Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Tikrai,kad labai greit prabego si savaite biggrin.gif Niekaip planu savaitgaliui nesusidelioju ax.gif Viskas labai priklauso nuo MB darbo-yra tikimybe,kad savaitgali iskvies dirbt,tada vercias mano planai kitu kampu biggrin.gif

Vogue,o koks tavo kavos puodelis,kad dar lieka uzsaldymui bigsmile.gif Pas mane gal ir lieka koks saukstas biggrin.gif Jei planuociau saldyt,tureciau specialiai daryt tam kava biggrin.gif
Mano nutribullet taip ir stovi nebenaudojamas..Dar pradzioj plakem tuos zalius kokteilius,bet atsibodo gert juos biggrin.gif
Atsakyti

Oi kavos pasitaisant vienam kartui tikrai nelieka, jau greičiau trūksta :D bet kartais lieka tada, kai savaitgaliais pasidarom didesnį kiekį į kavinuką, tai tikrai nevisada išgeriam, o kas lieka supilu į šaldymo maišelius ir po to puikiai tinka šaltai kavai pasigaminti arba kokteiliams :rolleyes: 

Saulėta pas mus diena, buvau iki turgelio, jau lietuviškų agurkų, ridikėlių pirkau, kvepia :bigsmile: savaitgalį gal šaltibarščių norėčiau :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 12 balandžio 2018 - 10:24
O tai didesni kieki kai pasidarot,paskui salta geriat? Nemegstu verdancios kavos,bet ir saltos-ne biggrin.gif Idealaus karstumo kava sparatas padaro mirksiukas.gif
Va dabar visai noreciau kavos.. Ir jau tokia mintis buvo,kad nusipirksiu,o remontuojama ta kavinuke.. Daugiau pakeliui nera.. Ka darysi,namie isgersiu biggrin.gif
Atsakyti

Giega, negeriam atvėsusios kavos, neskanu man, bet sekmadieniais turim tradiciją sočių ir vėlyvų pusryčių, tai kavos pasidarom daugiau, nes kartais ir po du puodelius išgeriam iškart, tai va likučio nepilu, kam pilti gerą daiktą :D 

Jau namuose, einu truputį apsitvarkyti, nes nesuprantu iš kur tų dulkių tiek, nesamonė kažkokia :hmm: žadam kviestis tokią moterį, kuri ižsiima tvarkymais, valymais, tai reikia, kad lovą išvalytų odinę su kažkokiu spec.aparatu ir kelis langus, nes nepasiekiam :) jau buvo praeitais metais ji pas mus, tai lova kaip nauja atrodė ir pamenu, kad visai nebrangiai mokėjom :rolleyes: 

Atsakyti
As jau po darbu namie mirksiukas.gif Vaziuosim draugu su gimtadieniais pasveikint mirksiukas.gif Jos siandien,jo 18d mirksiukas.gif Bet baliaus nebus,isvaziuos savaitgaliui i Roma bigsmile.gif Bet pasveikint vistiek reikia biggrin.gif

Yra du globaliniai klausimai-is kur atsiranda dulkes ir kur dingsta pinigai...Ogi pinigai pavirsta i dulkes biggrin.gif
Jei rimtai,tai pas mane irgi bardakas..Eiciau nors virtuve patvarkyt,bet MB uzsnaude kambary,nesinori barskint...O dar katinas siaubingai seriasi,meta kaili po ziemos,tai kuokstais visur...Ai,gal savaitgali biggrin.gif
Atsakyti

Cha, cha, pinigai tikrai virsta į dulkes, sutinku :D  :D 

Ramu kaip šiandien čia :rolleyes: aš laukiu SB, lėksim truputį apsipirkti, galvoju ko vakarienei norėčiau, kad būtu greitai pagaminama, tai gal kokios vištienos grill, gal žuvies, pati nežinau ko noriu :) 

Atsakyti

As ir tik po darbu. nusikaliau, jau ryt neikalbes ilgiau dirbti. tai  grizau- is karto i virtuve, turejau sultinio nuo vistienos, greit makaronu, dar brokoliu likucius sumeciau,  bus sriubyte, salotu prisidariau ir desreliu ant greituju, daugiau tingiu stoveti prie puodu. uzteks ir rytdienai pietums i darba.

Saltos kavos irgi nemegstu. siaip kasdien tai tik po puodeli pasidarom, savaitgaliais jei neskubam ir mes , kaip Voque,  kavos pasidarom daugiau- tada uzsiplikom kavinuke,  bet kazkaip susigeria,  tiek nelieka. siaip net nebuvo minciu kada saldyti.

Giega, o tai TB taip pastoviai belekada kada iskviesti i darba ? biskeli gal ne koks grafikas, negali susiplanuoti  savo laisvo laiko.

