Labas rytelis
Ir as jau cia su kava
NU jo, saltas brrrr rytas. Siandien viena vaziuoju i darba, MB varo i Klinikas. siandien darbe vel apsiuostysiu klijais Siaip neblogas musu tas kolektyvas, aisku yra visko, kiekvienam kolektyve yra keleta tokiu pagerintu. ale visi mes su charakteriais, visi skirtingi, kazkaip susiderinam ir dirbam
Labas vakaras! Užsisukus iki maksimumo, nors mielai per tokius šalčius namie tupėčiau..Brr! Savaitgalį namų praktiškai nemačiau, turėjau organizacijoje abi dienas daug veiklos mieste, tai grįždavau itin vėlai.
Nu jau neįsivaizduoju Tavęs be veiklos namie tupinčios tikrai
Kaip mokslai, viskas liuks, vis dar patinka?
Šaltas rytas,bet už tai karšta kava
Jau po kavos, bet vis tiek nesušilo rytas
Almost,tai kaip visada Bitutė darbininkutė
Ar sudėliojai komandai darbus namuose? o gal viskas ok ir dirbsit ofise?
Sudėliojau viską, tikiuos ir jie atsakingai ir supratingai pasirūpins galimybe dirbt iš namų
Ne pirmas kartas, o be to beveik visi mes turim galimybę dirbt iš namų, nes dirbam pamainom ir on call. Neaišku kaip čia bus - tikėtina, kad penktadienį gali uždaryt ofisą, nes ateina audra Emma su visais sniegais ir šalčiais prie dabar jau einančių šalčių ir sniegų. Tai bus matyt kaip čia kas eisis. Sako, kad nuo šiandien snigt kaip pradės, tai gali ir nesustot kelias dienas Aš tai veiklos darbinės sočiai turiu, man tik laiko viskam duok
Ir as jau cia su kava
Ir aš, ir aš
Siaip neblogas musu tas kolektyvas, aisku yra visko, kiekvienam kolektyve yra keleta tokiu pagerintu. ale visi mes su charakteriais, visi skirtingi, kazkaip susiderinam ir dirbam
Visur visokių žmonių yra. Kad ir čia temoj mes irgi visos su savais charakteriais, savais supratimais ir pan.
Bet vis tiek va kiek laiko jau bendraujam draugaujam visos
Labas rytas
pas mus jutiminė -24
dar tokia drėgmė pajūryje ir vėjas kyla, nesmagu visai
o ir šiaip nelabai atsimenu kada tokią žiemą turėjom
Ką pusryčiavot? kaip pailsėjot?
Pas mus jutiminė jau -7, nors šiaip tik -1. Bet žiūriu sniegą jau rodo, kad tuoj pradės snigt. Nu vakar sniguriavo irgi, tai nenustebčiau. Labiausiai tik nerimauju dėl MB važiavimo motociklu, bet nieko nepadarysiu čia jau Skaičiau, kad Skandinavijos pusėj iš viso buvo žemiau, nei -30
Jau tokių šalčių tai nei aš neatsimenu..
Pusryčiams virti kiaušiniai buvo ir sultys apelsinų Kas pas Tave?
Šiandien vėl turiu kelis susitikimus - vienas dėl mokymo kurso, kitas - dėl projekto mano. Tai reikės rimtai prisėdus padirbėt prie projekto prieš susitikimą Vakare nieko neveiksiu, neturiu planų. Grįšiu namo, pagaminsiu valgyt ir jaučiu eisiu paskaityt knygą atsigulus
Labai nepailsėjus jaučiuos, nes šildymą įsijungėm dėl tų šalčių, langas uždarytas buvo, tai visa kaip ištinus išpampus jaučiuos
Gražaus visoms antradienio ir skanios kavos
Neaišku kaip čia bus - tikėtina, kad penktadienį gali uždaryt ofisą, nes ateina audra Emma su visais sniegais ir šalčiais prie dabar jau einančių šalčių ir sniegų. Tai bus matyt kaip čia kas eisis. Sako, kad nuo šiandien snigt kaip pradės, tai gali ir nesustot kelias dienas
Pusryčiams virti kiaušiniai buvo ir sultys apelsinų
Kas pas Tave?
Eina sau, tai visai nesmagu
Pas mane overnight oats su riešutų sviestu buvo skanu, gardu, bet kažkaip mažai, pamiršau bananą įsipjaustyti
Kavinuosi
Gal kas į kompaniją?
*Voque* pusryčiams buvo pilno grūdo duona+tepamas sūrelis+pomidoras paprastai,bet man skaniai
giega,nu gis gal pagaliau jau susitvarkysi reikalus su venom Ar daug darbo šiande turėjai?
Almost,eina sau tos audros,geriau jų nereik Ar sninga pas Jus?
Mickute7,ką TB klinikose? Dėl guzo?
As su arbata jungiuosi. O pusryciams buvo kaip visada kava ir sikart batonas su lydytu sureliu.
taip, MB del guzo vaziavo i pirmine konsultacija, tai kad operacija dar po 2 savaiciu , reiskia 14 d. tai 13 jau turi prisistatyti i KLinikas iki 10 val, , 14 d. isoperuos, paskui diena gal 2 palaikys. Kaip tik savo gimtadieni sutiks KLinikose