Sriubos patingejau virt..Koldunu issiviriau

NU ziuresim kiek cia siandien atsils- ir vel ryte per telika pranese, kad 13-18. kol kas tai tik keliai laipsniai, rengiuosi kaip normaliai. gal neiskepsim jei ka vakare gal teks ilgiau padirbeti, o tai darbu jau pasipyle, jau vakar leido visiems kas tik nori likti po darbo padirbeti, bet vakar butinai turejo MB i poliklininka, nes ketvirtadieni taip ir nenuvaziavo, irgi darbe ilgiau likom, tai biskeli ir velniu nuo seseles gavo.. o jau mums tai reiks padirbeti, kazkip finansus reikia atstatineti
Vakar mane irgi miegas vis šaukė ir šaukė priguliau nusnausti 5min dieną,nusnaudžiau 2val
Po to Uošviai atvažiavo,tai mes su Anyta sėdėjom plepėjomės su arbata,Uošvis obelį tvarkė,genėjo. Tada gryžo Vyras,padirbom nelengvo darbo prie remonto ir laikas miegot
Margučių liko daug Marginom 20 bet lauktuvių kai pridėjo 15 o dar namie buvo likę...tai vajė
atsibodo jau valgyt,viriau vakar rūgštynių sriubos,tai gavosi daugiau kiaušinių sriuba
Kaip man dienos maišosi,vakar grynai pirmadienis buvo
Lėksiu ryte pasportuoti,tada reik dovaną paiimti,buvau užsakiusi,nes Dukra šiande eina į darželio Draugės gimtadienį
Ir namus pasitvarkyti,nes labai susikuitė kažkaip
Liepuks,klausiai amžiaus,man šei dienai 33 Vat apie batus rašiai,kad greit sunešioja, o mano ačiū D,abi kažkaip nešioja "taupiai" nesunešioja,vyresnėlės dar lieka sesei,o poto tik iššauga,nei rūbai Joms plyšta,3 kart pfu pfu pfu,kad neprisigirti
Mickute7,užkūrėt mašiniuką?
giega,daug vakar darbo buvo po švenčių?
Almost,vakar man buvo pirmadienis užtai ir klausiau ar eisi sportuoti
o šeip toli Tau sporto klubas nuo namų ?
*Voque* kaip Tavo vakar vakaras? ką nuveikiai gero?
BigBang,Mouette,labukas
Labas rytas kažkaip nebeužsukau vakar, buvo veiklos namuose, greit vakaras pralekė
sportavau, valgyt gaminau, po to su SB vakarą leidom, nes grįžo normaliu laiku
Kiaušinius paskutinius tris pabaigė MB šįryt, neturėjom daug mūsų marginti iškeliavo į svečius, aišku patys parsivežėm, bet va ir nebeliko, liuks
Rytas apsiniaukęs, drėgnas, popiet žada iki 13, bet nežinau nežinau, nesitiki kažkaip, nes dabar tikrai nešiltas oras