Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

O mus kviecia draugai i svecius..Nelabai noriu as pas juos biggrin.gif Nes sekanti savaitgali vel susimatysim biggrin.gif As labiau linkstu i kitu draugu puse,nes anie i LT ruosiasi isvaziuot likusiai vasarai..Bet MB sako,kad lygtai si savaitgali jie ir isvaziuoja g.gif Nesinori tada trukdyt daiktu krautis...Vnz,kad namie nesedesim tai 100% biggrin.gif
DAr ir shopingus reikia apvaziuot..Buitine chemija i pabaiga,dar dazu plaukams,dar sampunu visokiu...Basankiu lygiapadziu reikia..i bankus reikia...
Atsakyti

Labas rytas :) 

as pakeliui i darbuka :) 

pas mus penktadienio rytas irgi saulėtas  :wub: 

aha įdomu kaip Almost vakaras praėjo, nors neabejoju kad viskas šauniai  :wub: 

Voque - nu va smagus nusimato sestadienis  :yahoo:  

pas mus jokiu planu, sekmadieni tik su draugais greiciausiai tiksimes, tai planuojam i toki puba lekt, ale pavalgyt :) 

Atsakyti

Taip, is karto atsakau - MB isleidzia visam savaitgaliui, jau vakar daktaras palaimino, tai jau po pusryciu ir parleks namo. O ryt planuojam i kaima vaziuoti, aisku su nakvyne  su saslykais  :bigsmile:   :clap:​ 

Oh kaip smagu - ir Tau nuotaika kita iškart, liuks  :wub: 

Labas rytas :) nors vėlokai užmigau, bet šįryt visai pailsėjus jaučiuosi, matyt savaitgalio įtaka :D šiandien kaip ir jokių planų, reikia vištieną užsimarinuoti, o rytoj lėksim į sodą visa šeimyna, juhuuuuu! :vacation1:  :clap:

Super planai! Jau kaip kapočiau aš dabar tą vištą iš pat ryto, net ausys raitytųsi  :D  :D 

Almost,kaip vakar vakarėlis/staigmena? Nors net neabejoju,kad puikiai viskas buvo :)

Labai viskas super pavyko dėl vakarėlio, MB tikrai buvo nustebęs, nesitikėjo  :)  :4u: 

Smagu labai, kad Tavo dukružė laiminga iki debesų - ech, tos atostogos  :wub: 

Mergaitės, nu mano gyvenimas tai kaip komedija, gavau darbą porai savaičių ofise :D tai va šiandien atsedėjau, ryt vėl leksiu :) nu vis siek tiek pinigėlių papildomų. O darbas kaip sakant prie kompo, telefono ir sedet, tai nesvarbu realiai ar namie ar ten, ten bent pinigu moka. Galejo anksčiau pakviest  :D  

Super naujienos, sveikinu! Tikrai svarbiausia, kad pinigas į kišenę, o ne iš jos  :) 

Labas rytas!
Viskas, ko noriu - kavos ir suėst visą pasaulį aplink save  :D  :D 

Vakar staigmena labai gerai pavyko. Aš MB vis "gydžiau", kad lėksiu su kolegom atsisveikinimo vakarienės ir gėrimų to išeinančio kolegos proga. Nu ir dar kai draugė užvakar pasakė, kad gaila, jog neišeina atšvęsti, bet paminėsim, kai jie grįš, tai MB iš viso nieko nesitikėjo.
Grįžau namo susirinkus visus padėklus, pasiruošiau, sėdžiu, laukiu. Žinau, kad MB turėjo užtrukt, bet vis tiek šiek tiek neramu, nes su motociklu važiuoja namo, nu maža kas, visko būna.. Bet galvoju galėtų pabūt darbe tiek, kad grįžtu tik jau kai draugai bus grįžę. Nu bet grįžo anksčiau ir sakė pradėjo kažką įtarti tik kai pamatė skalbinius ant lovos miegamojo (nes išnešiau nuo fotelio iš svetainės). O man kaip sunku juoką buvo tvardyti, eina sau  :D Tai įėjo į svetainę, žiūri ir klausia "Ko Tu ne baliuj tam savo? Kelintą val bus? Reiks nuvežt?". O aš tik juokiuos ir sakau "Baliuj baliuj aš, trūksta dar keturių žmonių"  :D Tai tada jau susivokė.. Kaip tik ir draugai grįžo iš sportų, tai išvažiavo paimti, kad greičiau būtų ir nereikėtų su taksi jiems lėkt. Nu ir ką - ir nieko, puikumėlis. Strigo grįždami pas mus kamšty - gatvės uždarytos buvo dėl maratono  :blink:  :D Tai žodžiu vietoj to, kad būtų jau pas mus apie 8val, atvažiavo tik apie 9val visi dėl tų uždarytų gatvių.. 

