Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Man ir nieko gaminti nereikia, sveciai vakar labai mazai suvalge, tai  siandien namie tinginiausim,

Atsakyti

Aciu labai visoms!!!  :wub:​ 

Atsakyti

Kas tai ?

Batonas mirkytas kiaušinio plakiny.

Atsakyti

Batonas mirkytas kiaušinio plakiny.

Eik tu sau kaip   sustrai skamba  :lol:  :lol:  :lol:  tai mane  mama vaikysteje  dar tarybiniais laikais pasirodo prancuziskais patiekalais  maitino ?  :bigsmile: 

Atsakyti

Siandien jau nezinau ko noriu -  geriausiai tai eina paprasiausias buljonas su krapais. ir dar kazko noriu- i mesas ir visus kitus likucius  jau negaliu ziureti,  tai imeciau i puoda pirktiniu cepaku  :P  tokiu lengvai slystanciu  :D 

Atsakyti

Ka visos ? mes tai taip ramiai  pratupejom, tai filma su MB paziurejom, dar kaimynai kviete ateiti i ciliaka, ale kazkaip nenorejau, kad Mb su ta apklijuota galva per salta ora vaiksciotu. gerai kartais ir namie. Pasikuitinejom,  MB irgi kazkokiu vyrisku darbeliu susirado, as leksciu kalna atrinkau ismetimui, nu kiek galima - mamos laiku- neatsiplauna, tai gal kampukas nuskiles, lyg gaila- nei velnio-  ziauriai  nauju visokiu noriu, as kaip ir mano mama negaliu ramiai pro indus praeiti parduotuveje- man butinai reikia kokia lekste, bliudeli paciupineti . ir taip turiu prisipirkus,  lentynos linksta.  tenka senienas mesti i sona. gal rasiu kam atiduot i kaima ar soda, nu panaudos , gales ismesti arba sakiau kas nori susibarti ir is leksciu  pasisvaidyti- kreipkites - atiduodu inventoriu  :D 

Atsakyti
O mes su anuke zaidem biggrin.gif JAu toks rankinukas,visai padet negalima..Ir nesiot tik vienoj pozoj gali,priekiu,kad viska matytu biggrin.gif
JAu isvaziavo,mes vyno isipylem biggrin.gif
Atsakyti

oi kaip smagu   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Imesiu sikart i  Fb MB fotke su jo dukryte  per krisktynas

prizadu- daugiau  baisybiu nerodysiu 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

kavyte geriu,   mastau ka cia gero nuveikus.

Atsakyti
LAbukas

Mes ir tik papusryciavom.Irgi galvojam,ka idomaus nuveikus biggrin.gif I kina gal,bet kad is ziurimu tik ta Kapiniu plesike,o grazesnes uz A.Jolie plesikes nera,tai nelabai noris ivaizdzio susigadint biggrin.gif Be to vakar sunus sitam buvo,kol mes su anuke zaidem,tai irgi sake nieko gero...
Valgyt padaryta-vakaryksciai cepai..NAmus MB siurbliuoja,nes as vakar viska graziai sutvarkius buvau,bet vel prisitrupino...KAzkur labai vaiksciot(pvz po shopinga biggrin.gif ) bijau...
Atsakyti