Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kovo 17d.išskrendam į Berlyną :rolleyes: yeeee! :bigsmile: 

Atsakyti

Dabar kol Vyras dar namuose ir Visi miega,nulėksiu pasportuoti,nes jau buvau tik penktadienį :huh2:

Kaip sveikata Tavo? Leisk sau pasveikt pilnai, nelėk kaip akis išdegus, kad ir buvai seniau  :unsure:  :4u: 

Almost, kaip Tavo nugara?

Gerai jau, ačiū  :) Išmasažavo, pratempėm raumenis ir viskas liuks dabar. Dar masažuojant jaučiasi maudimas, tempimas, bet šiaip jau galiu pilnai judėt. Tikiuos, kad ir nebegrįš tas skausmas jau  :rolleyes: 

Taip, buvom. Pradžioj buvo nedrąsu, bet po to viską norėjo liesti, čiupinėti, aišku ir paragauti :D eisim dažniau į užsiėmimus :)

Kovo mėnesį eisim mokytis masažiukų. Šiandien pirmos pagalbos vaikui kursai :)

Smagu, kad vis susirandi veiklos su mažike, socializuojies, ne namie sėdi  :wub: 

Kaip vyrui darbai sekasi?  :) 

Labas rytas :) jungiuosi su kava, šįryt lepinuos proteinine, kartais galima :rolleyes:

Kaip gamini proteininę kavą? Tiesiog į proteino miltelius kavos pili ir suplaki viską?  :) Aš seniau darydavausi taip, bet jau kurį laiką nebedarau, kai nustojau proteinus vartot  :D 

Oho, net -3 :D  :D

Nu -15 Vilniuj ir Klaipėdoj skiriasi irgi, taip ir čia - sala gi absoliuti, tai ir tas šaltis kitoks  :) Pas mus kai būna +1 - +2 tai jau amžinojo įšalo žemė  :rolleyes:  :D  :D  :D 

Faina  :wub:  :wub: Kelioms dienoms?

Mes greitai į Luxembourg varom, kaip laukiu  :wub:  :wub: 

Labas visoms  :) 

Turėjau susitikimą, tai tik dabar atsilaisvinau. Laukiu, kol pietus parneš  :D nes kol mano pietūs ateis, tai nieko nebeliks valgomo aplink, kadangi pietauju 14 - 15val šią savaitę  :unsure: 

Vakar pasiėmė MB namo name, tai kol grįžom abu belekaip nusikalę, net kalbėtis nebenorėjom. Dar namie darbo buvo nemažai, skambino vis žmonės, tai parnešė maisto iš kinų restoranėlio MB ir viskas  :D Gražuoliai sveikuoliai. Ale skaniai pakapojom laimingi  :D 

Ir šiandien nereikėjo keltis 6val ryto, tai jau laiminga buvau. Ramiai sau susiruošiau ir atlėkiau darban  :) Kavos, pasiruošiau susitikimui, pakalbėjau su žmogum ir psio. Galiu kibt į darbus  :D​ 

Atsakyti

Tai suprantu, kad pas Jus ten gyvenimas stoja prie -kelių laipsnių, tiesiog keistai skaitosi ir tiek, kai pas mus tikra žiemužė :) 

Proteininę kavą gaminu paprastai, tiesiog augalinį pieną susiplaku su trupučiu mėgiamo proteino ir užpilu ant kavos :) 

Dėl kelionės, tai pakankamai, 5 dienom išlekiam :rolleyes: ekspromtu viskas čia, bet jau laukiu :bigsmile: 

Dėl Liuksemburgo liuks, primink kada? :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 21 vasario 2018 - 16:10

