Labas rytelis   

Gerai gavos tada ta mesa
 Nors nezinau ar dar kepsim kada visu cielu gabalu
 Nors nezinau ar dar kepsim kada visu cielu gabalu  Ir laiko daug uzima,o vis tiek paskui porcijom supjaustem
 Ir laiko daug uzima,o vis tiek paskui porcijom supjaustem  Tai nebent tik del grozio
 Tai nebent tik del grozio  
 DAr artimiausiuose planuose zuvi isrukint,gal net ant mano gimkes ir iskept toki dideli gabala mesos,bet kad byretu jau..Jis ilgai kepas,apie 10h...
Nezinau,kaip cia bus su tuo mano gimtadienio sventimu...4 draugam is skirtingu seimu-korona..Tie greitieji testai parode,nera jie labai tikslus...2 jaucias biski sergantys,kiti du-jokiu simptomu..Bet nesiot irgi nesinori..O jei tikrai serga...
Kai buvo pats koronos bumas,niekas is tokiu artimu nesirgo..O dabar...Tiek,kad visi labai lengvai...
Labas rytas  o vat šįkart ne ketvirtadienis, žinau, kad dar tik trečiadienis
 o vat šįkart ne ketvirtadienis, žinau, kad dar tik trečiadienis 
Labai sunkiai kėliausi ir kažkaip pastaruoju metu neina nei normaliu laiku nei užmigti, nei atsibusti. Kažkaip vasarą visai išsibalansavo viskas 
Mickute, va kaip smagiai pasibuvot, liuks  Nida, man kažkoks stebuklas, planuojam rudeniop ir mes lėkti bent vienai dienelei
 Nida, man kažkoks stebuklas, planuojam rudeniop ir mes lėkti bent vienai dienelei 
Giega, vaje, nekas  jau geriau nerizikuoti...
 jau geriau nerizikuoti...
O mes po dviejų mėnėsių darbo namuose jau radom ofisą, tai spėju savaitgalį vėl kraustymasis laukia  taip, aš buvau ta, kuri sakė, kad nenori namuose, kad nepadirbsiu ir pan, bet įpratau ir visai šiuo metu liuks. Aišku nenorėčiau labai ilgą laiką, bet dar 2-3 mėnėsius galėjau drąsiai darbuotis. Netikėtai radom, labai greit apsispręsti turėjom, nes po to galim visai nerasti, labai sunku pas mus o ir kainos tai tokios ohoho
 taip, aš buvau ta, kuri sakė, kad nenori namuose, kad nepadirbsiu ir pan, bet įpratau ir visai šiuo metu liuks. Aišku nenorėčiau labai ilgą laiką, bet dar 2-3 mėnėsius galėjau drąsiai darbuotis. Netikėtai radom, labai greit apsispręsti turėjom, nes po to galim visai nerasti, labai sunku pas mus o ir kainos tai tokios ohoho 

Matau visos fainą savaitgalį turėjot, aš dirbau. Na šeštadienį buvau pas sesę sodyboj, tai buvo jos dviejų dukrų bendras gimtadienus (liepos 21 jaunususiai dukrytei metukai o liepos 26d vyriausiai 10). Atskurai kaip ir nelabai gautųsi daryt. Tai teko vienai važiuoti, nes mano dukrai slifa nemaža ir dar stiptus kosulys. Bijojau kad neapsirgtų dar labiau, nes praeitą sav jau ant bilieto buvau. Bet vistiek šią savaitę dar neleidžiu į darželį, močiutei atostogos tau nuvežėm jai pasidžiaugt o ir mums truputį sveika pabūti dviese

Giega - tai ar įstatė tą dantį jau tau?

Voque - del darbo namuose, tai kabai žmonės skiryinai jaučiasi
Vieniems labai liuks kitiems visai nepatinka

Bet dar eisiu po 3 men,paziuret,kaip jis ten laikos..Siaip kazkaip keistai jis man jaucias...
 Bet dar eisiu po 3 men,paziuret,kaip jis ten laikos..Siaip kazkaip keistai jis man jaucias...Bigbang,o juk dare tavajai adenoidu operacija?Nelabai padejo?Nes mano dukra istisai sirgdavo,bet po tos op,kaip ranka nueme..
Niekad namie nedirbus,tai net nezinau ka pasakyt
 Gal ir galeciau...As tik nenoreciau dirbt kazkur labai toli...Man dabar iki darbo 15min vaziuot,o va MB net 1,5h..Buna,kad ir 2h..
 Gal ir galeciau...As tik nenoreciau dirbt kazkur labai toli...Man dabar iki darbo 15min vaziuot,o va MB net 1,5h..Buna,kad ir 2h..Aš esu prieš kokius 6 metus dirbusi iš namų, bet tada truputį viskas kitaip buvo, nes kur gyvenom tai tiesiog pačiuose namuose nemiela būdavo būti, o ir specifika truputį kita veiklos buvo  