Atsakyti
Kaip ir yra tas grafikas,bet buna extra darbu,tada ir praso padrbt..o kai da
r tik nesenai pradejo dirbt sitam darbe,tai nelabai nori pastoviai atsisakinet..+ nuo jo priklausomi dar 2 zmones,kurie,jei MB neina,tai irgi negali dirbt..
Atsakyti

Mickute7,primink kada metinės už Tėvuką? :unsure:  Savaitgaliais reik ir pailsėti ir savi reikalai,viskas suprantama :)  Aišku po darbų maratono smagu,kaip atlyginimas džiugina savo verte :D

Balandzio 29 d.  na  del savaitgaliu,  kai  salta buvo, kodel gi ir nepadirbejus sestadieni. tai  aisku jau pilna diena nedirbdavom, iki kokiu 2  dienos ir sukam namo, vis kazkiek. o dabar jau orai geri, nesinori kiurksoti vel patalpoje  tarp visokiu smarviu. bet sia savaite ir taip pavargom.atrodo valanda po valandos, jei savaitgali padirbi is karto daugiau valandu pasijaucia, na o  kai gauni pinigelius irgi  buna smagu  :D​  be to si sestadieni  MB dukterecia uzsake misias  uz  MB seseri ir tevuka, tai vaziuosim i baznycia, paskui pas dukterecia, brolis  su mama ir seimyna is Alytaus atvaziuos, bus daugiau zmoniu, tai   biskeli pasisedejimas su gimine nusimato 

Atsakyti

Kaip ir yra tas grafikas,bet buna extra darbu,tada ir praso padrbt..o kai da
r tik nesenai pradejo dirbt sitam darbe,tai nelabai nori pastoviai atsisakinet..+ nuo jo priklausomi dar 2 zmones,kurie,jei MB neina,tai irgi negali dirbt..

puikiai suprantu, kaip naujokui, tai norisi gerai uzsirekomenduoti, ne gi cia kas kart atsiprasinesi, gal svarbesniu kada reikalu reikes ir jau tada ims iseigine

Atsakyti

Labas vakaras :) 

Šiandien neužbėgau dienos metu, nes turėjau svečių. Draugė su dukryte buvo užbėgusios, tai maišą rubelių pririnkus buvau - galės nešiot :) bandžiau parduot, kad bent kas grįštų, ale kai UK nauji ne daug kainuoja tai ir perkančių devėtus, nors ir puikios būklės, mažai norinčių. 

Pietums šiandien kepinau vištieną su papriką, prieskoniu mišiniu ir tortilijas naudojau kaip lavašus, tai tokie mini kebabai gavosi. Mmmm skaniai sukirtau ir va grįžęs MB galės valgyt. Dabar turėjau selga sausainių bananų skonio, tai pieno įsipyliau, kelis suvalgiau :) 

Dar va draugę buvom su dukryte pasveikint su gimtadieniu. Tai valandėlę ten pabuvom. Toks va tas ketvirtadienis :) 

Rytoj eisim į masažų paskaitėlę, bet kai ji nenustygst vietoj kažin kaip man tą masažą reikės jai daryt :D 

EInu turkišką serialą dar pažiūrėsiu ir miegot :) 

Atsakyti

Labas, merginos!

Pagaliau aš čia, po itin apkrauto studijų laikotarpio, kai ir šiaip veiklos netrūksta. :D Tikiuos visos laikotės gerai, rytoj grįšiu anksti namo, tai prisėsiu ir viską ramiai perskaitysiu, ką praleidus, nes dabar nespėsiu. :)

Matau naujų veidų! Labas! :4u:

Tai va, po Velykų, pasibaigus atostogoms man prasidėjo midtermas - įvairiausių atsiskaitymų metas, tai praėjusią savaitę didžiąją laiko dalį prasimokiau, o kitą - darbas ir organizacija, kur irgi veiklos šiuo metu tikraaaai netrūksta. Savaitgalio dalį praleidau organizacijos renginy, buvo mūsų mažos komandos pasibuvimas, o sekmadienį irgi su organizacijos reikalais vykau į Kauną, o vėliau su ten dirbančiais draugais ėjome pasivaikščioti po Kauno senamiestį, nes na be galo gražus oras išpuolė! Vakare užsukom ir į barą pasibūti. :) Ir tiek užsibuvom, kad voooos spėjom į paskutinį traukinį, jau kūrėm planus, ką reikės daryti, jei nespėsim. :D  :D Šios savaitės pradžia irgi gana darbinga buvo, bet jau nebe studijų atžvilgiu, o darbo, nes šiek tiek pokyčiu darbe, tai ir veiklos padaugėjo, bet viskas tvarkoje. Savaitgalį paskyriau visiškai sau, nes labaaaai norisi poilsio ir draugų. Tai rytoj draugutė atvažiuos pas mane, vakarosim su vynu. Šeštadienį dieną poilsis, o vakare su organizacija, visu didžiuliu komitetu, turėsime teminį vakarėlį, tai dabar ieškausi ką apsirengti, nes tema - hipiai. :rolleyes:  :D  :wub: Tai va, o sekmadienį atvažiuoja draugas, tai visą dieną kartu žadam pasibūti, viliuos gero oro, nes labai norisi vaikščioti! :ax:  :)  Tai va, kitos savaitės pusė nusimato irgi kiek apkrauta darbais, nes ketvirtadienį išskrendu į Belgradą, tai reikia visus darbelius pasidaryti iš anksto. Laukiu nesulaukiu kelionės! :)  Tai tiek iš manęs!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 12 balandžio 2018 - 22:17