Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2018 02 23, 04:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="72010727" data-time="1519359663"><div><p></p><p></p><p>Mickute7,o kaip TB dirbasi? Labai nuvargsta darbe?</p><p></p><p></p><p></p><p></p></div></blockquote><p>kad ivairus tas jo darbas, vakar tai sen, tai ten, kol LEDu neatveze net pas mus buvo atejes padeti klijuoti. siaip net nelabai matau per diena ka jis ten dirba . bet grizes nesiskunde, reiske nepavargo</p><p></p><p>O Giega juk i Scooter koncerta varo  bigsmile.gif  as  ziurinejau  internete , tai stovimi bilietia po 19 tik buvo, bet kazkaip  susilaikiau del MB kojos  cool.gif </p>

As i du koncertus einu tongue.gif Siandien eisim i Erasure mirksiukas.gif

Steiku niekaip nepridipratinu.. Man jautiena turi kraujo skoni,kuris dingsta tik kai tusini min 1h laiko.. O pilnai keptas steikas-sugadintas steikas.. Tai as vista valgau biggrin.gif

Labukas,lygtai nesisveikinau siandien biggrin.gif
Atsakyti

Na pilnai keptas tikrai nėras sugadintas, čia jau kaip kas mėgsta, net restorane esu valgiusi pilnai iškeptą, nes nei per kur nevalagu su krauju :)

Gero koncerto, Giega :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 23 vasario 2018 - 17:33

Pas mus grazus oras, saulute visa diena. Po darbo po SAVA pasivaiksciojau, k.r skumbriu isklotiniu nusipirkau vakarienei, prigriebiau keptuve   mazyte, o tai niekad  sk.20 ir neturejau, o kartais  tikrai tokios uztenka. grize pavalgem abu, dabar MB man virtuveje bando lentynele  prieskoniams susidet  bando prie sienos pritaisyti, darbe laiko turedamas issipjove detales, baldziai jas aplaminavo, nu liuks gavosi   :bigsmile:​ 

Atsakyti

O mes po darbų maisto važiavom apsipirkti, tai ir į Lidlą nulėkėm, ir į Rimi, grįžom tik neseniai, užkandom ir eisim ilsėtis, toks va penktadienis :) 

Atsakyti

Mes irgi su MB ramiai po interneto platybes klaidziodami leidziam penktadienio vakara 

Atsakyti
Oi koks geras koncertas buvo wub.gif Labai patiko wub.gif Sale pilna zmoniu,visi soka dainuoja. Dainininkas irgi malacius,be jokiu pertrauku gyvai atvare 2h mirksiukas.gif Vnz labiau patiko nei Madona ar Depeche mode biggrin.gif Dar po centra biski pasivaiksciojom,bet salta,juk tik plona bliuskyte ir plona striukyte,kad koncerte karsta nebutu. tai greit namo grizom..
Papildyta:
Oi koks geras koncertas buvo wub.gif Labai patiko wub.gif Sale pilna zmoniu,visi soka dainuoja. Dainininkas irgi malacius,be jokiu pertrauku gyvai atvare 2h mirksiukas.gif Vnz labiau patiko nei Madona ar Depeche mode biggrin.gif Dar po centra biski pasivaiksciojom,bet salta,juk tik plona bliuskyte ir plona striukyte,kad koncerte karsta nebutu. tai greit namo grizom..
Papildyta:
Papildyta:
Sorry,cia sm gryna supjove,tingiu trint biggrin.gif
Atsakyti

Labas  rytas

Cia reiskia Giega trigubai davolna  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti

Labas vakaras :) tai kur plepsės visos? :rolleyes: 

Mano diena šiandien labai greit pralekė, kažkokia nesamonė :hmm: susitikimom ryte su tevais, nuėjom kavos į kavinukę, po to apsukom didžiulį ratą, tai načiort kaip sušaliau :unsure: dar iki parduotuvės užsukom šio bei to, grįžusi pasportavau, namus apsitvarkiau, valgyt gaminau ir tipo jau vakaras? :blink: nesamonė :D 

Atsakyti

Atėjau pasisveikinti ir galvojau oi kaip skaitysiu, kaip skaitysiu :D tai jau grįžkit, pasakokitės visos kaip savaitgalis :) 

Mūsų ramus iš tikrųjų, šiandien truputį po parduotuves vaikščiojom, bet nieko gero neradom, tai va grįžom, pasigaminom vakarienę ir eisim gal kokį filmą žiūrėti :) 

Atsakyti

Labas rytelis :) 

metas gerti kavą :B​ 

Atsakyti

Ramios,tylios visos per savaitgalį :D​ 

Atsakyti

Šaltas tas savaitgalis,aš jau noriuu pavasario :wub: 

Valar buvau spektaklyje "Melagės",patiko,pasijuokėm kaip reikiant :)  Tik nuolat ausis reikėjo būti įtempus,nes sunkiai girdėjosi,nors ir 5-toje eilėje sėdėjom. Tai kas sėdėjo toliau jaučiu visai negirdėjo.

Šiande po savaitės "atostogų" gryžtu į darbus,pirma diena bus "įsivažiavimo" :D 

Vakare pas gydytojus su Dukra,šykart tikiuosi geresnių naujienų,nes mano akimis geresnė sveikata jau :) 

Geros dienos Visoms :wub:​ 

Atsakyti