Man ir nieko gaminti nereikia, sveciai vakar labai mazai suvalge, tai siandien namie tinginiausim,
Aciu labai visoms!!!
Kas tai ?
Batonas mirkytas kiaušinio plakiny.
Batonas mirkytas kiaušinio plakiny.
Eik tu sau kaip sustrai skamba
tai mane mama vaikysteje dar tarybiniais laikais pasirodo prancuziskais patiekalais maitino ?
Siandien jau nezinau ko noriu - geriausiai tai eina paprasiausias buljonas su krapais. ir dar kazko noriu- i mesas ir visus kitus likucius jau negaliu ziureti, tai imeciau i puoda pirktiniu cepaku tokiu lengvai slystanciu
Ka visos ? mes tai taip ramiai pratupejom, tai filma su MB paziurejom, dar kaimynai kviete ateiti i ciliaka, ale kazkaip nenorejau, kad Mb su ta apklijuota galva per salta ora vaiksciotu. gerai kartais ir namie. Pasikuitinejom, MB irgi kazkokiu vyrisku darbeliu susirado, as leksciu kalna atrinkau ismetimui, nu kiek galima - mamos laiku- neatsiplauna, tai gal kampukas nuskiles, lyg gaila- nei velnio- ziauriai nauju visokiu noriu, as kaip ir mano mama negaliu ramiai pro indus praeiti parduotuveje- man butinai reikia kokia lekste, bliudeli paciupineti . ir taip turiu prisipirkus, lentynos linksta. tenka senienas mesti i sona. gal rasiu kam atiduot i kaima ar soda, nu panaudos , gales ismesti arba sakiau kas nori susibarti ir is leksciu pasisvaidyti- kreipkites - atiduodu inventoriu

JAu isvaziavo,mes vyno isipylem

oi kaip smagu
Imesiu sikart i Fb MB fotke su jo dukryte per krisktynas
prizadu- daugiau baisybiu nerodysiu
Labas rytas
Labas rytelis
kavyte geriu, mastau ka cia gero nuveikus.
Mes ir tik papusryciavom.Irgi galvojam,ka idomaus nuveikus

Valgyt padaryta-vakaryksciai cepai..NAmus MB siurbliuoja,nes as vakar viska graziai sutvarkius buvau,bet vel prisitrupino...KAzkur labai vaiksciot(pvz po shopinga