*Voque* buvau skaičiusi,kažkada rašiai,kad graikiškos skanesnės,ieškojau turguje ir gaila buvo tik ispaniškos. O labai norėjau graikiškų paragauti. Na manau tikrai rasiu ir graikiškų.
Buvom bazėj,pirkom braškių,keista,kad tokios pigios,nustebau
Nes kai po šilauogių kainos kai *Voque* pasakė,tai pigios pasirodė 2.5€/kg ispaniškos,kelias suvalgiau,skanios tikrai
giega,lopykit dangų,kad nelytų
![]()
Niu lauksim pasirodant,kai pabaigsi megzti Anūkei grožius
*Voque* jau gavai kavos?
Liepuks,o neaišku nuo ko išbėrė Mažę? Kas prižiūri,kai Tu dirbi ar biuletenis?
Dabar netyre, nera pas mus kaip istirt, jei vel bers vesim I didesni miesta ieskot alergenu. Siandien einu tik vakare I naktine pamaina, tai vyras pabus, o ryt ir poryt man laisva, tai dazniausiai taip issisukam ar susikeiciu darbe, o jei labai stipriai suserga imu biulioteni ir slaugau vaika as.
*Voque* buvau skaičiusi,kažkada rašiai,kad graikiškos skanesnės,ieškojau turguje ir gaila buvo tik ispaniškos. O labai norėjau graikiškų paragauti. Na manau tikrai rasiu ir graikiškų.
Aha, tik dabar prisiminiau, kad rašiau jau
Kavos gersiu namuose, tai tik vakarop manau arba kokteilį su kava plaksiuosi po sporto
Liepuks,šaunu,kad va taip eina suderinti su darbu ir Dukros priežiūra O noriai išleidžia Dukra Tave nakčiai į darbą?
*Voque* koks kokteilis su kava,papasakok
Liepuks,šaunu,kad va taip eina suderinti su darbu ir Dukros priežiūra
O noriai išleidžia Dukra Tave nakčiai į darbą?
*Voque* koks kokteilis su kava,papasakok
Turbut iprato, pasilieka su teciu, tik kita diena kai pasiimu is darzelio sako, kad labai pasiilgo, bet tokiu neisleidimu tai nera, graziuoju sususitariam.
*Voque* tikriausiai šilauogės auksinės,kad kaina tokia
Na čia jau juokas pro ašaras ištikrųjų
Mickute7,pailsėjai,nugara atsigavo?
giega, nemezgi nieko šiuo metu? TB neturės Tavo rankų darbi megztuko?
Ką gero nuveikiai vakar vakare?
BigBang,Tavo Dukrytės toks jau dabar amžius,kad bendrauti nori su Vaikais
Smagu
Jau 7 mėnesiukai ar ne?
Mouette,labai pasiilgom
Almost irgi pasiilgom,bet žinom žinom Jos dingimo priežastį
![]()
Taip, jau 7 mėnesiai Labai greitai prabėgo
LAbukas
Pas mus vel lyja...Nieko naujo nepasakau,aneViena diena pasidziaugiam geresniu oru ir vel tas pats..Mums tuos riedzius atsauke del oro salygu..Nors sestadieniui rodo gera ora,bet sake,taip slapia,kad nepavaziuoja tie segvejai..Na persisakysim kokiai geguzes pabaigai
mezgu anukei megztuka ir sijonuka..Nezinau kas gausis,nes kaip visada beveik is akies mezguSB nemegsiu,vistiek nenesios,o darbo daug
Sunui greiciau numegsiu,tas nors nesioja
as siltesnius rubus,batus jau i palepe sukeliau...Dabar reiks nesusalt su plonesniais
Nu gausi pasirodyt, kai pabaigsi Aš vis neturiu laiko prisėsti prie savo mezginių, verkia dėžėj jie paslėpti
Aha, jau po kavos ir po priešpiečių
braškių ir mes vakar pirkom, bet ispaniškų neperku, visada graikiškas, tai skonis wooow, labai saldžios, sultingos
va kaip tik salotas labai skanias su braškėmis žinau: špinatų lapai/braškės/kepinti ir smulkinti anakardžiai/avokadas/feta ir užpilas iš aliejaus/citrinos sulčių/garstyčių/klevų sirupo ar medaus
Aš braškių šiandien nusipirkau, net ėjau pažiūrėt iš kur jos, tai pasirodo vietinės, šiltnamiuose turbūt užaugintos, labai skanios irgi
Mano mažiukei pakaušį kažko irgi pabėrė, tai ėjom šiandien į vaistinę tepaliuko klaust kokio kad duotų. Tai va teplioju dabar ir tikiuosi praeis, nes labai drąskosi, kasosi. Tik vat neaišku nuo ko, Niekur kitur nėra, tik ten.
Taip, jau 7 mėnesiai
Labai greitai prabėgo
Nu gausi pasirodyt, kai pabaigsi
Aš vis neturiu laiko prisėsti prie savo mezginių, verkia dėžėj jie paslėpti
Aš braškių šiandien nusipirkau, net ėjau pažiūrėt iš kur jos, tai pasirodo vietinės, šiltnamiuose turbūt užaugintos, labai skanios irgi
Mano mažiukei pakaušį kažko irgi pabėrė, tai ėjom šiandien į vaistinę tepaliuko klaust kokio kad duotų. Tai va teplioju dabar ir tikiuosi praeis, nes labai drąskosi, kasosi. Tik vat neaišku nuo ko, Niekur kitur nėra, tik ten.
Gal susilo
Kokteilis paprastas, kaip tik dabar skanauju po sporto: kokosų pienas/šaldytos šilauogės/proteinas/keli šaldytos kavos ledukai na, kai lieka kavos, tai užsišaldau ledukų formelėse ir turiu
Einu gaminti valgyti rytojui į darbą, gal dar kokių keksiukų iškepsiu

Pries pora dienu uzsisakiau is tokio Groupono hortensijas ir siandien jau gavau

Dukra kaip tik sitam sustojime islipa

http://www.anglija.t...io-laukes-vyras
pasivaidenu ir as po darbu. pas mus nieko naujo- vis dirbam dirbam dirbam
Eina sau, Giega, kaip baisu...
pasivaidenu ir as po darbu. pas mus nieko naujo- vis dirbam dirbam dirbam
![]()
Kur dėsi tuos milijonus