Mickute7, lengvų Jums darbų, nes sakiai turėsit nuo šiande darbų :)

aciu. siandien pora valandu tai is viso tvarkemes savo darbo vietas, taip po pietu pagaliau ir mums paruose detales, tai siandien daugiau tik toks pasibandymas, pasiruosimas. va ryt -poryt tai paplusesim, nes nori kad viskas greitai, nera taip sunku, bet siaip detales dideles, tai kilnot jas pacias, dar visokius svorius deliojimas, tai ju kilnojimas per diena tikrai dakals  :unsure: 

Man ir brokoliai geriau kad ir ciut nedavirti. Esu ir orkaiteje kepus ir su zuvim ir vistiena, viskas liuks su jais  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
oi kaip faina visokios keliones mirksiukas.gif Mes ir truputi pakeliausim-lt,Portugalija ir dar nenusprendem kur nemokama viesbuti isnaudosim mirksiukas.gif

-3 prie tokios dregmes jaucias kaip -6.. o jei dar vejas ir visi -8.. O ir namu sienos plonos,ir rubu neturim super siltu.. O ir geles jau zydi,kam cia tas saltis reikalingas..
Atsakyti

Voque- o jus cia dviese vaziuojat? nebuve dar Berlyne ?

Kada ALmost islekiat ? 

Atsakyti

Vokietijoj buvom praeitais metais, vasario viduryje skridom į Bremeną, tai jau tada sakiau, kad butinai noriu aplankyti kitą miestą :) o keliausim keturiese kaip ir beveik visada :rolleyes: 

Išlėkiau apsipirkti truputį, tai šaltoka tikrai, atrodo čia pat, bet kimba į žandus neblogai :B 

Atsakyti

Tai suprantu, kad pas Jus ten gyvenimas stoja prie -kelių laipsnių, tiesiog keistai skaitosi ir tiek, kai pas mus tikra žiemužė :)

Proteininę kavą gaminu paprastai, tiesiog augalinį pieną susiplaku su trupučiu mėgiamo proteino ir užpilu ant kavos :)

Dėl kelionės, tai pakankamai, 5 dienom išlekiam :rolleyes: ekspromtu viskas čia, bet jau laukiu :bigsmile:

Dėl Liuksemburgo liuks, primink kada? :mirksiukas:

nu ne pas Mus, tiesiog šitoj pusėj  :) man labai skirtingas ir labai patinka Lietuvos žiemos šaltis. Tikrai, labai jo pasiilgstu.. Nes čia ta drėgmė tai eina švilpt, kaip nusibosta. O bet tačiau namus prisišildai, langus atsidarai ir gali gyvent. Kai saulėta irgi šiluma kitokia, pasijaučia labai tas saulės šildymas :) 

O kokį proteiną naudoji? Augaliniu pagrindu pagamintą ar pieno išrūgų? Klausiu, nes esu girdėjus ir draugė domejosi, kad nerekomenduojama augalinio pieno maišyt su gyvūlinės kilmės proteinu.

Oj kaip faina  :wub:  :wub: Labai patinka man Vokietija tikrai  :) 

Irgi kovą, vidury  :) Labai, LABAI pasiilgau draugų  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

-3 prie tokios dregmes jaucias kaip -6.. o jei dar vejas ir visi -8.. O ir namu sienos plonos,ir rubu neturim super siltu.. O ir geles jau zydi,kam cia tas saltis reikalingas..

aha, bet kad visi medžiai žali, žolės žalios yra, žydinčių gėlių kiaurus metus čia  :D ir panelių balerinas avinčių irgi kiaurus metus yra  :D bet šaltis kitoks šitoj pusėj, tikrai..

Kada ALmost islekiat ? 

Kovo vidury  :) 

Išlėkiau apsipirkti truputį, tai šaltoka tikrai, atrodo čia pat, bet kimba į žandus neblogai :B

Ko prisipirkai?  :) 

Aš dar po vieno susirinkimo, gavau informacijos projektui savo. Reikės kibt į veiklą kaip priklauso per savaitgalį  :)Vakar viską sugadinau, ką buvom padarę, tai savaitgalį reiks viską sutvarkyt.. 

