Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As labai megstu brokolius. Praeita savaite IKI jiems buvo akcija, tai net 3 nusipirkau  :ax:​ 

Atsakyti

Su Dukra buvom pas gydytoją,tai nieko gero,daug karkalų ant plaučių,antibiotikų gavo.

jergus vargšė  :unsure: tikiuos sveiks greitai dabar jau  :4u: 

Jetau kiek juokiaus:D  :D galėčiau suvalgyt arklį su visu raiteliu ir pasagom  :D duodi, Almost :D ar sotūs pietūs buvo? :mirksiukas:

Aš po darbų su drauge susitikau, tai nuėjom į kavinukę, pasikavinom, paplepėjom :ax: grįžus pasportavau, valgyt gaminau, tai SB skanaus pora dienų makaronus su vištiena/raudonuoju pesto/kietuoju sūriu, o sau vištienos paprastai pasikepiau, rytoj brokolių pasigarinsiu ir bus liuks :) ar man vienai taip patinka brokoliai? Nes daug kas vaiposi, o man taip skanu :bigsmile: bet svarbiausia reikia paruošti taip, kad traškūs išliktų, tada šalia net nieko nereikia, truputį fetos ar džiugo užsibarstau ir vuolia :D

Nu tikrai taip ir jaučiaus - jau net kolegoms sakiau, kad juos visus tris ir jų stalus suvalgysiu, kad įkalčių neliktų, jog dirbo čia tokie  :unsure:  :D  :D 

Sotūs, skanūs - kapojau makaronų linguine su vištiena ir pievagrybių padažu sojų grietinėlėj, o paskui nusprendžiau save palepint ir nuėjau nusipirkt kavos ir spurgą  :wub:  :wub: Dabar jau galėsiu tikrai ant brokolių sėdėt  :D 

O brokolių tai nemėgstu. Nei jokių, man iš viso nuo jų skrandis stoja, bais nevirškina  :unsure: 

Ketvirtadienį apturėjau nuooostabų koncertą, labai patiko :wub: Viliuosi, kad jie dar grįš į Lietuvą. :)

Kaip faina! Įsivaizduoju, kad ir vaizdai ten tobuli :wub:

Šiandien skaičiau, kad žada savaitės pabaigoje šalčius iki -24...Ale ot laiku, kai pavasaris jau ant nosies. :oh:​ 

Smagu  :wub: Aš kovo pabaigoj keliauju į Sam Smith, jau laukiu nesulaukiu irgi  :D 

Gražu tikrai  :) Mes ten neretai nuvažiuojam, nes nėra labai toli ir grynas oras tarp kalnų, toli nuo miesto  :wub: 

Nu bet tikrai atėjo žiema ir sniegas su visais šalčiais jau tada, kada nebeaktualu nu  :rolleyes:  :D  :D 

Atsakyti
Brokolius valgau,bet skaniau kalafioras mirksiukas.gif Ka nors is ju beveik visada rasi saldytuve mirksiukas.gif

po darbo as ivietuve ikritau biggrin.gif Avies koja uzmarinavau ketvirtadieniui,dar mb kiaulienos ispjovu nupirko,tai ir tas uzmarinavau-vytinsiu.. Biski susivelinau,sesei neteks paragaut ax.gif

Dabar karstoj vonioj pamirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

As labai megstu brokolius. Praeita savaite IKI jiems buvo akcija, tai net 3 nusipirkau  :ax: 

Ir aš prisipirkau :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos :)  o man ir brokoliai ir kalafijorai patinka :) apskritai daugelį daržovių valgau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 21 vasario 2018 - 05:40

Labas rytelis

Big bang su mumis kavos ? arbatos ?  :P  :P​ 

Saltokas jau rytas, 5 val sake -9 buvo. nu ziuresim koks cia saltas savaitgalis bus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 vasario 2018 - 06:28

Labas rytas :) 

Į ankstyvajį traukinį kavos jau nebespėjau :)  

Naktis sunkoka buvo,tai ilgiau miegojau :unsure: 

Dabar kol Vyras dar namuose ir Visi miega,nulėksiu pasportuoti,nes jau buvau tik penktadienį :huh2: 

Atsakyti

*Voque*  kaip ruoši traškius brokolius? Nes brokolius labai mėgstu,aplamai visa Šeimyna juos mėgstame :) 

Mickute7, lengvų Jums darbų, nes sakiai turėsit nuo šiande darbų :)

Mouette,agą šalčiai labiausiai ir palies Jūsų kraštą :unsure:  Vykit tuos šalčius :D  

Almost, kaip Tavo nugara?

giega,tai ryt jau Sesuo atskrenda? Su šeima?

BigBang,buvote vaikų centre? :)  Patiko?

Gražios dienelės Visoms :4u:​  

Atsakyti

Labas rytelis

Big bang su mumis kavos ? arbatos ?  :P  :P​ 

Saltokas jau rytas, 5 val sake -9 buvo. nu ziuresim koks cia saltas savaitgalis bus 

Dar nu4jom miegot :P Ir dabar atsik4l4m, bet kavos nesidariau, gal dar u=migsim :)

*Voque*  kaip ruoši traškius brokolius? Nes brokolius labai mėgstu,aplamai visa Šeimyna juos mėgstame :)

Mickute7, lengvų Jums darbų, nes sakiai turėsit nuo šiande darbų :)

Mouette,agą šalčiai labiausiai ir palies Jūsų kraštą :unsure:  Vykit tuos šalčius :D  

Almost, kaip Tavo nugara?

giega,tai ryt jau Sesuo atskrenda? Su šeima?

BigBang,buvote vaikų centre? :)  Patiko?

Gražios dienelės Visoms :4u:

Taip, buvom. Pradžioj buvo nedrąsu, bet po to viską norėjo liesti, čiupinėti, aišku ir paragauti :D eisim dažniau į užsiėmimus :)

Kovo mėnesį eisim mokytis masažiukų. Šiandien pirmos pagalbos vaikui kursai :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 21 vasario 2018 - 08:46

Labas rytas :) jungiuosi su kava, šįryt lepinuos proteinine, kartais galima :rolleyes: 

R’s, turėjau omeny traškūs, kad nepervirti ir neperkepti, nes tuomet košė gaunasi, tai jokio recepto kaip ir nėra :) kepu tai orkaitėje paprastai, truputį aliejaus, prieskonių, kol apskrunda ir viskas, kartais kietojo sūrio užbarstau ir man šventė :D 

Atsakyti
LAbukas

Niekad nekepiau brokoliu orkaitej g.gif Visada tik garinu arba puode isverdu.O kaip kepi?Maise ar taip paprastai padeta?Kepsiu avi,desiu bulves morkas,gal ir brokoli ant gali imest g.gif

Taip,R's,ryt jau atvaziuoja,bet ko gero tik dviese...Jie cia baisiai gripavo visa savaite,tai vakar ir mergaite susirgo..Jei nepageres,tai nesives jos..

Salciai ir pas mus ateina..Aisku ne -25 biggrin.gif biggrin.gif Bet dienom tik +3 zada,o naktik iki -3..Salta...I koncerta nesinori prisirengt daug rubu,o pusnuogei nuvaziuot salta...
Atsakyti

Oho, net -3 :D  :D 

Dėl brokolių, tai va įmetu, gal aiškiau bus, internetas visagalis :mirksiukas: https://www.foodnetw...-recipe-1928248

Atsakyti