Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Big Bang ar kepei pyraga savo sveciams savaitgali ?

Ne, nelabai laiko ir sveikatos buvo  :geda: o be to sakiau jue nevalgo saldumynu  :wink: varsketuku va vakar isviriau vakarienei. 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Ne, nelabai laiko ir sveikatos buvo  :geda: o be to sakiau jue nevalgo saldumynu  :wink: varsketuku va vakar isviriau vakarienei. 

tai   jis ten greit susimakaluoja  :P 

Atsakyti

Labas rytas Merginos :) 

Šiande išleidžiu Dukrą į kelionę,širdis labai džiaugiasi,bet ir neramu truputį :)  Dukrai pirma kelionė,pirmas skrydis lėktuvu. Bet bus viskas gerai,nes gi kitaip ir būti negali :B 

Šiande vakare darysim Draugei staigmeną gimtadienio proga,ui laukiu vakaro :wub:  Mes visada kurios gimtadienis,darom staigmenas,ištraukiam iš namų,kad jokių įsipareigojimų jubiliatė neturėtų ruošiant vaišes ir panašiai.

*Voque* ,klausiai kaip mano pirmadienio vakaras po darbų,tai linksmas :)  Gimtadienyje 5-metės buvom. Vaikams smagu ir mums Mamoms smagu susiburti,nors šiande vėl tos pačios buriamės gimtadienio švęsti :wub: 

Norėjau paklausti,kaip dariai varškės padažą prie garintų brokolių? :)  labai skaniai nuskambėjo.

Giega,o Prancūzijoje stipriai pigiau vynas? Kad ten visuomet užsiprekinate? Ar dėl kokybės jį ten perkate?

Almost,o kaip Tavo motoroleris? Kaip buvai seniai minėjusi,kad truputį " ožiavosi" :)  Ar sutvarkė Tau jį?

BigBang,kaip vakar paskaitoje sekėsi? Kartu su Vyru buvote? :) 

Mickute7, ką su serbentais darysi? Uogienes ar drebučius? Man tai labai skanu raudonų serbentų drebučiai būdavo vaikystėje :wub: 

Mouette,tikiu,kad puikiai leidžia dienas :wub:​ 

Atsakyti

Almost,klausiai apie darbus prie namo. Tai jie vis dar vyksta,kokį mėnesį buvo nejudinta,kai Brolis buvo gryžęs,nes tai ten tai šian "gastraliavom" norėjosi tą atostogų laiką atostogiškai išnaudoti :) 

Kažka baigsis tie remontai,o jeigu dar daugiau € būtų manau ir greičiau viskas vyktų. Bet mes kaip tie skruzdėliukai,daug nepajėgūs panešti :D  Nes reik darbe dirbti,kad € uždirbti,€ uždirbi,kad namus remontuoti,tai laiko nelabai lieka,tai ir gaunasi viskas mažais žingsniukais,kaip pas skruzdėliukus :)  Bet vistiek bus darbų pabaiga,tai aš ramiai ramiai į tai reaguoju :)  Jeigu jau taip būtų,kad vieną dieną labai "užpjautų" remontai,palapinę kieme prie baseino pasistatysiu ir išsivaizduosiu,kad kurorte esu :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) ir kaip šis rytas visoms? :rolleyes: 

R's, kur dukra iškeliauja? Ar ilgam? :mirksiukas: 

Kokią staigmeną ruošit draugei?

Padažiukas tai labai paprastas: varškė/natūralus jogurtas/tarkuotas agurkas/druska/pipirai, o kartais vietoj agurko avokado trinto dedu, tuomet toks kreminis gaunasi, bet vakarienei tokio gaivesnio norėjau, tai su agurku buvo liuks :ax: 

Pas mus vėl apsiniaukę, bet tikiuosi savaitgalį bus saulėta, nes suplanavę esam su visa šeima į sodą šašlykų kepti, pasibūti :ax: 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2017 07 19, 04:42)
Giega,o Prancūzijoje stipriai pigiau vynas? Kad ten visuomet užsiprekinate? Ar dėl kokybės jį ten perkate

