Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,uh smagus savaitgaliukas Jūsų laukia :)  Gal grybaut lėksi?

tikiuosiu gristant Prienu miske prasisukti 

Atsakyti

:ploja2:

jau po darbų? kaip sekėsi? :mirksiukas:

jo, anksciau parlekiau, kazkaip greitai diena praleke,  MB jau namie buvo, ramiai vakarojam, ruosiames ryt i kaimuka lekti. pagaliau kazkur isleksiu  su nakvyne  :P  dar MB brolis su seimyna atvaziuos, tai va senai besimatem, bus smagu pasimatyti su visais 

Atsakyti

Na ir liuks, kad pasibūsit! :angel_not: 

Atsakyti
Jau namie mirksiukas.gif Isipylem vyniuko,isijungsim koki filma ir pavakarosim mirksiukas.gif

Mickute,tai smagu,kad tb vis namo isleidzia ir kad jam daug geriau. Gal ne nereiks tiek ilgai gulet toj ligoninej 4u.gif
Atsakyti

LABAS! :wub: 

Atostogų dienos lekia kaip pašėlusios! :) Nuo pirmadienio vėl pradėjau dirbti dieninėje stovykloje (antra pamaina), tai praktiškai namie nebūnu. Grįžtu tik pamiegoti (jei išvis grįžtu... :rolleyes: )

Mouette - kaip Tu, gyva po pramogų?  :) 

Gyva! :angel_not:  Draugės gimtadienį atšventėm gana ramiai, o sekmadienį buvau paskyrus poilsiui, nes nuo pirmadienio 2 savaitėms atsidūriau dirbti vėl stovykloje, tai reikėjo prieš viską prisipildyti jėgų :P 

kad vadinasi jie elektriniai paspirtukai, galima ir vienam važiuoti, ir dviese, bet man vistiek labiau į dviratį panašu, tik, kad čia pačiam minti nereikia :D na išvaizda nebent padidinto paspirtuko :rolleyes: šiais metais pirmą kartą tokia naujovė, bet smagu labai :rolleyes:

Kaip tik prieš savaitę mačiau žmogų su juo važiuojantį Neries krantine..toks nerealus daiktas :rolleyes: 

Mouette,ką Tu šiom dienelėm veikinėji? :)

Dirbu stovykloje, ryt važiuosim organizatoriai į Trakus pasibūti, o po to gal į klubą kokį grįžę :rolleyes: Sekmadienį planuoju miegoti, nes miego noriu kaip nežinia kas :) Pirmadienį (tiksliau naktį į pirmadienį) bus paskelbti pirmojo stojimų etapo rezultatai (universitetų kvietimai), tai jei viskas gerai - antradienį važiuosiu pasirašyti sutarties ir oficialiai tapsiu studente :angel_not: 

Šiande išleidžiu Dukrą į kelionę,širdis labai džiaugiasi,bet ir neramu truputį :) 

Kaip fainai!  :wub: 

Na dukryte planuojam pavadinti Elena ;) 

Vienas gražiausių vardų man :wub: 

Mergaitės, nu mano gyvenimas tai kaip komedija, gavau darbą porai savaičių ofise :D tai va šiandien atsedėjau, ryt vėl leksiu :) nu vis siek tiek pinigėlių papildomų. O darbas kaip sakant prie kompo, telefono ir sedet, tai nesvarbu realiai ar namie ar ten, ten bent pinigu moka. Galejo anksčiau pakviest  :D  

O, geros naujienos!  :) 

galim tada mudvi draugauti  :friends:​ 

Priimkit ir mane :P brokolius ir kalafiorus galėčiau nors ir kasdien valgyti :wub: 

Atsakyti

Na ir liuks, kad pasibūsit! :angel_not:

tai jau taip  :wub:​ 

Atsakyti

Mouette, puikiai leidi atostogas, taip ir reikia! :bigsmile: ir smagu, kad vis užsuki pasipasakoti! :mirksiukas: 

Mes su pusseseriuku išlindom į miestą, po taurę šampano išgėrėm, apsipirkom truputį rytojui ir aš jau namie, vištienos garintos pavalgiau ir ilsėsiuos jau :ax: 

Atsakyti
Mes ir valgyt uzsimanem,namie nieko gatavo ner.. Dar paderinom ka-pica atveztu ar kebabu patiems nueit biggrin.gif Nusprendem kebabu,nes picos lauksi kokia 40 min,o turkiskas restoranas uz kampo mirksiukas.gif

Guesse nuolaidos taibiski ziurineju mirksiukas.gif isimeciau 2 dzinsus ir suknele. Ryt prie kompo prisesiu gal dar gimtadienio nuolaida veikia mirksiukas.gif o tai is telefo sunku suziuret..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 21 liepos 2017 - 21:18

Mickute,tai smagu,kad tb vis namo isleidzia ir kad jam daug geriau. Gal ne nereiks tiek ilgai gulet toj ligoninej 4u.gif

bus matyti

Atsakyti

Ir aš alkana kažkokia, neužkišo vištiena, mažokai kažkaip :rolleyes:  :D ledų norėčiau, bet namuose nėra, o į parduotuvę tingisi eiti, o gal ir nebereikia tokią valandą :hmm: 

Atsakyti

Mes ir valgyt uzsimanem,namie nieko gatavo ner.. Dar paderinom ka-pica atveztu ar kebabu patiems nueit biggrin.gifNusprendem kebabu,nes picos lauksi kokia 40 min,o turkiskas restoranas uz kampo mirksiukas.gif

Guesse nuolaidos taibiski ziurineju mirksiukas.gifisimeciau 2 dzinsus ir suknele. Ryt prie kompo prisesiu gal dar gimtadienio nuolaida veikia mirksiukas.gifo tai is telefo sunku suziuret..

jau senai kebaba valgiau  :rolleyes:​  ir as noriu

Atsakyti

Ir aš alkana kažkokia, neužkišo vištiena, mažokai kažkaip :rolleyes:  :D ledų norėčiau, bet namuose nėra, o į parduotuvę tingisi eiti, o gal ir nebereikia tokią valandą :hmm:

ir nieko valgomo namie ????? :hmm:​ 

Atsakyti