Nepamirsau mickute, nepamirsau. Sekanti karta su dukryte jau kartu susitiksim tos uogienes pasiimt
MAn tai viskas mates,uz tai ir nekomentavau nieko
MAn tik smailiku nesimato,tik ju uzrasai...
Kompotu niekad nevakuodavauTik vieta uzima stiklainiai...Juk paemus uogienes ar drebuciu,praskiedi vandeni ir gaunas tas pats kompotas
O vietos maziau uzima
PAsportavom,varom iki draugu trumpam...DAr i parde kazko norejau,bet negaliu prisimint ko reikejoVAdinas nelabai svarbaus daikto
Bigbang,o varda jau sugalvojai mergytei?
MAniskiai kazka apie Jazmin galvoja..MAn biski babajiskas toks variantasNors as pati,jei buciau turejus antra dukra,buciau dejus-žasmina varda
Vardas jau yra senai, kai pastojau po keliu savaiciu abiems lytims vardus sugalvojom
man tai kompotas toli grazu ne tas pats kas uogiene su vandeniu, bet pati neturiu nei rusio nei didelio noro, esant reikalui perkam sultis, squashus, limonadus lietuvoj visad lepinuos mamos kisieliais, kompotais
Man nesimiega
Mes negeriam kompotų, o uogienes perkam tik vienos rūšies, prancūziškas tokias, be cukraus pridėtinio, va kaip tik ir šiandien akcija buvo, tai figų nusipirkom, viena skaniausių
Vakaras įprastas, kaip visada greit pralekė, nieko ypatingo nenuveikėm, o ir grįžom vėlokai, tai iki parduotuvės nuėjom, nes jau kelintą dieną norėjau raugintų kopūstų vakarienei gerai suėjo
Del vardo - tai man jis net ne senovinis. Reiksme daug leme taip pat, ne siaip kad ale populiarus ar dar koks. Norejom trumpo,lengvo, tinkancio abiejose salyse ( tiek uk tiek lt) naudoti. Man net baisiau kai uzdeda kazkoki naujoviska varda ir po to nezinau nei kaip istart, lauzai liezuvi ir pan.
Einu ilsetis, labanaktukas visoms ;)
Labas rytas
Kisielius veu..Nuo vaikystes nepernesu
Kompotai skanu,bet juk galima tam kartu isvirt,o ne vakuot...NA bet cia kiekvieno pasirinkimas
Mes dabar nei uogieniu nebevalgom
PAs draugus uzsisedejomNeplanavau tiek ilgai
Ten dar pazistamu buvo,uztai taip gavos..Einu gult,o tai kelinta diena neissimiegu...Ai praeita nakti sapnavau,kad pavoge visus mano masinos ratus
Man ir kisielius patinka. A is kur ziema uogu kompotui gaut ? saldiklio neturiu kad galeciau uzsisaldyti. visas rusys su lentynomis, dar balkone spinteles yra, tai kad galiu krauti tuos stiklainius.Labai gerai kompotukui, ar sveciu turi, va atsidarei - gatavas. tas uogienes makaluok , visokie tirsciai plaukioja, pasidarysi didesni kieki, tai ir prarugsta. o sitie kompotukai dingsta
Eik ratu pasitikrint as vakar filma beziuredama apie puse 9 nuluzau, aisku po valandos dar prabudau, apsitvarkiau, tik tada lova pasiklojau . Darbo yra, kazkiek ir pavargstu, tai kad krentu ir uzmiegu
Labas labas
Vakar nelabai kada buvo ir užbėgti paplepėti
Tai į visus klausimus atsakau šiande,nors jau tikriausiai iš manęs įprasta "laginimas"
Dukra išskrido į Bulgariją-Albenos kurortą. Tik va mano Džiaugsmukui skrydis nelabai,vėmė...ten būdama irgi vėmė,visa kita gerai Laukiu kada galėsiu rašyti ir klausti kaip Jiems sekasi,dabar dar miega aišku atostogautojai
Draugei gimtadienio staigmena- nusivežėm į karuselių parką,prisisupom ant karuselių,su spiegimais,kaip mažos mergaitės,tada parke kirtom cepus,čia jau Visoms Draugėms iš mano pusės buvo staigmena Tada ėjom į kavinę,galų gale dar Mc nuvažiavom "prisibaigti"
bet parke buvo nerealiai geros emocijos,dar šiande jos pas mane
O dovanų padavanojom, vaikišką balioną,du bilietus į kiną ( Jai su Vyru) ir vakarienę po kino ( kavinės kortelę), ir savo paslaugą-Jų Vaikus mes visos kartu prižiūrim. Jie labai darbais apsivertę ir toks "ištrųkimo" vakaras Jiems bus laaabai cool
Almost, tai rytoj baliukas su kolegom Tau nusimato ar ne?
Mickute7, kaip darbe ar jau patalpas susitvarkėte pilnumoje?
BigBang,labai smagu dėl paskaitos,kad tiek džiugesio suteikė ir išsklaidė baimes dėl gimdymo jeigu tokių turėjai Ar neri šiuo metu ką nors?
*Voque*, ar savo norą patenkinai? kopūstai buvo vakarienei?
Giega, kaip žadi švęsti artėjantį gimtadienį?