GAliu isgert kavos ir eit miegot
Aš lygiai taip pat man tai daugiau labai skanus įprotis ir aišku psichologinis galvojimas, kad oi tikrai prabudina
As irgi manau, jog tai psichologinis iprotis, bet negavus kavos man diena nekokia
As irgi manau, jog tai psichologinis iprotis, bet negavus kavos man diena nekokia
![]()
Man kartais reikia net ne vieno ir ne kelių puodelių, o savaitgaliais kava išvis liejasi laisvai tai su šeima susitinkam kavintis, tai su draugais, tai dviese einant pasivaikščioti pasiimam
Man kartais reikia net ne vieno ir ne kelių puodelių, o savaitgaliais kava išvis liejasi laisvai
tai su šeima susitinkam kavintis, tai su draugais, tai dviese einant pasivaikščioti pasiimam
Mano norma 2 puodeliai, 3-ias tik darbe pries naktine pamaina, kitaip sirdis kalatojasi.
oras koks nerealus,šilta
Dukros po kiemą duodasi
Eisiu skalbti ir nešiu į lauką džiovinti,man irgi patinka lauke išsiplėvėsavę drabužiai
Kava manęs irgi miego atveju neveikia
ką veikiate Damos?
Aš pagaminau vakarienę,sulauksim Tėčio,pavakarieniausim ir eisim arba važiuosim kur pasivaikščioti
Aš grįžusi po darbų gaminau valgyti, pasportavau, pasikavinau, o dabar laukiu SB ir lėksim gal prie jūros, nes gėda, bet senokai jau buvom
Puiku, kad savaite trumpesne, va jau ryt ir ketvirtadienis. Kaip ir sakiau darbo turim, tai likom pora valandu ilgiau padirbeti, paskui dar iki mano brolio nulekem, sulos privarvines, tai kazkur 8 litrus parsiveziau, ryt i darba vesiuos. greit uzvalgiau biskeli ir dar einu padirbeti, kokiai valandelei darbo namo parsiveziau, tada vel pas jus uzeisiu
As tai pasivaiksciojau, oru pasidziaugiau. Pasisopinau, mazei batus ir sau kuprinele nusipirkau. Vakare sode pasikrapstinejau, svaraini apgenejau.
Energetinio niekad neperkam, nemegstam, gal is viso vos kelis kartus tik is kazkieno kelis gurksnius esu paragavus. o kava gerai. nu buna kad darbe po pietu koks tingulys apima, tai kava tikrai padeda. o siaip vakarine kava tikrai netrukdo miegoti . viskas darbai baigti, taip atrode nedaug, ale dar ir MB kartu valandele padirbejo. viskas, einu pietukus rytdienai susiruosti
Liepuks nuosavame name gyveni ?
orelis tai siandien pasaka !!!!! nemelavo, kad +18. mes ir per pietus darbe islindom i lauka pasedeti. grizau namo - is karto langus atlapojau