Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As daziau 27 biggrin.gif 3 kiausus MB issivire dar pries Velykas..Rekiau,kad surijo mano baltus,kai pilnas saldytuvas rudu biggrin.gif Liko kokia 12..Bet va siandien suvalgem,i darba pasiemem ir dar rytdienai liks..
Sriubos patingejau virt..Koldunu issiviriau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

As jau cia.

As turbut 25 kiausus daziau, kadangi ir kaimynui daziau, tai tiksliai neskaiciavau.  sveciu neturejom, tai nieks neatsinese, greiciau mes eidami i sveciu po kelis dar isnesem. ir dabar pusryciams kiausus  kapoju ir dar i darba isidejau 

Atsakyti

NU ziuresim kiek cia siandien atsils- ir  vel ryte  per telika pranese, kad 13-18. kol kas tai   tik keliai laipsniai, rengiuosi kaip normaliai. gal neiskepsim jei ka vakare  :D  gal  teks ilgiau padirbeti, o tai darbu jau pasipyle, jau vakar leido visiems kas tik nori likti po darbo padirbeti, bet vakar  butinai turejo MB i poliklininka, nes ketvirtadieni taip ir nenuvaziavo, irgi darbe ilgiau likom, tai biskeli ir velniu nuo seseles gavo.. o jau mums tai reiks padirbeti, kazkip finansus reikia atstatineti  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Spėjau su Mickute7 kavos išgerti ar ne? :D​ 

Atsakyti

MB matau jau uzkure masiniuka, lekiu ir as. geros dienos 

Atsakyti

Labas rytas :)

Spėjau su Mickute7 kavos išgerti ar ne? :D​ 

Spejai spejai . jau spejau  pagalvoti kur tu dingai 

Atsakyti

Vakar mane irgi miegas vis šaukė ir šaukė :D  priguliau nusnausti 5min dieną,nusnaudžiau 2val :hmm:  :D  Po to Uošviai atvažiavo,tai mes su Anyta sėdėjom plepėjomės su arbata,Uošvis obelį tvarkė,genėjo. Tada gryžo Vyras,padirbom nelengvo darbo prie remonto ir laikas miegot :) 

Margučių liko daug :blink:  Marginom 20 bet lauktuvių kai pridėjo 15 o dar namie buvo likę...tai vajė :unsure:  atsibodo jau valgyt,viriau vakar rūgštynių sriubos,tai gavosi daugiau kiaušinių sriuba :laugh: 

Kaip man dienos maišosi,vakar grynai pirmadienis buvo :) 

Lėksiu ryte pasportuoti,tada reik dovaną paiimti,buvau užsakiusi,nes Dukra šiande eina į darželio Draugės gimtadienį :) 

Ir namus pasitvarkyti,nes labai susikuitė kažkaip  :D 

Atsakyti

Liepuks,klausiai amžiaus,man šei dienai 33 :)  Vat apie batus rašiai,kad greit sunešioja, o mano ačiū D,abi kažkaip nešioja "taupiai" nesunešioja,vyresnėlės dar lieka sesei,o poto tik iššauga,nei rūbai Joms plyšta,3 kart pfu pfu pfu,kad neprisigirti :D 

Mickute7,užkūrėt mašiniuką?

giega,daug vakar darbo buvo po švenčių?

Almost,vakar man buvo pirmadienis :D užtai ir klausiau ar eisi sportuoti :D  o šeip toli Tau sporto klubas nuo namų ?

*Voque* kaip Tavo vakar vakaras? ką nuveikiai gero?

BigBang,Mouette,labukas :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas, oras koks nuo ryto  :wub:   reikes skalbimu uzsiimti, labai patinka lauke dziuvusiu rubu gaiva.

Atsakyti

Labas rytas :) kažkaip nebeužsukau vakar, buvo veiklos namuose, greit vakaras pralekė :rolleyes: sportavau, valgyt gaminau, po to su SB vakarą leidom, nes grįžo normaliu laiku :rolleyes:

Kiaušinius paskutinius tris pabaigė MB šįryt, neturėjom daug :) mūsų marginti iškeliavo į svečius, aišku patys parsivežėm, bet va ir nebeliko, liuks :ax:

Rytas apsiniaukęs, drėgnas, popiet žada iki 13, bet nežinau nežinau, nesitiki kažkaip, nes dabar tikrai nešiltas oras :ax:

Atsakyti
Labukas

MAn irgi maisos dienos biggrin.gif Siandien jau treciadienis,bet darbo turetu but kaip antradieni-daug...Vakar darbo buvo truputi daugiau,nei eilini pirmadieni..

PAs mus dar apsiniauke...Vakar tik i vakara saulyte islindo,siandien popiet lietu rodo...TAi praktiskai visa diena sviesu reikia...Na nors silta biggrin.gif

Ir pietu vakar pamiegojau,ir siaip anksti guliausi,bet vistiek vos atsikeliau ir toliau miego noriu,kava neveikia....Kodel,kai laisvadieniai buna,akys pacios atsimerkia 7ryto ir nebeuzmiegu...
Atsakyti

Ir aš šiandien siaubingai noriu miego, atrodo pačios akys merkiasi, net apie energetini galvojau, bet kažkaip nesu už jų gėrimą, tai bandysiu stipresne kava :)

Atsakyti