Aš kažkaip nesitikėjau, kad viskas taip greit įvyks, kad greit susirasim, nes vėl kraustytis...nedaug atrodo tų daiktų, bet vistiek susideda  

o va MB net 1,5h..Buna,kad ir 2h..
Vaje, ilgokai, nenorėčiau ir aš taip  paskaičiavus kiek per savaitę vien važinėjimosi, tai susidaro daug valandų
 paskaičiavus kiek per savaitę vien važinėjimosi, tai susidaro daug valandų  

Man depas 15min vaziavimo,bet dirbu as vel kitur
 Nuo depo gera pusv vaziuot reikia
 Nuo depo gera pusv vaziuot reikia  As i diena apie 50myliu pravaziuoju..Kiek cia kilu,apie 70..
 As i diena apie 50myliu pravaziuoju..Kiek cia kilu,apie 70..Isviriau zuvienes
 Su lasisa ir krevetem
 Su lasisa ir krevetem  Bet dabar einu sportuot,paskui valgysiu
 Bet dabar einu sportuot,paskui valgysiu  

Bet dar eisiu po 3 men,paziuret,kaip jis ten laikos..Siaip kazkaip keistai jis man jaucias...
 Bet dar eisiu po 3 men,paziuret,kaip jis ten laikos..Siaip kazkaip keistai jis man jaucias...Bigbang,o juk dare tavajai adenoidu operacija?Nelabai padejo?Nes mano dukra istisai sirgdavo,bet po tos op,kaip ranka nueme..
Niekad namie nedirbus,tai net nezinau ka pasakyt
 Gal ir galeciau...As tik nenoreciau dirbt kazkur labai toli...Man dabar iki darbo 15min vaziuot,o va MB net 1,5h..Buna,kad ir 2h..
 Gal ir galeciau...As tik nenoreciau dirbt kazkur labai toli...Man dabar iki darbo 15min vaziuot,o va MB net 1,5h..Buna,kad ir 2h..Jau sita tema kalbėjom ;) Daug mažiau serga ir lengviau. Nera anginos, nėra knarkimo, nera aukstos temperatūros. O dabar manau nuo karscio cia jai, nes karsta, dar kai kur gauna kondiskes ir greit persala. Plius po tos degidratacijos imunitetas pasilpo

Stenkis laikyt kondika ant 22*..Gal nera labai komfortiska,kai lauke siaubingai karsta,bet prie 22* maziausia tikimybe,kad susirgs...Ir ne tik vaikai,o ir suauge.
MAno katinas hiperaktyvus
 Skraido po namus
 Skraido po namus  Antram aukste nuvare visa kampa tapetu..Ir ne tai kad nagus galandos,o zaisdamas..TAi uzsakiau tokia draskykle,uzdesiu ten...
 Antram aukste nuvare visa kampa tapetu..Ir ne tai kad nagus galandos,o zaisdamas..TAi uzsakiau tokia draskykle,uzdesiu ten...

Kaip senai žuvienę viriau  o aš tikrai skanią labai verdu, taip pat su lašiša/krevetėmis, dar sterku kokiu
 o aš tikrai skanią labai verdu, taip pat su lašiša/krevetėmis, dar sterku kokiu  

Labas rytas
O vat pas mane zuvienes nesulauksit    

Mickute, va kaip smagiai pasibuvot, liuks
Nida, man kažkoks stebuklas, planuojam rudeniop ir mes lėkti bent vienai dienelei
Labai patiko sis savaitgalis. ir idegiau dar neblogai, nors net negulejome pliaze, bet  juk visa diena  ant saules vaiksciojom   jau mes tai dabar  greit  i Nida neatvarysim. nebent kazkas neplanuoto  butu
  jau mes tai dabar  greit  i Nida neatvarysim. nebent kazkas neplanuoto  butu   

skept toki dideli gabala mesos,bet kad byretu jau..Jis ilgai kepas,apie 10h...
Nezinau,kaip cia bus su tuo mano gimtadienio sventimu...4 draugam is skirtingu seimu-korona..Tie greitieji testai parode,nera jie labai tikslus...2 jaucias biski sergantys,kiti du-jokiu simptomu..Bet nesiot irgi nesinori..O jei tikrai serga...
Labai jau ilgai  turi kepti   
   o del gimtadienio gal geriau atidet
 o del gimtadienio gal geriau atidet  kokiai savaitelei, maza kas
 kokiai savaitelei, maza kas