Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

R.s sveikateles ir tau ir tavo seimynai  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Užtrigusi buvau truputį :huh2:  Bet labai smagu,kad pasigendate :wub: 

Po baliaus užpuolė ligos..Pirmiausia palaužė mane,kažkas su organizmu pasidarė,dvi dienas nuo wc ilgesniu atstumu kaip 5 metrai pavojinga buvo atsitraukti,tualetinio popieriaus naudojimas maniau į bankrotą nuvarys :D  Po to Dukrą ligos užpuolė ir Vyrą,vienas kosti beprotiškai,kitas su temperatūra. Bandysim su Dukra šiande pas gydytoją pakliūti.

Vėliau užsuksiu,daugiau paplepėti :) 

Geros Visoms dienelės :oro_buckis:​ 

Atsakyti

R.s sveikateles ir tau ir tavo seimynai  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:

Ačiū :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

R's,sveikateles visai jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bigbang,nepriimk visko asmeniskai tongue.gif

NA ka,antradenis..Vis dar lyja..Zeme jau permirkus nuo to lietaus...Nors kasdien vis labiau viskas zaliuoja mirksiukas.gif Pas mus toks metas,kaip LT balandis butu mirksiukas.gif

Siandien linzes ateina,reikia rasteli ant duru pakabint,kad per tvora permestu..Nes pastas nesa,o jie niekad niekam nepalieka..
Atsakyti

Užtrigusi buvau truputį :huh2:  Bet labai smagu,kad pasigendate :wub:

Po baliaus užpuolė ligos..Pirmiausia palaužė mane,kažkas su organizmu pasidarė,dvi dienas nuo wc ilgesniu atstumu kaip 5 metrai pavojinga buvo atsitraukti,tualetinio popieriaus naudojimas maniau į bankrotą nuvarys :D  Po to Dukrą ligos užpuolė ir Vyrą,vienas kosti beprotiškai,kitas su temperatūra. Bandysim su Dukra šiande pas gydytoją pakliūti.

Vėliau užsuksiu,daugiau paplepėti :)

Geros Visoms dienelės :oro_buckis: 

Sveikatos jums ;) 

Labukas

R's,sveikateles visai jusu seimai 4u.gif4u.gif4u.gif

Bigbang,nepriimk visko asmeniskai tongue.gif

NA ka,antradenis..Vis dar lyja..Zeme jau permirkus nuo to lietaus...Nors kasdien vis labiau viskas zaliuoja mirksiukas.gifPas mus toks metas,kaip LT balandis butu mirksiukas.gif

Siandien linzes ateina,reikia rasteli ant duru pakabint,kad per tvora permestu..Nes pastas nesa,o jie niekad niekam nepalieka..

Kai tai liečia dabartinę mano situacija užsimerkti sunku ;) 

Atsakyti

aš su kava :) skalbiankė jau įdarbinta :) indukų dar nuo vakar buvo kriauklėj tai greit praploviau. Dukriukas va spardosi, duodasi :) šiandien bandysim nuvykti į vaikų centrą, ten visokie užsiėmimai vyksta tai šiandien bandysim į sensorinį kambarį. Įdomu ar patiks :) šitam centre jo nebūdavo ankščiau, tai smalsu labai kaip ten padarytas jis bus ir ar patiks jai :) 

Atsakyti

Labas rytas :) kavos kavos, man reikia kavos :D nors atsikėlus anksčiausiai, bet tik dabar ramiai galiu atsigerti :rolleyes:

Šiandien jau šalčiau pas mus, savaitgalį naktį ir -15 žada, tai spėju dar nežada trauktis žiema :ax:

R's, vaje kas čia dabar per ligos :huh2: saugokit save ir sveikit :4u:

Atsakyti

Sveikos  :) 

R's - nu tikrai, sveikatos ir laikykitės  :4u: 

BigBang - kaip giega ir sako, nepriimk asmeniškai  :) Aš iš vienos pusės pritariu, BET TIK dėl vežimėlių. Jeigu eina tėvai su mažyliais į parduotuvę, tai galėtų eiti su nešynėmis kaip pvz. Juk, man atrodo, ir patiems patogiau turėtų taip būti? Tikrai nesutinku, kad su mažyliais jau reikėtų užsidaryt namie ir niekur neiti, jokiu būdu. Bet su vežimėliais tiesiog nei patiems, man atrodo, patogu, nei aplinkiniams, kai į jų kojas daužosi, braunasi, grūdasi, dar kiti ir piktai pažiūri, neva jau pasaulio valdovai būtų, nes eina su vežimukais. Bet aš lygiai taip pat nemėgstu normalių prekybinių vežimų parduotuvėse  :) 

Voque - ta žiema tai padykus kaip priklauso. Atėjo tada, kai jau išeit turėtų  :D  :D Aš irgi kavelę šiandien tik apie 11val gėriau, nors atsikėlus nuo 6val buvau  :unsure: 

mickute - nu ir kaip TB pirmoji į darbą grįžimo diena po poilsio vėl?  :D 

Mouette - gyva dar?  :4u: 

Aš tai vakar grįžau namo po darbo ir ėjau gamint valgyt. MB su draugu apačioj prie motociklų savo krapštėsi. Pavalgiau ir ėjau žiūrėt laidos mėgiamos, o paskui jau ir miego metas atėjo  :D 

Šiandien ryte treniruotę turėjau 7val ryto, bet treneris pramigo šiek tiek, tai pavėlavo 15min  :unsure:  :D  :D Tiek paskui jau juokas ėmė iš jo - pusę treniruotės atsiprašinėjo. Aišku nesmagu nei jam, nei man, nu bet visko būna jergus nu.. Tuo labiau mano treniruotės priklauso būt pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį 19val, o čia jis man papildomai skyrė laiko per savo laisvadienį, nes kitaip aš negaliu šią savaitę sportuot. Tai nebuvau pikta labai. Ale juokiaus, kad ketvirtadienį 7val ryto vėl susitinkam ir jau tą kartą priminsiu jam iš anksčiau  :D  :D  :D 

Paskui grįžau namo, nusimaudžiau, susiruošiau, papusryčiavau ir išlėkiau į darbą  :) Veiklos nemažai visokiausios, tai darbuojuos vis. Tikiuos vėliau kiek aprims.