Pasėdėjom, pasibuvom, pagurkšnojom džino kokteilių, užkandom visko - labai geri tikrai buvo tie maisto padėklai. Mano nuostabai puikiausiai suėjo daržovės su kelių rūšių padažiukais (humusu, kažkokiu jogurto padažu ir pesto), pirmą kartą valgiau žalius neapdorotus kalafijorus. Sakė kiti keli draugai irgi pirmą kartą taip valgė ir turiu pripažint, kad buvo LABAI LABAI skanu  :wub: Tikrai dažniau dabar įvesiu kalafijorą į savo racioną, liuks reikalas. Džiaugiuos, kad mažai buvo tų visokių riebių, nesveikų užkandžių. Prisivalgėm, padainavo su gimtadieniu, pakapojom torto, išleidom draugus ir lėkėm miegot. Jie šiandien išskrenda atostogų dviems savaitėms beveik, o mes toliau į ritmą savo visokeriopą  :) 

Tik man šiandien įmonės vakarėlis, tai sakiau rytoj visą dieną gulėsiu lovoj, žiūrėsiu serialus ir nieko nedirbsiu namie - atidirbau jau savo  :D  :D​ 

Atsakyti

DAr ir shopingus reikia apvaziuot..Buitine chemija i pabaiga,dar dazu plaukams,dar sampunu visokiu...Basankiu lygiapadziu reikia..i bankus reikia...

Vargsti ir vargsti Tu su tom lygiapadėm basutėm - vis tiek žinai, kad nerasi, tai nebesuk galvos  :D  :D 

aha įdomu kaip Almost vakaras praėjo, nors neabejoju kad viskas šauniai  :wub:

aha, kaip tik viską papasakojau - labai smagiai viskas praėjo, pavyko MB nustebinti, apskritai laimingas sakė labai šiuo gimtadieniu, dovanom, staigmenom  :)​ 

Atsakyti

Oi, Almost, kaip smagu, kad viskas šauniai pavyko, kad vaišės skanios ir žinok kalafiorą žalią aš dažnai valgau ir salotas gaminu su neapdorotu, tai labai liuks reikalas :)

Atsakyti
Mes ir daznai neapdorota kalafiora valgom mirksiukas.gif Vienos is einamiausiu salotu-kalafioras,pomidoras,svogunu laiskai mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš kadangi brokolio nevalgau, nes man skrandis stoja, tai galvoju todėl niekad kažkaip ir kalafijoro nevalgydavau dėl tos pačios priežasties  :)​ 

Atsakyti

Mes ir daznai neapdorota kalafiora valgom mirksiukas.gifVienos is einamiausiu salotu-kalafioras,pomidoras,svogunu laiskai mirksiukas.gif

Nesu tokių valgiusi :) man skani su vištiena, pomidorais, kalafiorais ir dar kažkuo :)

Aš kadangi brokolio nevalgau, nes man skrandis stoja, tai galvoju todėl niekad kažkaip ir kalafijoro nevalgydavau dėl tos pačios priežasties  :)​ 

Valgau tiek kalafiorą, tiek brokolį, abai mėgstu :rolleyes: man ir garinti labai skanu, ir neapdoroti, o dabar jau lietuviškus perku, tai išvis liuks :angel_not:

Atsakyti

Oi kaip smagu Almost skaityt viska apie vakar :) saunumelis  :yahoo:  :4u: 

o as ieskau zmoniu darbui, niekas nenori dirbt :D 

Atsakyti

Vakar staigmena labai gerai pavyko.

, pirmą kartą valgiau žalius neapdorotus kalafijorus. Sakė kiti keli draugai irgi pirmą kartą taip valgė ir turiu pripažint, kad buvo LABAI LABAI skanu  :wub: Tikrai dažniau dabar įvesiu kalafijorą į savo racioną, liuks reikalas.

NU pas tave kaip visad sauniai 

O zalias kalafijoras man irgi skanu  :P  darydavau misraine - kalafijoras, morka, razinos ir su majonezu, tokia kaip ir saldoka bet visai liuks prie kokios vistienos

Atsakyti

Valgau tiek kalafiorą, tiek brokolį, abai mėgstu :rolleyes: man ir garinti labai skanu, ir neapdoroti, o dabar jau lietuviškus perku, tai išvis liuks :angel_not:

galim tada mudvi draugauti  :friends:​ 

Atsakyti

galim tada mudvi draugauti  :friends:​ 

:ploja2:

jau po darbų? kaip sekėsi? :mirksiukas:

Atsakyti