Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,kaip Tavo savaitgalis,ką veikiai?

giega,ką Jūs su Sese apart koncerto nuveikėt? :) 

*Voque* kaip Žmonių pas Jus mieste,kai dabar tokie šalčiai? Ramu tikriausiai :rolleyes: 

Mouette,kaip Tavo dienelės bėga? :) 

Almost,kaip naujai savaitei nusiteikusi?  :) 

BigBang,kaip Jūsų savaitgalis prabėgo?

Atsakyti

o kur Mickute??? :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na ką, vėl pirmadienis, nauja savaitė, 4 dienas padirbėsiu ir penktadienį į Vilnių išlekiu su mamuku ir tetuliuku :D važiuosim į Kaziuką :) gurgu gurgu į Kaziuko turgų :D 

R’s, linkiu, kad greičiau pasitrauktų tos ligos, kad geresnės naujienos būtų :4u: 

Klausei kaip pas mus kurorte, tai ramu pokolkas, dar pasidžiaugsim pora mėnėsių, o po to vėl šurmulys :) 

Bet rimtai kur Mickutė, visada parašo rytais :hmm: 

Atsakyti
LAbukas

Prisnigo blink.gif Oras tai labai grazus sauletas,bet salta ax.gif O sniegas is vis cia UK extremalia situacija sukelia...NA kaip nors biggrin.gif

Sveciai dar miega,siandien jau namo skris..KAzko ypatingo ir nenuveikem,nes tikrai salta po lauka vaikstinet...Tai tik shopingus nusiaubem ir viskas biggrin.gif

MAn dvi savaites trumpos bus biggrin.gif Siandien nedirbu,ryt poryt uzporyt padirbu,penktad i LT biggrin.gif Kita pirmad vel nedirbu.vel tik antrad treciad ir ketv padirbu,penktad i ligonine ir savaite atostogu rolleyes.gif
Atsakyti

Laba diena  :) 

Visas savaitgalis buvo baisiai darbingas ir iš viso dabar toks metas, kai vyksta veiksmas reikalai, nesuprantu, kur dingsta laikas ir kiek tų minčių galvoj  :rolleyes:  :D Jau tuoj pietūs man, po dviejų kavų labai alkana jaučiuos  :unsure:  :) 

Nuo pat ryto pilna veiklos darbe irgi, tai visur lakstau, pasturgalio normaliai nebuvau padėjus ant kėdės dar iki dabar  :rolleyes:  :D Skelbia jau ir pas mus čia ekstremalią padėtį, galimai kompaniją uždarys, jeigu snigt pradės ir bus blogos orų sąlygos, tai dabar reikia sustyguot visą komandą, kad galėtų dirbti iš namų. Žodžiu pilna pilna visko  :D 

Šiaip nieko įdomaus nenuveikėm per savaitgalį tikrai. Maisto apsipirkom savaitei, vakar iškuopiau virtuvę, susitvarkiau spintą, svetainę apsitvarkiau šiek tiek. Turėtų savaitgalį šeimininkas buto į svečius užsukt, tai jau reikėjo išsikuopti tikrai  :D  :DNuo šios savaitės grįžtu į rutiną su sportu, buitim, tai jau labai džiaugiuos tikrai  :) 

Tokios tos tokelės iš mano pusės. Gražaus visoms pirmadienio ir skanios popietinės kavos  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas 

o kur Mickute??? :unsure:​ 

gyva gyva. kazko ryte  SM neatsidare. o savaitgalis- tiksliau sestadieni sveciuose su cepelinais, dainomis ir sokiais   :P  sekmadieni ramiai namie ilsejausi, tik aisku valgyt gaminau, buvau ilindus i  SM, bet kazkaip tingejau ka ir rasyti. Pirmadienis normaliai darbe, taip neskubant, kolega sakociu net 2  atnese dukrytes gimimo proga

Atsakyti

Mes neužilgo namo lėksim, kažkaip greit diena pralėkė visai :rolleyes: vakarienei lašiša su brokoliais, jau laukiu :bigsmile: o šiaip jokių naujienų, įprasta diena :ax: smagu, kad vis vėliau ir vėliau temsta :B

Atsakyti

tai sakai R.,s Melages patiko ? na mes jau kita savaite varom. net pasiziurejau kelintoje mes eileje sedesim- o gi 7  

Atsakyti
Kokios tylios ramios biggrin.gif As i deki susisukus,vistiek salta blink.gif Rytdienai net sb kepure pasiruosiau,nes pati jokiu neturiu.. O zada tik 0,jutimine jaip -6 blink.gif Vnz ir oas mus ziema biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras! Užsisukus iki maksimumo, nors mielai per tokius šalčius namie tupėčiau..Brr! Savaitgalį namų praktiškai nemačiau, turėjau organizacijoje abi dienas daug veiklos mieste, tai grįždavau itin vėlai. :huh2:

Šiandien turėjau paskaitas, vėliau irgi maliausi organizacijoje, tik bevažiuojant namo labai susinervinau, kadangi toli važiuoti ir su persėdimu, atvažiavau į persėdimo stotelę 5 min. prieš antrąjį autobusą, o jis prieš mano akis nuvažiavo.. :D Teko laukti 30 min kito, sušalau nenormaliai, tai eisiu į vonią gal šildytis. :)

R's, kaip dukros sveikata? Ką gyd. sakė?

penktadienį į Vilnių išlekiu su mamuku ir tetuliuku :D važiuosim į Kaziuką :) gurgu gurgu į Kaziuko turgų :D

O smagu! Mes irgi būsim, viliuosi, kad bent kiek šilčiau bus savaitgalį. :) 
Ir žiūrėk, gal susimatysim vėl, kaip prieš keletą metų Kaziuke. :P  :D 

Atsakyti

Labukas  :) 

Šaltas rytas,bet už tai karšta kava :wub: 

Atsakyti

Man vakar vakare sm's strigo,matyt šalčiai paveikė :D 

Ką čia papasakoti,net nžn :D  :hmm:  vakar eilinis ir paprastas pirmadienis :) 

Mickute7,ale fainiai pas Jus darbe,vis progų turite pasivaišinti :D  Tortai,šakočiai :)  

Mouette,eina sau,aš tikriausiai "nusišaučiau" jeigu taip prieš nosį autobusas dar dar dar...ir nuvažiuoja :cry2: Kai šilta dzin,bet kai toks šaltis..brrr....Bet veiklos organizacijoje Tau žiūriu netrūksta :) 

Dukra mano sveiksta,bet deja ne taip greit kaip Mamai norėtųsi,savijauta Jos gera,bet dar karkalų yra,antibiotikai iki penktadienio. Tai dar gydymosi procese.

giega,atostogų mini turėsi :)  o ką ligoninėj veiksi???

*Voque* koks smagus savaitgalis nusimato :wub:  Lauksim su lauktuvėm :D 

Almost,tai kaip visada Bitutė darbininkutė :D  Ar sudėliojai komandai darbus namuose? o gal viskas ok ir dirbsit ofise?

BigBang,kaip Tau su nėrimu?

Gražaus ir širdyse šilto antradienio Visoms :wub:​ 

Atsakyti