Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos saulėtą gražų antradienio rytą  :wub: 

R's - rūpestėli Tu mūsų  :4u: Viskas super su plaukais - nudažė (balino ir paskui silver blond spalvą dėjo, galus su mano atsinešta rausva lengvai nutonavo irgi), nereikėjo kirpti nei kiek. Labai džiaugiuos, kad nulėkiau iškart ten ir kad galėjo draugė ir jos vyras išgelbėt  :wub: Tai graži pasitiksiu visas šios savaitės progas  :D O Tau kaip sekasi? Kaip aplink namą reikalai einasi?  :4u: 

Voque - kokį radot skanesnį riešutų sviestą? Aš dabar kai palyginau Meridian anakardžių su prieš tai pirktais tik žemės riešutų (tiek smooth, tiek crunchy), tai man anakardžių nepalyginamai skanesnis. Turiu dar iš MyProtein kibirą, to dar neragavau, bet matysiu, kaip anas patiks  :) 

BigBang - oj kaip smagu pedikiūras, patinka man labai  :wub: 

Giega - nu liuks, kad normaliai nukirpo, nepaleido kaip viščiuko  :D O kainos atžvilgiu pigiau būna pas mokinę eiti ar panašiai taip pat, kaip ir pas meistrą toj pačioj kirpykloj?

mickute - kaip pirma diena po atostogų sekėsi?  :) 

Mouette - aha aha pasipasakok savo įspūdžius vasaronių  :) 

Atsakyti
Kainos atzvilgiu is vis moket nereikia mirksiukas.gif Juk jos mokinas,jom reik ant kazko bandymus daryt biggrin.gif Pries mane ji dejochemini vienai.. Irgi egzaminas buvo.
Atsakyti

Kainos atzvilgiu is vis moket nereikia mirksiukas.gifJuk jos mokinas,jom reik ant kazko bandymus daryt biggrin.gifPries mane ji dejochemini vienai.. Irgi egzaminas buvo.

ai tai iš viso super  :) 

kad ir mokinasi, bet kitur vis tiek reikia mokėti kažkiek mažiau, nes mokinės, bet už medžiagas, už laiką  :) o kai nereik mokėt, tai baika iš viso  :)​ 

Atsakyti

Labas iš ryto :)

Mickute7,tai TB gal ir šį savaitgalį gryš namo? :)

Labai  tikiuosi, kad jau visi tokie savaitgaliai bus  :wub: 

Atsakyti

Big Bang ar kepei pyraga savo sveciams savaitgali ?

Atsakyti

O cia man vienai  kazko SM forume truksta ?  :hmm:  nei sekamu temu, nei  zinuciu, nei profilio, nei kaip atsijungti  :blink: 

ryte ilindau i SM, bet kai neradau favourit temu, neturejau kada narstyti, nes siandien jau 6  darbe buvom su kolege, o dar reikejo  kuro uzsipilti, kolege vis kavos perkasi koloneleje, tia jau nebuvo laiko cia narsyti  :B  bet galvojau gal kazko neuzsikrove ir   veliau kazkas pasikeis., Nu bet nepasikeite  :blink:​ 

Atsakyti

Viskas super su plaukais - nudažė (balino ir paskui silver blond spalvą dėjo, galus su mano atsinešta rausva lengvai nutonavo irgi), nereikėjo kirpti nei kiek. Labai džiaugiuos, kad nulėkiau iškart ten ir kad galėjo draugė ir jos vyras išgelbėt  :wub: Tai graži pasitiksiu visas šios savaitės progas  :D O

mickute - kaip pirma diena po atostogų sekėsi?  :)

Nu smagu, kad viska sutvarke su tavo plaukais ir svarbiausiai, kad likai patenkinta 

O vakar rasiau , kad visai puikiai diena prabego,  dar tam paciam poste ir tau asmeniskai  buvo sakinys skirtas  :flirt2:

Siandien darbo buvo, sukomes, tai ir anksciau nulekem i darba ir per pietus  padirbom, i pabaigajau lengvesnio darbelio gavau, tai ramiai pora valandeliu padirbau sededama, kaip ir pailsejau  :P   grizau namuciu, dar i parde, dar turiu keptos vistos, nereikia nieko gaminti. Va dar braskiu nusipirkau  :bigsmile: sakau reikia dar pavalgyti, nes tuoj baigsis. net kioskelyje paskutines pasvere  :lol:  tai  spejau laiptine prasisluoti, katino WC sutvarkyti, prizarsto tu akmenu po  koridoriu  :ax:  dabar biskeli pasedesiu, pavalgiau, reik ramiai suvirskinti, tada eisiu stiklainiu  pasiruosti- drauge sake  raudonu serbentu duos,  tiksliau pasake- nori   - atvarai ir nusiskini  :lol:  tai gal ryt reiks po darbo  ir nulekti. Kompotuko  ziemai pavekuosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 18 liepos 2017 - 17:32

Vaje neturėjau visai kada prisijungti, jau taip greit diena pralekė :) grįžusi greit pietus rytojui pagaminau, dar varškės/lašišos keksiukų prisikepiau, tai galėsiu rytoj skanauti darbe :rolleyes: dabar dar darbuojuos truputį, eisiu manau kava pasilepinti ir daugiau jokių planų, ką čia priplanuosi :) 

Almost, mums pats pačiausias http://www.healthychoice.lt/, skanesnio nesam atradę ir manau nebeieškosim :rolleyes: labai daug riešutų gabaliukų, o ir skonis superinis :ax:​ 

Atsakyti
JAu ir as po darbu mirksiukas.gif PAvalgiau,pailsesiu kelias min ir i sportus eisiu...
Atsakyti

o as kokios deserto prisiryjau- varske, grietine, braskes ir dar  aisku cukraus ant virsaus  :P​ 

Atsakyti

o cia del tu riesutu sviesto,visai neturiu nuomones, nepamenu kada net ragavau, tai kad atviria pasakius ir nepasigendu tokio produkto. gal reiktu paragauti ir atrasti skoni  :hmm: 

Atsakyti

O cia man vienai  kazko SM forume truksta ?  :hmm:  

o dabar jau viskas atsirado  :hmm:  nu svarbu yra  :P​ 

Atsakyti