Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mergaitės, nu mano gyvenimas tai kaip komedija, gavau darbą porai savaičių ofise :D tai va šiandien atsedėjau, ryt vėl leksiu :) nu vis siek tiek pinigėlių papildomų. O darbas kaip sakant prie kompo, telefono ir sedet, tai nesvarbu realiai ar namie ar ten, ten bent pinigu moka. Galejo anksčiau pakviest  :D  

Nu va vis islenda tau kazkokiu darbu  :bigsmile:​  netoli nuo namu ? cai pilna darbo diena ?

Atsakyti

Skanuliai, ane? Tokie uch :D

Aš pas draugę pasibuvau, kibinus kepė, tai paskanavau, labai gardūs gavosi :rolleyes: paplepėjom, pasibuvau, po to į parduotuvę lėkiau, o žmonių kiek, košmaras kažkoks, nes lenktynės juk šį savaitgalį pas mus :rolleyes:

Geruliai sitie kopusteliai

As cia jau 1000 lenktynes  ? nu jo, sitos turetu buti, juk liepos pabaiga jau

Atsakyti

Nu va vis islenda tau kazkokiu darbu  :bigsmile:  netoli nuo namu ? cai pilna darbo diena ?

Centre, peskom nenueisiu :) aha pilnai dienai, nuo 8:30 iki 17:30, bet sake niekad nereikia but iki 17:30 :D 

Atsakyti

As cia jau 1000 lenktynes  ? nu jo, sitos turetu buti, juk liepos pabaiga jau

Aha, tos pačios, zvimbia aplink jau, girdisi :) 

Atsakyti

R.s..  o kokie tavo planai savaitgaliui ? vel kur nors pradesi gastroliuot nuo penktadienio ?  :ax: 

Atsakyti

Centre, peskom nenueisiu :) aha pilnai dienai, nuo 8:30 iki 17:30, bet sake niekad nereikia but iki 17:30 :D

Nu tai puiku   :ploja2:  :ploja2:​ 

Atsakyti
Bigbang,puiku bigsmile.gif Nors porai savaiciu,bet vis pinigai i kisene mirksiukas.gif

Pririjau arbuzo,isejau i sportus,neatlaikiau-variau i tulika vidury trefkes biggrin.gif
Atsakyti

Norėjau ir aš arbūzo, bet Lidl'e dažniausiai perkam be sėklų, tai reikėtų užsukti rytoj ir pasiimti savaitgaliui :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Ech biskeli tingejau keltis,  Siandien nuo 6 dirbam, bet uz tai  jau 14  prasides savaitgalis  :D 

Taip, is karto atsakau - MB isleidzia visam savaitgaliui, jau vakar daktaras palaimino, tai jau po pusryciu ir parleks namo. O ryt planuojam i kaima vaziuoti, aisku su nakvyne  su saslykais  :bigsmile:   :clap:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) nors vėlokai užmigau, bet šįryt visai pailsėjus jaučiuosi, matyt savaitgalio įtaka :D šiandien kaip ir jokių planų, reikia vištieną užsimarinuoti, o rytoj lėksim į sodą visa šeimyna, juhuuuuu! :vacation1:  :clap: 

Taip, is karto atsakau - MB isleidzia visam savaitgaliui, jau vakar daktaras palaimino, tai jau po pusryciu ir parleks namo. O ryt planuojam i kaima vaziuoti, aisku su nakvyne  su saslykais  :bigsmile:   :clap: 

Super :bigsmile: smagus savaitgalis nusimato! Ir skanus, žinoma :bigsmile: 

Atsakyti

Labas saulėtą penktadienio rytą :wub: 

Aš dirbu nuo pat ryto namie. Skalbiu,namus tvarkau,žodžiu apie ūkį sukuosi :) 

Mickute7,Dukra išvyko su Seneliais :wub:  Atostogaus lygiai savaitę :)  Vakar kalbėjom telefonu,laiminga laaaaabai :wub:  O savaitgalio planų neturim,bet neeeenoriuuu namie sėdėti :D  Bet ir išvažiuoti ilgam nelabai kur galim. Reik Uošvių šuniukus maitinti kas 4val,Draugės katina nuvažiuot pašert,vasara visi išvykę atostogų :)  Šiande tai vakare namie šašlykiukus kepsim,sienas dažysim. O ryt nežinau dar :) 

Almost,kaip vakar vakarėlis/staigmena? Nors net neabejoju,kad puikiai viskas buvo :) 

BigBang,kaip fainiai dėl darbo. Ir pinigėliai ir veiksmas,vis kitaip dienos bėgs :) 

*Voque*, o Jūs ryt ı sodybą lekiat? Kokia proga? Ar tiesiog susibėgimas mielas? :rolleyes: 

Giega,ką Jūs savaitgalį numatę? :) 

Mickute7,uh smagus savaitgaliukas Jūsų laukia :)  Gal grybaut lėksi?

Atsakyti

R's, semokai visi buvom susibėgę, tai va tokia ir proga :bigsmile: orą gerą pranašauja, tai visai liuks :sokiai: mano darbas užmarinuoti vištienos kepsnelius, dar va užtepą su rūkytu šamu pagaminau šįryt ir kokio sūrio nupirksiu, arbūzo, o kiti kitais dalykais rūpinsis :ax: dar vyno reikia nusipirkt :B 

Atsakyti