KAina labai patraukli mirksiukas.gif Pvz sitas sampaniukas tik 2,5euro-na kaip nepirkt biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir visi vynai gerokai mazesnem kainom,nei pas mus pardeses..DAr labai didelis pasirinkimas-Londono bazese tokio nera..Ir sito sampano bazese nera,o pardej jis apie 7sv kainuoja...nu nebekyla rankos tiek moket,kai zinai kiek jis Prancuzijoj kainuoja biggrin.gif
Bet ko gero nebeiseis iki gimtadienio suvazinet iki Prancuzijos.Ai iki ten mums 2-3h kelio mirksiukas.gif Tai ant benzo kapeikos iseina..Tik va keltu arba eurotuneliu vaiuot reikia,o tai kainuoja...Cia dar sukrito,kad vaikams atostogos prasideda,uztai ir nebera bilietu..
Tiek to,nusipirksiu vyno cia bazej-pazintys is senu laiku biggrin.gif O iki Prancuzijos kada kita karta paleksim mirksiukas.gif
Atsakyti

O cia man vienai  kazko SM forume truksta ?  :hmm:  nei sekamu temu, nei  zinuciu, nei profilio, nei kaip atsijungti  :blink:

Ne ne, ir man vakar taip pat buvo iki pat popietės  :) Planšetėj ir šiandien nėra visos viršutinės panelės.

Almost, mums pats pačiausias http://www.healthychoice.lt/, skanesnio nesam atradę ir manau nebeieškosim :rolleyes: labai daug riešutų gabaliukų, o ir skonis superinis :ax:​ 

Būtų smalsu kada išbandyt, gal kai subaigsiu savo turimų atsargas  :D 

Šiande išleidžiu Dukrą į kelionę,širdis labai džiaugiasi,bet ir neramu truputį :)  Dukrai pirma kelionė,pirmas skrydis lėktuvu. Bet bus viskas gerai,nes gi kitaip ir būti negali :B

Šiande vakare darysim Draugei staigmeną gimtadienio proga,ui laukiu vakaro :wub:  Mes visada kurios gimtadienis,darom staigmenas,ištraukiam iš namų,kad jokių įsipareigojimų jubiliatė neturėtų ruošiant vaišes ir panašiai.

Almost,o kaip Tavo motoroleris? Kaip buvai seniai minėjusi,kad truputį " ožiavosi" :)  Ar sutvarkė Tau jį?

Aha, man irgi smalsu, kur keliauja dukružė Tavo  :) Viskas bus liuks ir kiek įspūdžių merginai  :wub: 

Kur lėksit, ką suplanavusios??

Mano motoroleris vis dar ožiuojasi, bet pagaliau vakar atėjo detalės iš oficialaus atstovo Lietuvoj (reikėjo "tik" 2 mėnesius kovot, kad gaučiau pagaliau bent kažkokį problemos sprendimo būdą), tai susiderinsiu su vienu meistru kitai savaitei, kad pakeistų tas detales  :) Tikiuos padės..

Almost,klausiai apie darbus prie namo. Tai jie vis dar vyksta,kokį mėnesį buvo nejudinta,kai Brolis buvo gryžęs,nes tai ten tai šian "gastraliavom" norėjosi tą atostogų laiką atostogiškai išnaudoti :)

Kažka baigsis tie remontai,o jeigu dar daugiau € būtų manau ir greičiau viskas vyktų. Bet mes kaip tie skruzdėliukai,daug nepajėgūs panešti :D  Nes reik darbe dirbti,kad € uždirbti,€ uždirbi,kad namus remontuoti,tai laiko nelabai lieka,tai ir gaunasi viskas mažais žingsniukais,kaip pas skruzdėliukus :)  Bet vistiek bus darbų pabaiga,tai aš ramiai ramiai į tai reaguoju :)  Jeigu jau taip būtų,kad vieną dieną labai "užpjautų" remontai,palapinę kieme prie baseino pasistatysiu ir išsivaizduosiu,kad kurorte esu :D​ 

