As i du koncertus einu

Steiku niekaip nepridipratinu.. Man jautiena turi kraujo skoni,kuris dingsta tik kai tusini min 1h laiko.. O pilnai keptas steikas-sugadintas steikas.. Tai as vista valgau

Labukas,lygtai nesisveikinau siandien

Pas mus grazus oras, saulute visa diena. Po darbo po SAVA pasivaiksciojau, k.r skumbriu isklotiniu nusipirkau vakarienei, prigriebiau keptuve mazyte, o tai niekad sk.20 ir neturejau, o kartais tikrai tokios uztenka. grize pavalgem abu, dabar MB man virtuveje bando lentynele prieskoniams susidet bando prie sienos pritaisyti, darbe laiko turedamas issipjove detales, baldziai jas aplaminavo, nu liuks gavosi
Labas vakaras tai kur plepsės visos?
Mano diena šiandien labai greit pralekė, kažkokia nesamonė susitikimom ryte su tevais, nuėjom kavos į kavinukę, po to apsukom didžiulį ratą, tai načiort kaip sušaliau
dar iki parduotuvės užsukom šio bei to, grįžusi pasportavau, namus apsitvarkiau, valgyt gaminau ir tipo jau vakaras?
nesamonė
Atėjau pasisveikinti ir galvojau oi kaip skaitysiu, kaip skaitysiu tai jau grįžkit, pasakokitės visos kaip savaitgalis
Mūsų ramus iš tikrųjų, šiandien truputį po parduotuves vaikščiojom, bet nieko gero neradom, tai va grįžom, pasigaminom vakarienę ir eisim gal kokį filmą žiūrėti
Šaltas tas savaitgalis,aš jau noriuu pavasario
Valar buvau spektaklyje "Melagės",patiko,pasijuokėm kaip reikiant Tik nuolat ausis reikėjo būti įtempus,nes sunkiai girdėjosi,nors ir 5-toje eilėje sėdėjom. Tai kas sėdėjo toliau jaučiu visai negirdėjo.
Šiande po savaitės "atostogų" gryžtu į darbus,pirma diena bus "įsivažiavimo"
Vakare pas gydytojus su Dukra,šykart tikiuosi geresnių naujienų,nes mano akimis geresnė sveikata jau
Geros dienos Visoms