Laukiu nesulaukiu pietų  :unsure: Atrodo, kad galėčiau suvalgyt arklį su visu raiteliu ir pasagom  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

jau namie, spejau ir vistienos krutineles  pasikepti ir brokoliu pasikepiau su plaktu kiausiniu ir grietinele. Mb normaliai, gavo ne toki ir sunku darba, tiek kad visa diena stovimas, vaikscioti reikia, tai dabar jau guli istieses kojas. Mes su kolegemis siandien ir darba pataupem  :D  , na jau ryt  turetu uzversti ir mus darbais, ne vienai dienai tada veiklos vel turesim. o pas mus grazi  ziema, kai salia miskas, tai vaizdas is viso pasaka, vakar tai saulute sviete, tai tos apsnigtos pusys  :wub:  Siandien dar per pietus taip smagiai ir pasnigo kokia gera valanda  :P 

Atsakyti

Vakariukas labas :) 

Ačiūūū Visoms už sveikatos linkėjimus :wub: 

Tikiu,kad greit bus namuose Visi sveiki :) 

Su Dukra buvom pas gydytoją,tai nieko gero,daug karkalų ant plaučių,antibiotikų gavo.

Atsakyti

Jetau kiek juokiaus:D  :D galėčiau suvalgyt arklį su visu raiteliu ir pasagom  :D duodi, Almost :D ar sotūs pietūs buvo? :mirksiukas: 

Aš po darbų su drauge susitikau, tai nuėjom į kavinukę, pasikavinom, paplepėjom :ax: grįžus pasportavau, valgyt gaminau, tai SB skanaus pora dienų makaronus su vištiena/raudonuoju pesto/kietuoju sūriu, o sau vištienos paprastai pasikepiau, rytoj brokolių pasigarinsiu ir bus liuks :) ar man vienai taip patinka brokoliai? Nes daug kas vaiposi, o man taip skanu :bigsmile: bet svarbiausia reikia paruošti taip, kad traškūs išliktų, tada šalia net nieko nereikia, truputį fetos ar džiugo užsibarstau ir vuolia :D 

Atsakyti

Labas visoms! Huh, įtemptos dienos sugrįžo! :D

Ketvirtadienį apturėjau nuooostabų koncertą, labai patiko :wub: Viliuosi, kad jie dar grįš į Lietuvą. :)

Penktadienį praleidau nuo pietų iki vėlaus vakaro mieste, dalyvavom renginiuose, nes jų buvo labai daug ir viską užbaigėm koncertu Katedros aikštėje, šaltoka buvo, bet atmosfera pasakiška. Gedimino prospekte net šviesoforai nusidažė vėliavos spalvomis, visi vaikščiojo su vėliavomis, vėliavėlėmis, tautiniais rūbais, NET šunys buvo su kaspinėliais trispalviais... :wub:  :wub:  :wub:

Savaitgalį buvau išvykus pas močiutę, jos jubiliejus buvo, tad šventėme. :)

Na, o vakar turėjau nuo ryto iki vakaro paskaitas, vėliau dar porą susitikimų dėl organizacijos, tai grįžus pasidariau darbelius ir lūžau miegoti, šiandien visą dieną darbe, o dabar sėdau mokytis, nes rytoj lotynų koliokviumas, o kai aš per ligas praleidau pusę paskaitų, tai dabar labai sunku pasivyti. :rolleyes: Bet po truputį.. :)

Vakar beveik vidurnaktį po miestą važinėjomės,apžiūrinėjom apšviestus pastatus,na laaabai gražu :wub:​ 

Išties, labai gražiai apšviesti pastatai ir visur vėliavos..tobulas vaizdas..Tik gaila, dabar kai ryte važiuoju, tai matau, kaip su kiekvienu rytu languose mažėja jų, o man taip patiko. :ax:

laišką gavau su naujom pareigybėm - labai labai džiaugiuos  :wub:  :wub:  :)

Valio valio! Džiaugiuosi ir aš kartu! :)

o po jos pasiėmėm draugus ir nuvažiavom prie ežero į kalnus. norėjom kopt į patį kalną, bet nebebuvo laiko (gan vėlai atvažiavom, o aikštelė po poros valandų jau būtų užsidarius), tai ėjom iš kitos pusės  :) šiek tiek pakopinėjom, pasivaikščiojom, pabuvom grynam ore.

Kaip faina! Įsivaizduoju, kad ir vaizdai ten tobuli :wub:

Po baliaus užpuolė ligos..

Sveikatos visiems! :unsure:  :4u:

Šiandien skaičiau, kad žada savaitės pabaigoje šalčius iki -24...Ale ot laiku, kai pavasaris jau ant nosies. :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 20 vasario 2018 - 20:46