Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As jau po darbu, siandien pagaliau laiku grizom namo, dar i parduotuve pagaliau uzsukau, grizau, aisku i virtuve, galvojau ka cia    daugiau pasigaminus, pradejau kotletus kepti, opa  :huh2:  skausmas per nugara nuejo. aisku. jokiu stovejimu prie puodu  :P  reikia eit pailseti, tai tik  va viena keptuve issikepiau ir pasipjausciau salotu. uzteks vadinasi. ner cia ko esti  :D  :D 

Tai netoli teks važiuoti :)

ne, cia pat, nereikes toli vaziuoti

Atsakyti

Penktadienine ramybe   :ax:  as ir ilsiuosi, filmus ziuriu ir tiek  :rolleyes:​ 

Atsakyti

aš irgi serialą spoksau :) Reikės tuoj eit miegot :) 

Atsakyti

aš irgi serialą spoksau :) Reikės tuoj eit miegot :)

ta pati ar dar koki ziuri ?  gal jau nusiziurejai kokia suknele  krikstynoms ?  Nesunku darbe ?  ten tik po kelias valandas per diena padirbi ? puiku kai gali taip suderinti

Atsakyti

Labas rytelis

Nu ar ne kiaulystes desnis ??? ir vakar anksti  nejau gulti, o siandien nuo 5 gyva, varciausi, telika bandziau spoksoti- ir nieko, tai va prie kompo atslinkau . 

Atsakyti

Kas rytines kavos ?

kardamom-kaffee.jpg

Atsakyti
Labukas

As irgi beveik kaip i darba atsikeliau biggrin.gif MB dirba,o as vyriskus reikalus tvarkysiu biggrin.gif Varau masina i servisa,vis meta ta klaida,reikia ten kompa perprogramuot.Siaip varytume dviem masinom,bet MB dirba,tai teks man ten palaukt..Sake apie pora h uzims,tai pasiimsiu knyga,paskaitysiu..PAskui i maistine reiks,gal per ta tarpa ir MB jau baigs darba..O paskui ziuresim,ka veiksim mirksiukas.gif GAl sunus atvaziuos.Vakar laimejo dar viena dirza.4 pergales ir 4 tongue.gif Toj euforijoj paliko pirstines rpei ringo...skambino vakar rengejams,gal dar rado..150£...Na neras,tevas tures pasipurtyt biggrin.gif Buvo prie ringo,galejo suziuret biggrin.gif
FB yra 15min live,jei kam idomu biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau pas mus oras wub.gif wub.gif wub.gif Isejau su treningu ir striuke,tai striuke greit nusimeciau,o paskui ir treningo virsu atsisegus ejau biggrin.gif Diena jau ir trumpom rankovem bus karsta biggrin.gif
Mb gali iki 13-15h dirbt,tai jau jura atkrenta..Reik marinuot saslus-kepsim biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) mano šeštadienis kaip visuomet įprastas, ryte buvom su mamuku mieste, pasivaikščiojom, pasikavinom, po to į parduotuves, va ir žuvies pagaliau kioske buvo, tai iškart čiupau :rolleyes: aišku ir namuose tvarkiausi, valgyt gaminau, o dabar laukiu SB, pavalgysim saltibarščių ir galvosim ką veikti :) šaip spėju, kad nieko, į svečius nenorim, į barus nenorim, nuobodūs būsim :D 

Atsakyti
Pas mus toks geras oras,kad namuose but nesinori biggrin.gif Bet sveciai pas mus atvaziuos,tai kepsnius pamarinavau..Saslu jau nebenoriu biggrin.gif
Geliu neatveze..O gaila,buciau pasodinus..
Atsakyti

Jau  namie. Oras liuks.   Po baznycios   aplankem kapelius, tada visi pas MB dukterecia suguzejom, tai aisku saslykai i trasa.  smagiai ir sociai pasisedejom, as tai aisku uz vairo,  dar dukterecios uosvius parveziau namo, o tai  tevukas  norejo su  vyrais pabaliavoti. bet siaip smagiai diena prabego. Ir lauke biskeli pasibuvom. grizau, persirengiau, MB nuvirto i lovyte, ale skambina kaimyneliai, davai sako norim tada nors tave pagrobti- varom i Katpedele pasisedeti. na o kodel gi  ne  ?   :P  jau atvairavau, dabar galiu ramiai su kaimynais ir prie alaus bokalo pavakaroti  :D​ 

Atsakyti

Ir vel as jau namie  :)  MB liko tingeti namie, o mes tryse isvarem i Katpedele. pradzioje lauke pasisedejom, dar kaimynkos jaunesnis brolis prisijunge, sutemo, lyg ir saltoka, persikrautem i vidu. nu ziauriai smagiai pasisedejom. taip dziaugiuosi kad jie mane issitempe is namu  :P  buciau viena pratupejus prie kompo. na ir grizom visi 4  namo. ale kaip gerai sakau, visi is tos pacios laiptines, mane tai iki duru visi palydejo, o jiems tik 20 laipteliu auksciau - jie sekanciame aukste gyvena   :lol:  dar biskeli miego nenoriu, kokia serija savo serialo paspoksosiu. kad vel 5 ryto neprabusciau  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti