 mergaitiškas vakaras nusimato truputį  
  kitiems labai patinka, kad ir anytai vos ne poilsis eiti ravėti, prižiūrėti, tai medalis už tai, nes man pvz nepatinka ir aš neturėčiau kantrybės
 kitiems labai patinka, kad ir anytai vos ne poilsis eiti ravėti, prižiūrėti, tai medalis už tai, nes man pvz nepatinka ir aš neturėčiau kantrybės