Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Energetiniai man smirda..Ypac Redbulis,veu..Kava irgi manes nelabai veikia..GAliu isgert kavos ir eit miegot biggrin.gif Na,dienos metu issijudinsiu.Sunku i darbo pabaiga,kai tik vaziuoji,o jei dar i kamsti sedi...
Atsakyti

GAliu isgert kavos ir eit miegot

Aš lygiai taip pat :D man tai daugiau labai skanus įprotis ir aišku psichologinis galvojimas, kad oi tikrai prabudina :rolleyes: 

Atsakyti

As irgi manau, jog tai psichologinis iprotis, bet negavus kavos man diena nekokia  :hmm:  :B​ 

Atsakyti

As irgi manau, jog tai psichologinis iprotis, bet negavus kavos man diena nekokia  :hmm:  :B​ 

Man kartais reikia net ne vieno ir ne kelių puodelių, o savaitgaliais kava išvis liejasi laisvai :D tai su šeima susitinkam kavintis, tai su draugais, tai dviese einant pasivaikščioti pasiimam :)

Atsakyti

Man kartais reikia net ne vieno ir ne kelių puodelių, o savaitgaliais kava išvis liejasi laisvai :D tai su šeima susitinkam kavintis, tai su draugais, tai dviese einant pasivaikščioti pasiimam :)

Mano norma 2 puodeliai, 3-ias tik darbe pries naktine pamaina, kitaip sirdis kalatojasi.

Atsakyti

oras koks nerealus,šilta :wub: 

Dukros po kiemą duodasi :)  

Eisiu skalbti ir nešiu į lauką džiovinti,man irgi patinka lauke išsiplėvėsavę drabužiai :) 

Kava manęs irgi miego atveju neveikia :B​ 

Atsakyti

ką veikiate Damos? :bigsmile: 

Aš pagaminau vakarienę,sulauksim Tėčio,pavakarieniausim ir eisim arba važiuosim kur pasivaikščioti :)​ 

Atsakyti

Aš grįžusi po darbų gaminau valgyti, pasportavau, pasikavinau, o dabar laukiu SB ir lėksim gal prie jūros, nes gėda, bet senokai jau buvom :rolleyes: 

Atsakyti

Puiku, kad savaite trumpesne, va jau ryt ir ketvirtadienis. Kaip ir sakiau darbo turim, tai likom pora valandu ilgiau padirbeti, paskui dar iki mano brolio nulekem,  sulos privarvines, tai  kazkur 8 litrus parsiveziau, ryt i darba vesiuos. greit uzvalgiau biskeli ir dar einu padirbeti, kokiai valandelei darbo namo parsiveziau, tada vel  pas jus uzeisiu 

Atsakyti

As tai pasivaiksciojau, oru pasidziaugiau. Pasisopinau, mazei batus ir sau kuprinele nusipirkau. Vakare sode pasikrapstinejau, svaraini apgenejau.

Atsakyti

Energetinio niekad neperkam, nemegstam, gal is viso vos kelis kartus tik is kazkieno   kelis gurksnius esu paragavus. o kava gerai. nu buna kad darbe po pietu  koks tingulys apima, tai kava tikrai  padeda. o siaip vakarine kava tikrai netrukdo miegoti . viskas darbai baigti, taip atrode nedaug, ale dar ir MB kartu valandele padirbejo. viskas, einu pietukus rytdienai susiruosti

Atsakyti

Liepuks nuosavame name gyveni ?

orelis tai siandien pasaka !!!!! nemelavo, kad +18. mes ir per pietus  darbe  islindom i lauka pasedeti. grizau namo - is karto langus atlapojau  :P 

Atsakyti