Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

*Voque* buvau skaičiusi,kažkada rašiai,kad graikiškos skanesnės,ieškojau turguje ir gaila buvo tik ispaniškos. O labai norėjau graikiškų paragauti. Na manau tikrai rasiu ir graikiškų.

Atsakyti

Buvom bazėj,pirkom braškių,keista,kad tokios pigios,nustebau :D  Nes kai po šilauogių kainos kai *Voque* pasakė,tai pigios pasirodė 2.5€/kg ispaniškos,kelias suvalgiau,skanios tikrai :)

giega,lopykit dangų,kad nelytų :D  :D   Niu lauksim pasirodant,kai pabaigsi megzti Anūkei grožius :mirksiukas:

*Voque* jau gavai kavos? :bigsmile:

Liepuks,o neaišku nuo ko išbėrė Mažę? Kas prižiūri,kai Tu dirbi ar biuletenis?

Dabar netyre, nera pas mus kaip istirt, jei vel bers vesim I didesni miesta ieskot alergenu. Siandien einu tik vakare I naktine pamaina, tai vyras pabus, o ryt ir poryt man laisva, tai dazniausiai taip issisukam ar susikeiciu darbe, o jei labai stipriai suserga imu biulioteni ir slaugau vaika as.

Atsakyti

*Voque* buvau skaičiusi,kažkada rašiai,kad graikiškos skanesnės,ieškojau turguje ir gaila buvo tik ispaniškos. O labai norėjau graikiškų paragauti. Na manau tikrai rasiu ir graikiškų.

Aha, tik dabar prisiminiau, kad rašiau jau :D :rolleyes:

Kavos gersiu namuose, tai tik vakarop manau arba kokteilį su kava plaksiuosi po sporto :ax:

Atsakyti

Liepuks,šaunu,kad va taip eina suderinti su darbu ir Dukros priežiūra :)  O noriai išleidžia Dukra Tave nakčiai į darbą?

*Voque* koks kokteilis su kava,papasakok :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liepuks,šaunu,kad va taip eina suderinti su darbu ir Dukros priežiūra :)  O noriai išleidžia Dukra Tave nakčiai į darbą?

*Voque* koks kokteilis su kava,papasakok :rolleyes:​ 

Turbut iprato, pasilieka su teciu, tik kita diena kai pasiimu is darzelio sako, kad labai pasiilgo, bet tokiu neisleidimu ​tai nera, graziuoju sususitariam.

Atsakyti

*Voque* tikriausiai šilauogės auksinės,kad kaina tokia :D  Na čia jau juokas pro ašaras ištikrųjų :unsure:

Mickute7,pailsėjai,nugara atsigavo? :)

giega, nemezgi nieko šiuo metu? TB neturės Tavo rankų darbi megztuko? :D  Ką gero nuveikiai vakar vakare?

BigBang,Tavo Dukrytės toks jau dabar amžius,kad bendrauti nori su Vaikais :D  Smagu :) Jau 7 mėnesiukai ar ne?

Mouette,labai pasiilgom :wub:

Almost irgi pasiilgom,bet žinom žinom Jos dingimo priežastį :D  :D

Taip, jau 7 mėnesiai  :4u: Labai greitai prabėgo  :) 

LAbukas

Pas mus vel lyja...Nieko naujo nepasakau,ane biggrin.gifViena diena pasidziaugiam geresniu oru ir vel tas pats..Mums tuos riedzius atsauke del oro salygu..Nors sestadieniui rodo gera ora,bet sake,taip slapia,kad nepavaziuoja tie segvejai..Na persisakysim kokiai geguzes pabaigai mirksiukas.gif

mezgu anukei megztuka ir sijonuka..Nezinau kas gausis,nes kaip visada beveik is akies mezgu biggrin.gifSB nemegsiu,vistiek nenesios,o darbo daug biggrin.gifSunui greiciau numegsiu,tas nors nesioja biggrin.gif

as siltesnius rubus,batus jau i palepe sukeliau...Dabar reiks nesusalt su plonesniais biggrin.gif

Nu gausi pasirodyt, kai pabaigsi :) Aš vis neturiu laiko prisėsti prie savo mezginių, verkia dėžėj jie paslėpti :( 

Aha, jau po kavos ir po priešpiečių :) braškių ir mes vakar pirkom, bet ispaniškų neperku, visada graikiškas, tai skonis wooow, labai saldžios, sultingos :rolleyes: va kaip tik salotas labai skanias su braškėmis žinau: špinatų lapai/braškės/kepinti ir smulkinti anakardžiai/avokadas/feta ir užpilas iš aliejaus/citrinos sulčių/garstyčių/klevų sirupo ar medaus :ax:

Aš braškių šiandien nusipirkau, net ėjau pažiūrėt iš kur jos, tai pasirodo vietinės, šiltnamiuose turbūt užaugintos, labai skanios irgi :) 

Mano mažiukei pakaušį kažko irgi pabėrė, tai ėjom šiandien į vaistinę tepaliuko klaust kokio kad duotų. Tai va teplioju dabar ir tikiuosi praeis, nes labai drąskosi, kasosi. Tik vat neaišku nuo ko, Niekur kitur nėra, tik ten. 

Atsakyti

Taip, jau 7 mėnesiai  :4u: Labai greitai prabėgo  :)

Nu gausi pasirodyt, kai pabaigsi :) Aš vis neturiu laiko prisėsti prie savo mezginių, verkia dėžėj jie paslėpti :(

Aš braškių šiandien nusipirkau, net ėjau pažiūrėt iš kur jos, tai pasirodo vietinės, šiltnamiuose turbūt užaugintos, labai skanios irgi :)

Mano mažiukei pakaušį kažko irgi pabėrė, tai ėjom šiandien į vaistinę tepaliuko klaust kokio kad duotų. Tai va teplioju dabar ir tikiuosi praeis, nes labai drąskosi, kasosi. Tik vat neaišku nuo ko, Niekur kitur nėra, tik ten. 

Gal susilo  :hmm:​ 

Atsakyti

Kokteilis paprastas, kaip tik dabar skanauju po sporto: kokosų pienas/šaldytos šilauogės/proteinas/keli šaldytos kavos ledukai :) na, kai lieka kavos, tai užsišaldau ledukų formelėse ir turiu :rolleyes: 

Einu gaminti valgyti rytojui į darbą, gal dar kokių keksiukų iškepsiu :ax: 

Atsakyti
JAu namie mirksiukas.gif GAlvoju ar eit pasnaust,ar nagus lakuotis biggrin.gif

Pries pora dienu uzsisakiau is tokio Groupono hortensijas ir siandien jau gavau bigsmile.gif O is originalaus puslapio laukt iki geguzes pradzios reikia...DAbar mastau,gal nepirkt is to puslapio,o paieskot pardese g.gif Yra ju,tik labai mazos..Cia gavau kokiu 25cm,bet irgi tik 1 saka biggrin.gif Tai beveik tas ant to...

Dukra kaip tik sitam sustojime islipa blink.gif
http://www.anglija.t...io-laukes-vyras
Atsakyti

pasivaidenu ir as po darbu. pas mus nieko naujo- vis dirbam dirbam dirbam  :P​ 

Atsakyti

Eina sau, Giega, kaip baisu... :huh2: 

Atsakyti

pasivaidenu ir as po darbu. pas mus nieko naujo- vis dirbam dirbam dirbam  :P 

Kur dėsi tuos milijonus :D 

Atsakyti