As labai megstu brokolius. Praeita savaite IKI jiems buvo akcija, tai net 3 nusipirkau
Su Dukra buvom pas gydytoją,tai nieko gero,daug karkalų ant plaučių,antibiotikų gavo.
jergus vargšė tikiuos sveiks greitai dabar jau
Jetau kiek juokiaus:D
galėčiau suvalgyt arklį su visu raiteliu ir pasagom
duodi, Almost
ar sotūs pietūs buvo?
Aš po darbų su drauge susitikau, tai nuėjom į kavinukę, pasikavinom, paplepėjom
grįžus pasportavau, valgyt gaminau, tai SB skanaus pora dienų makaronus su vištiena/raudonuoju pesto/kietuoju sūriu, o sau vištienos paprastai pasikepiau, rytoj brokolių pasigarinsiu ir bus liuks
ar man vienai taip patinka brokoliai? Nes daug kas vaiposi, o man taip skanu
bet svarbiausia reikia paruošti taip, kad traškūs išliktų, tada šalia net nieko nereikia, truputį fetos ar džiugo užsibarstau ir vuolia
Nu tikrai taip ir jaučiaus - jau net kolegoms sakiau, kad juos visus tris ir jų stalus suvalgysiu, kad įkalčių neliktų, jog dirbo čia tokie
Sotūs, skanūs - kapojau makaronų linguine su vištiena ir pievagrybių padažu sojų grietinėlėj, o paskui nusprendžiau save palepint ir nuėjau nusipirkt kavos ir spurgą
Dabar jau galėsiu tikrai ant brokolių sėdėt
O brokolių tai nemėgstu. Nei jokių, man iš viso nuo jų skrandis stoja, bais nevirškina
Ketvirtadienį apturėjau nuooostabų koncertą, labai patiko
Viliuosi, kad jie dar grįš į Lietuvą.
Kaip faina! Įsivaizduoju, kad ir vaizdai ten tobuli
Šiandien skaičiau, kad žada savaitės pabaigoje šalčius iki -24...Ale ot laiku, kai pavasaris jau ant nosies.
Smagu Aš kovo pabaigoj keliauju į Sam Smith, jau laukiu nesulaukiu irgi
Gražu tikrai Mes ten neretai nuvažiuojam, nes nėra labai toli ir grynas oras tarp kalnų, toli nuo miesto
Nu bet tikrai atėjo žiema ir sniegas su visais šalčiais jau tada, kada nebeaktualu nu

po darbo as ivietuve ikritau

Dabar karstoj vonioj pamirksiu

As labai megstu brokolius. Praeita savaite IKI jiems buvo akcija, tai net 3 nusipirkau
![]()
Ir aš prisipirkau
Sveikos o man ir brokoliai ir kalafijorai patinka
apskritai daugelį daržovių valgau
Labas rytelis
Big bang su mumis kavos ? arbatos ?
Saltokas jau rytas, 5 val sake -9 buvo. nu ziuresim koks cia saltas savaitgalis bus
Labas rytas
Į ankstyvajį traukinį kavos jau nebespėjau
Naktis sunkoka buvo,tai ilgiau miegojau
Dabar kol Vyras dar namuose ir Visi miega,nulėksiu pasportuoti,nes jau buvau tik penktadienį
*Voque* kaip ruoši traškius brokolius? Nes brokolius labai mėgstu,aplamai visa Šeimyna juos mėgstame
Mickute7, lengvų Jums darbų, nes sakiai turėsit nuo šiande darbų
Mouette,agą šalčiai labiausiai ir palies Jūsų kraštą Vykit tuos šalčius
Almost, kaip Tavo nugara?
giega,tai ryt jau Sesuo atskrenda? Su šeima?
BigBang,buvote vaikų centre? Patiko?
Gražios dienelės Visoms
Labas rytelis
Big bang su mumis kavos ? arbatos ?
![]()
Saltokas jau rytas, 5 val sake -9 buvo. nu ziuresim koks cia saltas savaitgalis bus
Dar nu4jom miegot Ir dabar atsik4l4m, bet kavos nesidariau, gal dar u=migsim
*Voque* kaip ruoši traškius brokolius? Nes brokolius labai mėgstu,aplamai visa Šeimyna juos mėgstame
Mickute7, lengvų Jums darbų, nes sakiai turėsit nuo šiande darbų
Mouette,agą šalčiai labiausiai ir palies Jūsų kraštą
Vykit tuos šalčius
![]()
Almost, kaip Tavo nugara?
giega,tai ryt jau Sesuo atskrenda? Su šeima?
BigBang,buvote vaikų centre?
Patiko?
Gražios dienelės Visoms
Taip, buvom. Pradžioj buvo nedrąsu, bet po to viską norėjo liesti, čiupinėti, aišku ir paragauti eisim dažniau į užsiėmimus
Kovo mėnesį eisim mokytis masažiukų. Šiandien pirmos pagalbos vaikui kursai
Labas rytas jungiuosi su kava, šįryt lepinuos proteinine, kartais galima
R’s, turėjau omeny traškūs, kad nepervirti ir neperkepti, nes tuomet košė gaunasi, tai jokio recepto kaip ir nėra kepu tai orkaitėje paprastai, truputį aliejaus, prieskonių, kol apskrunda ir viskas, kartais kietojo sūrio užbarstau ir man šventė
Niekad nekepiau brokoliu orkaitej

Taip,R's,ryt jau atvaziuoja,bet ko gero tik dviese...Jie cia baisiai gripavo visa savaite,tai vakar ir mergaite susirgo..Jei nepageres,tai nesives jos..
Salciai ir pas mus ateina..Aisku ne -25

Oho, net -3
Dėl brokolių, tai va įmetu, gal aiškiau bus, internetas visagalis https://www.foodnetw...-recipe-1928248