Oj tikrai, kaip sakoma begaliniai tie remonto darbai - visur visad norisi kažką naujo padaryt, pakeist, pataisyt, pridėt. Tikiu, kad baigsis darbai ir atsipūsit, pagaliau visapusiškai mėgausitės namais savo  :wub: 

Sveikos :) ir kaip šis rytas visoms? :rolleyes:

Pas mus vėl apsiniaukę, bet tikiuosi savaitgalį bus saulėta, nes suplanavę esam su visa šeima į sodą šašlykų kepti, pasibūti :ax:

Labai, LABAI mieguistas  :unsure: MB vežė šįryt mane į darbą, tai reikėjo anksti keltis, nes ir pats anksčiau turėjo išvažiuot. Tai sunkiai miegojau, vis prasibudinėjau, bijojau pramiegot žadintuvą.. Geriu kavą ir reikės dar bent poros  :D O Tau kaip?  :) 

Kaip smagu šašlykai su kompanija, uch  :wub: Aš jau laukiu rytojaus labai - irgi susibėgsim visi  :) 

Tiek to,nusipirksiu vyno cia bazej-pazintys is senu laiku biggrin.gifO iki Prancuzijos kada kita karta paleksim mirksiukas.gif

Nepirk geriau išvis, o tai irgi buitine alkoholike būsi išvadinta  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

Labas rytas!
Geriu kavą ir jau kaupiuos darbui..

Ankstyvo ryto pradžia nusimato ilga diena. Vakare lėksim su MB į tailandiečių restoraną - paminėsim jo dieną  :) Tai labai laukiu jau, nes žiauriai skanu man ten ir seniai nebuvom  :wub:​ 

Atsakyti
Almost,gimke arteja,sveciusvausint reiks biggrin.gif
Atsakyti

Almost,gimke arteja,sveciusvausint reiks biggrin.gif

Obuolių sultim vaišink, nėr čia ko  :D​ 

Atsakyti

Sveikutės  :4u: nakti zaibavo, griaudejo, lijo, o dabar ziuriu pranesa diena net iki 28  :blink:  o po pietu i birza ir visa diena suniui ant uodegos, jei ne birza tikrai temciau vyra kur prie vandens :) ai bet as jau susitaikius su ta mintim, kad si vasara man tokia ir bus, tai tiesiog ieskau pliusu kituose dalykuose, pvz nereik i darba  :D 

R's - aha su vyru buvom. Labai idomi paskaitele buvo, daug suzinojom, tikrai nenugazdino per daug, paaiskino nuskausminimo pasirinkimus, kaip viskas mazdaug vyjsta, kada skambint jau reikia i ligonine ir pan. Labai dziaugiuosi kad sia paskaita vede mano midwife, patiko kad atsake i visus klausimus kurie tuo monentu man rupejo ir zinau kad bet kada galiu jos klausti bet ko nes zinau kad zino viska  :yahoo: net vyras antra kart ja mate (buvom vienam vizite kartu pas ja) pasake jog jauciasi kad ji midwife tra psgal pasaukima, o ne siaip sau :) riketu dar paklaust ar yra galimybe jai dalyvaut mano gindymo metu, nors man rodos daug kas priklauso nuo to kada jai iseina koks budejimas ir pan. Vakar pasakodama apie vaikelio gimima ji net susigraudino, tai galit idivaizduot per tiek metu darbo jai vis rai yra stebuklas  :wub: gryzom laimingi ir tvirtesni vakar :) išsiplėčiau  :4u: 

Atsakyti

Almost, ačiū, ryto pradžia visai nebloga, va kavutę pabaigiau, savo gaminta laimo/kokosų saldainuką suvalgiau ir toliau diena spėju lėks įprastai :rolleyes:

Sveikinimai TB! jaukiai pasibūkit :4u:

BigBang, jaučiasi net iš posto ta šiluma, tas pozityvumas :wub: liuks, kad viskas gerai, nuoširdžiai džiaugiuosi :4u:

Giega, 2.50Eu??? eina sau, pas mus tai jaučiu kokie 6 arba 7,arba dar brangiau :D

Atsakyti

Almost - gero vakaro ir sveikinimai TB ;) 

Atsakyti