Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As irgi garaze biggrin.gif Tik as laukiu sb,parvezt reiks,nes paliks mano sena masinyte taisyt.. Kol naujos nenusipirko,vazines su ja,o savo pardavines.. Nebenori km sukt,o i darba biski atstumas yra..
O maniskei irgi akumas nusedes,ka noret juk stovejo koki pusmeti.. Ir reikia kazka pakeist.. Detale jau senai nupirkta,bet va rankos niekaip bedaejo..
Atsakyti

As tai dar darbe iki ryto, kazkaip greit diena praejo, tuoj vakaras, ramybe  :angel_not:​ 

Atsakyti

As tai dar darbe iki ryto, kazkaip greit diena praejo, tuoj vakaras, ramybe  :angel_not:​ 

paromis dirbi ? ar daug vaikuciu ?

Atsakyti

paromis dirbi ? ar daug vaikuciu ?

Aha siandien para, bet nevisada paromis dirbu. Atostogos dabar, tai tik 5 vaikai yra.

Atsakyti

Mickute, kiek tau metu? 

Kaip suprantu Giega +- 40-45 , pagal sunaus amziu, o kaip kitos?

Atsakyti

man va ka tik kovo pradzioje 45  buvo  :D 

Atsakyti
Tylios ramios visos biggrin.gif
As pasnaudziau..Buciau dar meigojus,bet MB jau pazadino,sako-o ka nakti veiksiu biggrin.gif

Liepuks,taip,man 45+ mirksiukas.gif Mes su Mickute cia vyriausios mirksiukas.gif
Atsakyti

As ir filma beziuredama koki pusvalanduka snustelejau  :P​ 

Atsakyti

:yahoo: vaikai sugule, tyluma ramuma, bet visgi koks surmulys per diena, tik vakare pajutau kokios isuztos ausys  :B​ 

Atsakyti
Atrodo ir nepavargus,bet kazkaip jau vaziuojant namo akys merktis pradejo..Tai pavalgem,telika patildem ir uzmigom..Girdejau,kad MB kazkas skambino,bet neissibudinau biggrin.gif Mane irgi tik is antro karto prikele biggrin.gif

Daug kiausu liko nesuvalgytu per Velykas?
Atsakyti

Liko tu kiausu, juk tiek prisimarginau. tai ir siandien grizus is darbo tik sriubos ir kiausu valgiau. dar ir ryt nesuvalgysim 

Liepuks o tu ten kokia tik grupe turi vaikuciu ? kokio amziaus ? o siaip ar daug ten tu vaikuciu buna kai ne atostogos ? 

Atsakyti

Liko tu kiausu, juk tiek prisimarginau. tai ir siandien grizus is darbo tik sriubos ir kiausu valgiau. dar ir ryt nesuvalgysim 

Liepuks o tu ten kokia tik grupe turi vaikuciu ? kokio amziaus ? o siaip ar daug ten tu vaikuciu buna kai ne atostogos ? 

Seimynos pas mus, maisyto amziaus, keliu seimu vaikai. Mano seimynoj 9 vaikai.

As tai saikingai daziau kiausiniu 15vnt., tai tik keli liko :)

Atsakyti