Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Skaitinėju internete spaudą :)  Vyras darbuojasi rūsy,Dukros žaidžia :) 

Mickute7,bet išsioperuos ir ramu bus. Tikėkit,kad ilgam biuletenio neprireiks :) 

*Voque*,kaip Pati vakaroji? :)​ 

Atsakyti

gal ilgai ne,  tikiuosi uzteks tu keliu dienu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 27 vasario 2018 - 21:28

Mickute7,o TB čia riebalinis guzelis? Nes Anytai kai galvoje buvo,tai išoperavo ir tą pačią dieną paleido. greitai ten viskas. Net nepamenu ar biuletenį gavo,lyg ne :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas :wub: 

Šildanti,garuoja kvepianti kava...mmmm :wub: Laukiu kompanijos :)​ 

Atsakyti

Mickute7,a-ūūū :ploja2:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

As jau cia

Atsakyti

Vis dar saltas rytas  - 18, bet jau kitomis dienomis zada silciau. Ir  savaitgalis jau  nebus toks saltas. uztenka tu salciu. Gi ryt pavasaris   :D​ 

Atsakyti

R.s  kazko siandien nesneki  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :) oi žiema žiemužė, pasidžiaugėm užtektinai, laikas būtų link pavasario keliauti :rolleyes: 

Vakar nieko kažkaip ir nebenuveikiau, vonioj pagulėjau, padirbėjau truputį ir tiek :) 

Atsakyti
Labukas

-6,jutimine,kaip -10..
https://scontent-lht...amp;oe=5B195AC8
https://scontent-lht...amp;oe=5B13BD6D

Tiek sniego per 1h privare..Net skambinau i darba ar mes is vis dirbam biggrin.gif Nes mokyklos tai neveikia..MB is darbo metro pralauke 40min..
Jums juokingas toks kiekis sniego,o cia beveik stichine nelaime..MAno padangos tai universalios,gal pavaziuosiu ax.gif
Atsakyti

Pas mus jutiminė -28, taip, kad baikit su -10 :D na nieko, ryt dar dienelė ir po truputį kris temperatūra :)

Tuoj kavinsiuos, bet spėju kompanijos nesulauksiu, ane? :D Almost, glabūt Tu prisijungsi? :mirksiukas:

Atsakyti

Labulis  :) 

Atbėgu pagaliau - rytas buvo labai, LABAI darbingas. Dirbt pradėjau nuo 6:45  :blink:  :D  :D Gavau e-laišką į darbinį paštą, tai reikėjo padėt moteriškei. O paskui su ja telefonu dar pakalbėjau, paklausė, kaip orai čia pas mus. Sakau nu man sunku spręst kažką ir sakyt, nes aš kaip iš Lietuvos, tai esu prie žiemų pratus. Tai pasirodo, kad darbuotoja šita Lietuvoj dabar, Vilniuj  :) Smagus atsitiktinumas toks  :) 

Oras pas mus žiemiškas. Kelias plikledis daug kur, žodžiu neturi patirties airiai tame reikale. Mes iš garažo išvažiuot negalėjom, tai bėgau į autobusą, o paskui pusę kelio pėstute  :D Šiaip nėra šalta drastiškai tikrai - tik -1 ir jutiminė -13. Bet va tas eismas visur sustojęs. Toliau žada tik blogiau, tai kažin, ar ryt ir poryt reiks į ofisą - gali tekt dirbt iš namų  :) 

Voque - aš vieną kavą neseniai išgėriau, bet manau tuoj darysiuos antrą  :D Šiandien be pusryčių buvau, tai labai noriu kapot ir kavos  :)​ 

Atsakyti