Labas rytas
Nu ką, ir vėl pirmadienis, ir vėl darbinga savaitė prasideda Man šią savaitę labai daug visko numatyta, bus intensyvi ir gera (tikiuos), labai laukiu sekančių dienų
Savaitgalį su MB smagiai labai praleidom. Šeštadienį lėkiau į asmeninę treniruotę, žiauriai gerai pasportavau. Raumenis pradėjau jaust jau vakare tos pačios dienos, tai uch Bet nėr ko norėt - visą savaitę nėjau gi.. Po sporto papusryčiavom ir išvažiavom su MB iki parduotuvių. Norėjau labai į Next (išpardavimas vidurio sezono trumpas buvo, kai viskas pusė kainos arba pigiau išparduodama), į Zarą, į Nike. Nusipirkau kelis rūbus Zaroj ir Nike ir viskas. Nusipirkom produktų šiek tiek savaitgalio patiekalams, papietavom, grįžę nusnaudėm posmą. Tada nuvažiavom kibirą anakardžių riešutų sviesto (Meridian firmos, gal čia kuriai įdomu, tai pasidalinu, kad labai labai skanus ir vieni riešutai sudėty, be jokių ten aliejų pridėtinių ir blogysčių), nes akcija gera buvo (€10 nuolaida, tai vietoj €25 paklojau tik €15). Ir tada išmovėm į pajūrį, pasėdėjom šiek tiek, pažiūrėjom, kaip vanduo grįžta (čia du kartus dienoj būna potvynis ir atoslūgis, tai pataikėm ant potvynio kaip tik nuvažiuot) ir grįžę namo serialus žiūrėjom.
O vakar tai atsikėlę papusryčiavom ir šovėm kuoptis namus. Per geras dvi valandas susitvarkėm puikiai puikiausiai, net smagu buvo abiems Tai liko man tik svetainėj po stalu daiktus susikuist, nemažai ką mesti reikės ir spintą išsikuopt taip nuo širdies. MB vakar savo spintos dalį susikuitė, išmetė daug rūbų, tai gavau įkvėpimą ir aš
Tada paskui dar į kitą Next užsukom, nusipirkau pagaliau ilgai ieškotą džinsinį švarką, tada Marks & Spencer dar pasiėmėm uogų, kavinėj kavos ir nuvažiavom į parką grynam ore pasėdėt. Tos veiklos tiek daug buvo, kad labiau pavargus jaučiuos po savaitgalio, bet taip smagiai
O galiausiai susigadinau plaukus su vienu dažančiu šampūnu. Tiek, kad įsiprašiau šiandien pas draugės vyrą į kirpyklą, kad žiūrėtų, ką gali padaryt. Žodžiu iš levandų spalvos dažančio šampūno pigmentas (mėlynas ar tai žalias) įsigėrė į balintus plaukus tiek, kad plaukai nusiplovus violetiniam tonui liko žali. Nu ne kaip pelkių vanda žali, bet tokie labiau mėtiniai žali. Ačiū Die ne visa galva
MB ramina vis, nes gi čia pas mus dabar ant bangos visokie tokie spalvoti plaukai, bet aš tai labai blogai jaučiuos su tokiu atspalviu - man labiausiai tinka rausvi tonai. Tai žodžiu arba išgelbės, arba kirpsim, kur pažaliavo, būsiu trumpaplaukė blondinė su rožiniu tonu ir daugiau su levandų spalvom nebežaisiu
mickute - kaip smagu, kad TB išleido jau visam savaitgaliui ir galėjot smagiai praleist jį kartu Ale kai grįš namo pilnai jau, tai gausi vyrioką savo atšert kaip priklauso, o tai jau žiūriu toks palysęs
giega - nu tikėkis tikėkis, kad neišleis kaip nupešto viščiuko o jei rimtai, tai gerai R's sako - gi mokiniai visad po priežiūra kerpa, tai tikrai manau viskas liuks bus
Voque - kas per motociklai elektriniai nuomai? Naujovę paleido Palangoj? Oj dar ir prisiminiau, kaip draugė pasakojo, kad Šventojoj prie motorolerių nuomos (toj "Kurortų pramogos") matė mūsų vestuvių nuotrauką kaip reklamą. A Palangoj nėr?
BigBang - smagaus Tau laiko šiandien kavinantis
Mouette - kaip Tu, gyva po pramogų?
R's - jergus, kaip skaudžiai tos skruzdės suvarė, eina švilpt Tikiuos greit praeis ir be didelių kančių!! Dėl baidarių, tai manau tikrai, kad ne paskutinį kartą plaukėt
Turbūt kartą paragavęs negali sustot. Aš nesu niekad plaukus, bet labai norėčiau išbandyti
Na ką, gražaus pirmadienio visoms ir darbingos ateinančios savaitės