Geriu mėtų arbatą ir einu generuot minčių  :D​ 

Atsakyti

O kokį proteiną naudoji? Augaliniu pagrindu pagamintą ar pieno išrūgų? Klausiu, nes esu girdėjus ir draugė domejosi, kad nerekomenduojama augalinio pieno maišyt su gyvūlinės kilmės proteinu.

Ko prisipirkai?  :)

Aš dar po vieno susirinkimo, gavau informacijos projektui savo. Reikės kibt į veiklą kaip priklauso per savaitgalį  :)Vakar viską sugadinau, ką buvom padarę, tai savaitgalį reiks viską sutvarkyt.. 

Geriu mėtų arbatą ir einu generuot minčių  :D 

Baiginėju pieno išrūgų, daugiau nebepirksiu, tai po truputį vis naudoju :) o šiaip turiu kanapių proteiną, va šis liuks man labai :rolleyes: 

Įprastų produktų, tokių kaip lašiša, daržovės, vaisiai, nieko ypatingo :) fetos labai noriu jau kelintą dieną, tai va ir jos čiupau :ax: 

Ir kas per projektas labai įdomu? :bigsmile: 

Atsakyti

Baiginėju pieno išrūgų, daugiau nebepirksiu, tai po truputį vis naudoju :) o šiaip turiu kanapių proteiną, va šis liuks man labai :rolleyes:

Įprastų produktų, tokių kaip lašiša, daržovės, vaisiai, nieko ypatingo :) fetos labai noriu jau kelintą dieną, tai va ir jos čiupau :ax:

Ir kas per projektas labai įdomu? :bigsmile:

Aš čia kai buvau užsidegus su sporto pradžia, prisipirkau visokiausių tų proteinų - ir augalinių, ir pieno. Nu ir žodžiu viskas baigės tuo, kad nebenaudojau jų visiškai po kurio laiko ir išdalinau kolegoms, tai baisiai patenkinti dabar  :D  :D 

Jergus, priminei - kaip noriu lašišos rūkytos arba sūdytos, eina sau  :wub:  :wub:  Rūkytos neturiu, bet jaučiu išsitrauksiu iš kameros naminės sūdytos, kaip tik rytojaus pusryčiams bus. Jau kaip laukiu eina sau  :D  :D  :D 

Ai čia darbe projektą turiu, nieko asmeniško ar įdomaus labai  :D Reik puslapį naują sukurt, tai knisuos, laužau, kuriu..

Atsakyti

Labas vakarėlis! :)

Atsiskaičiau koliokviumą šiandien, nepasisekė, taip kaip norėjau, bet tik dėl to, jog neįsiskaičiau į užduotį. Žioplė. :oh:  :rolleyes:

Neturėjau ir vėl paskutinės paskaitos, tai grįžau namo padoriai, ilsiuosi.  :ax: Rytojaus diena irgi priplanuota - darbas, paskaita viena, vėliau organizacijos reikalai, tad grįšiu namo vėlokai. :)

Smagu  :wub: Aš kovo pabaigoj keliauju į Sam Smith, jau laukiu nesulaukiu irgi  :D

Vis dar baltai pavydžiu to koncerto! :D Mačiau šiandien, jog Imagine Dragons paskelbė naują turą, tačiau deja, kol kas Lietuva jame nesišviečia. :rolleyes:

O geras! :wub: Ir dar per mano gimtadienį! :D Gerų jums įspūdžiu ten! :)  Aš tai žvalgausi bilietų į Belgradą, bandau užgaudyti nebrangius ir balandį-gegužę išlėkti keletai dienų pas draugę. Paskutinį kartą ten lankiausi prieš 1.5 metų, nuo tada ir draugės nemačiau. :sad:​ 

Atsakyti

Labas šaltas rytas :) 

Einam šildytis kava :wub: 

Atsakyti